X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Torunianki :)
Odpowiedz

Torunianki :)

Oceń ten wątek:
  • rah Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo kochane! Ja ruszyłam do pracy, sprzątania, prania, zakupów i juz brakuje mi czasu :/
    Dzwoniłam w środę do Ł. i bardzo sie ucieszył, ze lepiej sie czuje, chwile porozmawialiśmy. To miłe, ze on tak sie "przejmuje" i interesuje. Na koniec złożył mi o obszerne życzenia świąteczne :)

Juz nie moge sie doczekać kolejnego cyklu i staranek;p Oczywiście jeszcze w tym miesiącu przed @ bedzie okazja do przytulasow, ale w następna owu to wiecie... :) z drugiej strony boje sie, ze nic nie wyjdzie i bedzie tylko bliżej szpital...:(

Jutro tez farbuje włosy :) juz mi tak odrosły, ze w szoku jestem! 6 lat nie miałam tak długich włosów :p

Iwka cieszę sie, ze żyjesz :) napisze książkę dla Ciebie ;p hehe
    A mąż dobrze, ze akurat wyjeżdża - masz czas zająć się w 100% firmą :)

Iwka lubi tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koleżanka już poszła...wyniki bety jutro rano więc nic więcej nie wiem.
    Rah ja też mam pierwszy raz tak długie włosy za łopatki mi sięgają :) a farbuję w sobotę :) loreal mroźne trufle i to jest mój naturalny kolor nawet odrostów nie mam :)
    Tęsknię za Ł....zazdroszczę życzeń :* Rah wpadnij do mnie posprzątać :)no i oczywiście trzymam kciuki aby laparo nie było potrzebne :)
    Ogólnie też się przymierzamy do remontu kuchni, myśleliśmy o jesieni ale Gwiazdor się zapowiedział i chyba ruszymy na wiosnę...nie sądziłam że się doczekam remontu mojej PRLowskiej kuchni.
    A co do kliniki to ja już głupia jestem chyba jadę do Wawy 23 grudnia...ale jak zadzwonili to byłam w takim szoku że nie wiem czy ona nie powiedziała 29 grudnia....jak ochłonę to jutro do nich zadzwonię.

rah lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • rah Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie, ze zadzwonili :) wszystko na raz widze :) i remont kuchni! Fiu fiu ;D

Dawaj adres, w week wpadnę ze szmatą :)

Ja tez mam włosy podobnej długości! Ale ciemny brąz zazwyczaj :) naturalne mam popielaty brąz, ale w ciut ciemniejszych mi lepiej :) Czasami lubiłam rude, czerwone, blondy tez miałam i czarne tez ;p

Iwka lubi tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sałatka zrobiona czas spać :-)
    Dobranoc moje ovufriendki :-*

Iwka lubi tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane wpadłam na chwilkę życzyć Wam miłej nocki. Iwka ale zazdroszczę szybkiego posunięcia spraw Warszawskich może w styczniu już będzie bejbik pod serduszkiem i tego Ci życzę. rah ja też zapraszam do mnie ze szmatą u mnie jest tylke sprzątanie że możesz wziąć ze dwie szmaty na całe mieszkanie :-) Rah i dobrze że w końcu masz lepszy nastrój i mam nadzieję że już nie zdążysz na laparo :-) bo nie będzie po co :-) oby tak obyło. Kaśka udanej Wigilii i potem mega imprazy :-) u mnie po staremu w sobotę kończę remont i będzie wirtualna parapetówa :-) oczywiście jest sporo rzeczy do skończenia szyba w kuchni przeróbka tego co stolarz zrobił niestety musi mi jedną stronę przerobić w projekcie :-) w styczniu na gwiazdkę albo nowa lodódówka albo dywan prezent od rodziców mamy sobie wybrać do jest dla nas ważniejsze :-)
    Ja dziś siedzę w robocie i już jestem zarobiona :-) Buziaki
    Ps. Iwka czekamy na opowieści z wydarzeń

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 23:13

Iwka, Kaśka, rah lubią tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rah wrote:
    Fajnie, ze zadzwonili :) wszystko na raz widze :) i remont kuchni! Fiu fiu ;D

Dawaj adres, w week wpadnę ze szmatą :)

Ja tez mam włosy podobnej długości! Ale ciemny brąz zazwyczaj :) naturalne mam popielaty brąz, ale w ciut ciemniejszych mi lepiej :) Czasami lubiłam rude, czerwone, blondy tez miałam i czarne tez ;p
    no się dzieje a ja mam chyba palpitacje serca z tego natłoku wrażeń

misia79 lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka wrote:
    Sałatka zrobiona czas spać :-)
    Dobranoc moje ovufriendki :-*
    Dobranoc :* ja właśnie piekę sernik na jutro

Kaśka lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia super że już konczycie z remontem, milusiej pracy....ja dzisiaj nie zasnę idę robić piernik :D

misia79, Kaśka lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siala wrote:
    Rudziutka a Ty naprawde jestes rudziutka?;) byłas może dziś u dr Ł?:)

Siala, super pęcherzyk :) Oby oby :)
    Nie, oryginalnie jestem blond, ale w słońcu latem mam przebłyski rudego i dałam się namówić na farbowanie na rudy: Bursztyn, albo Ognisty bursztyn z Leoreal Casting; a teraz mam truskawkowy pocałunek i się zastanawiam nad malowaniem właśnie w weekend...

A u Ł nie byłam. Dzwoniłam w zeszłym tygodniu i chwile rozmawialiśmy.

misia79, Iwka lubią tę wiadomość

83c27385cd.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    Witam się i ja :) Nieźle Was zaniedbałam, muszę nadrobić od 12 grudnia hanghead.gif KOchane już czytam :*
    Iwka! To zalatana byłaś! Tyle dni!
    Fajnie, że zadzwonili z kliniki! Mocno wspieram! Z całego sercaaa!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 08:53

Iwka lubi tę wiadomość

83c27385cd.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudziutka7 wrote:
    Iwka! To zalatana byłaś! Tyle dni!
    Fajnie, że zadzwonili z kliniki! Mocno wspieram! Z całego sercaaa!
    Witam się z rana :) Juz po I wigilii firmowej , kopert nie było ;(
    Ja w ogóle nie wiem co się działo między 12 1 18 jakby ktoś mi ukradł parę dni życia, ale jak zadzwonili to powiedziałam stop!!! trzeba zwolnić.
    Jestem wykończona, nie mogę się już doczekać kiedy mąż wróci

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to nie było kopert? to może przelewy! No nie ładnie nie ładnie!

Iwka lubi tę wiadomość

83c27385cd.png
  • rah Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak nie było kopert, to trzeba było zabrać ciasto i wyjsć ;)

Iwka, misia79, Rudziutka7 lubią tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudziutka7 wrote:
    Jak to nie było kopert? to może przelewy! No nie ładnie nie ładnie!
    później dał przed końcem pracy, ale co się każdy wkurzył!!!!! ale oczywiście Jagieło i to sam jedyny. Ale dobrze że chociaż to, ja właśnie weszłam do domku szybki prysznic i o 19 wigilia numer II, kurcze cały czas w biegu a tu by było trzeba coś zjeść ;/ Kochane milusiego wieczorku :*

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rah wrote:
    Jak nie było kopert, to trzeba było zabrać ciasto i wyjsć ;)
    hahaa3.gif dobre już widzę jego minę!!! hahaa3.gif

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • india Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane!!

Ale mam nadrabiania... nie pisałam bo byłam wykończona w tym tygodniu. U mnie grudzień w pracy równiez jest morderczy. Kocham go jedynie tylko pod względem finansowym. No ale już weekend, czas na regenerację :D

Nawet chyba nie miałam okazji wam napisać, że prawdopodobnie mam cykl bezowulacyjny.
    Byłam na monitoringu no i dr Ł nie potrafił się jednoznacznie określić. Coś tam u mnie widać o wielkości 20 mm i jest to prawdopodobnie pęcherzyk, który się wchłania (wcześniej miał 26 mm) lub ciałko żółte - choć ma zbyt regularny kształt, no i stwierdził płyn w zatoce. No i bądź tu człowieku mądry ;) Ja się nie nastawiam, choć program wyznaczył mi owu i temperatura skoczyła. Ale to może po dupku, bo na wszelki wypadek zaczęłam brać.

Pisałyście o malowaniu - ja maluję się prawie codziennie, tzn. zawsze gdy wychodzę do ludzi samba.gif
    Niestety też przytyłam, choc jem tak samo, może faktycznie to te wszystkie tabletki się do tego przyczyniły, albo po prostu szukam wymówki ;)
    Chyba też zacznę cwiczyć z Chodakowską, tylko potrzebna mi mobilizacja!

rah, Iwka lubią tę wiadomość

ug378ribe4qdpu6z.png
  • rah Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    India rusz gruby tyłek w nowym roku! ;) ;***

india, Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
  • india Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toca wynik AMH super, więc na pewno poczułaś ulgę :) cieszę się, że nie musisz się już tym martwić

Kasiu ja się w Douglasie nie malowałam, choc ostatnio pani chciała mnie zapisać ;) Choć w kwestii makijażu najbardziej ufam sobie.
    Kaśka ładna imprezka wam się szykuje ;)

siala i jak ma się Twój pęcherzyk?

Iwka witaj :D
    to się podziało u Ciebie. 23 już niedługo, trzymam kciuki!

Rah mam to samo, też obawy przed szpitalem mnie już dopadają. Mam świadomość, że został mi ostatni cykl i jak się nie uda to d.upa, nie ma wyjścia trzeba dać się "pokroić". A najgorsze jest to, że się boję, że jak laparo nie pomoże to co dalej??
    Szkoda, że nie mamy wspolnego terminu;) byłoby nam raźniej

misia stolarz poprawki zrobi i bedzie pięknie :) no i fajny prezent możecie wybrać, na co się zdecydujecie'?

Rudziutka jak po rozmowie z Ł.?

toca81, Kaśka lubią tę wiadomość

ug378ribe4qdpu6z.png
  • rah Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No...szkoda...pewnie i tak nie biorą kilku osób na ten sam dzien :/ a Ty jakoś na początku stycznia masz tak? Ale skok ładny tempki :) czy do tej pory tak miałaś?takie skoki? Trzymam kciuki, wyglada obiecująco :)

Iwka lubi tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
  • india Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś

:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 19:58

Iwka lubi tę wiadomość

ug378ribe4qdpu6z.png
‹‹ 184 185 186 187 188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ