Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć kochane, ja tak na krótko bo ostatnio jestem bez sił.
Siala trzymam kciuki
Iwka cudownie!!! to będzie się działo
Kasie, Kasieńki, Katarzyny wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i upragnionych II kreseczek (przepraszam za takie opóźnienie)
U mnie 16 dpo, nadal @ brak, niestety ciąża wykluczona testem z krwi. Coś mi się rozregulowałomisia79 lubi tę wiadomość
-
india wrote:cześć kochane, ja tak na krótko bo ostatnio jestem bez sił.
Siala trzymam kciuki
Iwka cudownie!!! to będzie się działo
Kasie, Kasieńki, Katarzyny wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i upragnionych II kreseczek (przepraszam za takie opóźnienie)
U mnie 16 dpo, nadal @ brak, niestety ciąża wykluczona testem z krwi. Coś mi się rozregulowało -
no hej dziewczyny z rana
ja już kończę kawusię i ostatni dzień i wolne
ale nie tak całkiem bo mam jutro gości więc sprzątanie i gotowanie wiadomo żebym tylko nie odpadła za szybko hehe bo ja koło 22 to kierunek łóżko
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
hejka
niestety znowu nie tym razem, szczęście, że mam takiego M to jakoś przeszłam ten ranek...
kolejny cykl, i jak tu "wyluzować" jak codziennie tempka, wpis, kiedy płodne owulka weź tu nie zwariuj.
czas sięgnąć po cięższe środki na to wychodzi no i M operacja chyba.
miłego dnia;)
misia79 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja jak poszlam do pracy na 8 tak właśnie z niej wyszłam i jeszcze robotę do domu przyniosłam. Mąż pojechal rano w delegacje ale cos nie poszlo i wlasnie wrocil i polazl od razu z ludźmi z pracy na piwo. Ja padam na twarz
siala bardzo mi przykro :*
rah ja nigdy w szklarskiej nie bylam życzę bzykankowego wyjazdu
miasia szybkiego remontu
Kaśka wystrzałowej imprezy
India i co dr ł zaradził?
u mnie testy coraz mocniejsze ale nie mam z kim sie kochaćmisia79 lubi tę wiadomość