Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej z wieczorka
Iwka zagadkowa jesteś z tymi testami może jeszcze będzie a ja jak jestem w pobliżu owu to nawet dwa razy dziennie robię i czasem wieczorem mam mega pozytyw
ogólnie mam nerwa bo mi zalegają z kasą za dwa miesiące a ja taka głupia się daję chyba jak nie dostanę kasy to od poniedziałku nie jadę do roboty ale mam poczucie obowiązku co do pacjentów i nie wiem co robić.
i nie wiem co dziś oglądać serial czy finał top chefa hehemisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:hej z wieczorka
Iwka zagadkowa jesteś z tymi testami może jeszcze będzie a ja jak jestem w pobliżu owu to nawet dwa razy dziennie robię i czasem wieczorem mam mega pozytyw
ogólnie mam nerwa bo mi zalegają z kasą za dwa miesiące a ja taka głupia się daję chyba jak nie dostanę kasy to od poniedziałku nie jadę do roboty ale mam poczucie obowiązku co do pacjentów i nie wiem co robić.
i nie wiem co dziś oglądać serial czy finał top chefa hehe
Dwa miechy to już długo idź do kierownika czy jak delikatnie podpytaj o pieniążki powiedz że masz zobowiązania finansowe może się uda ja też nie wiem ci bym zrobiła chyba bym przyjęła tylko tych zapisanych na teraz no ale z drugiej strony żebyś roboty nie straciła.Iwka lubi tę wiadomość
-
W dupie to mam to sie przeniose do drugiej na caly etat razem z pacjentami inni zagrozili i dostali kase a ja na wszystko sie zgodze i poczekam bo mi na glowe mozna wejść no bez przesady. Wrrr najwięcej kasy dla nich zarabiam i takie podziękowania
Iwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:hej z wieczorka
i nie wiem co dziś oglądać serial czy finał top chefa hehe -
Kaśka wrote:W dupie to mam to sie przeniose do drugiej na caly etat razem z pacjentami inni zagrozili i dostali kase a ja na wszystko sie zgodze i poczekam bo mi na glowe mozna wejść no bez przesady. Wrrr najwięcej kasy dla nich zarabiam i takie podziękowania
Kaśka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Iwka ja mam z testami zazwyczaj tak, jak "powinno" byc. Czyli robię codziennie w południe i nie pije 2 -3 godz przed. Testy sa ewidentne negatywne, a potem któregoś dnia bardzo pozytywne. No i przez 2-4 kolejne dni takie jak Ty masz teraz.
U siebie to obstawiałbym ze owulacja juz była, i teraz te "resztki" na testach widac. No ale jak u Ciebie nie było dużego skoku tempki, no i nie było w ogole pozytywnego testu....
Moze robisz je wieczorem? Albo pijesz duzo przed? Zdążysz wysikac wczesniej poranna kawę? No nie wiem....to moze wyjątkowo hormony cos nie tak...moze przez te ziółka?Iwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Ewidentnie negatywne ? Czy negatyw oznacza jedną kreskę czy dwie ale testowa jaśniejsza ? Ostatnio robilam testy okolice 13 ale nie pilnowalam "abstynencji" przed testem teraz robie okolo 16-18 i 2 godziny przed nic nie robię ale coś czuję ze skok będzie jutro. Gdzieś wyczytałam ze test powinno się robić okolo 22
misia79 lubi tę wiadomość
-
Iwka na owulkę zdecydowanie działa stres to jest największy wróg kobiecych dolegliwości i niemożności zajścia w ciążę. A jeśli chodzi o testy owu to przyznam że ja nie zawsze przestrzegam abstynencji picia 2 godziny i jak mam mieć owu to zawsze mi wychodzi druga wyraźna lub mocniejsza krecha. A tak sobie myślę Iwka czy ten dong nie napsocił kurcze dumam nad tym wiesz może organizm się próbuje przestawić adaptuje się na te zioła. Ale zobaczymy co przyniosą kolejne dni albo jutro. Ja testy robię przeważnie o 17.00
Iwka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:W dupie to mam to sie przeniose do drugiej na caly etat razem z pacjentami inni zagrozili i dostali kase a ja na wszystko sie zgodze i poczekam bo mi na glowe mozna wejść no bez przesady. Wrrr najwięcej kasy dla nich zarabiam i takie podziękowania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 22:38
Iwka, Kaśka, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Iwka na owulkę zdecydowanie działa stres to jest największy wróg kobiecych dolegliwości i niemożności zajścia w ciążę. A jeśli chodzi o testy owu to przyznam że ja nie zawsze przestrzegam abstynencji picia 2 godziny i jak mam mieć owu to zawsze mi wychodzi druga wyraźna lub mocniejsza krecha. A tak sobie myślę Iwka czy ten dong nie napsocił kurcze dumam nad tym wiesz może organizm się próbuje przestawić adaptuje się na te zioła. Ale zobaczymy co przyniosą kolejne dni albo jutro. Ja testy robię przeważnie o 17.00
misia79 lubi tę wiadomość
-
Hehe, no ze ewentualnie jest druga ale taka jasna ze jej prawie nie widac. taka jak z 5-7 dni po owu;)
A mi jackowski i marchwińska mówili, ze skok jest zawsze koło południa i wtedy wychodza najlepsze testy. Wiadomo,ze jak nic nie pijesz od 10 do 17 to i ten o 17 wyjdzie bardzo wyraźny
Ja zawsze wysikuje poranna kawę i wode około 10-11 i wtedy juz nic nie pije. I koło 12-13 robię test. Jak wyjdzie pozytywny to staram sie nie pic naokraglo i w domu robię drugi ok. 18.
A zola to jednak zioła. Wbrew pozorom działają bardzo mocno.misia79 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki
Kaśki spóźnione życzenia: radości, miłości i dzieci;)
chyba potrzebuję pocieszenia w stylu :"@ nie ma jest nadzieja"
zaczęłam się wkręcać bo 3 dni miałam mdłości choć chyba za szybko na takie objawy, nie wiem. w każdym bądź razie tempa spada mocno, @ jeszcze nie ma ale kolejny test (25) negatywny. nie moge znaleźć tych 10. no więc wkrada się smutek....
Kaśka a czym Ty się zajmujesz, że masz pacjentów? bo ja też mam
miłego;)Kaśka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Hej Siala!
Pewnie pisząc to czekałaś na szybka odpowiedz, wiec pędzę z pocieszaczem!!!
@nie ma, jest nadzieja!!
To, ze u siebie czasem przestaje wierzyć, nie znaczy ze nie wierze u innych! Niejedno maleństwo jest wymodlone, wyproszone i JEST pomimo, z powinno go nie byc! Takze kochana musisz wierzyć do końca, bo kto wie co Cię czekamisia79 lubi tę wiadomość