Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia, na codzień w ogole sie nie maluje. Podkładu nie widziałam od liceum, kiedy używałam go bo wszystkie używały tylko rzęsy, ewentualnie kredka, róż (nie tak dawno o tym tu pisałyśmy). I to jest według mojego ogromny plus, ze jestem ładna (według niego) bez tych bzdetów, ze wystarczy jak na ulicy widzi tonę tapety i ze tak naturalnej kobiety jeszcze nie widział. To dla mnie ważne, bo nawet pomalowane rzęsy mi czasem przeszkadzają, a reszta "tapety"sprawia, ze czuje sie jak w masce i zaraz sie cała rozmaże bo zapominam sie..
Zawsze słyszę historie jak to miał kiedys dziewczyne(jako nastolatek), z ktora był prawie 2 lata i ona malowała sie nawet do spania. Kiedys przypadkiem zobaczył ja rano niedomalowana i sie wystraszył. Podobno była paskudna,a w makijażu ładna ;pmisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Pzawsze było tak, ze spodnie odpowiednie na długość i w biodrach, były za szerokie w pasie i wiszące na pupie (niestety płaski tyłek). Spodnie przylegające na tyłku, za wąskie w biodrach (mam szerokie). A spodnie pasujące w tyłku, biodrach i pasie, sięgały ledwo do kostek
No właśnie! Spodnie na ryby Znam to!
Misia, straszne mieć takiego faceta! W chu... z nim! Sorry... jeśli są to motywujące komentarze to inaczej, ale jeśli mają dołować to w dupie z takim kolesiem!
Gdzieś jest złoty środek! Nie trzeba być idealnym, można się ładnie, odpowiednio do figury ubrać, delikatnie umalować, nawet tylko rzęsy i sprawa załatwiona! A jeśli kolesiowi nie pasuje, to trzeba go wysłać na tydzień na dietę przy czym jeść obok niego chipsy, smaczny tort czekoladowy, ciasteczka z marmoladą... i mówić: Ty nie, bo Ty na diecie jesteś... no i niech się maluje codziennie, zapuści włosy i dba o nie co dzień, i chodzi w niewygodnych ale seksownych ciuchach... i szpilkach po toruńskiej starówce...rah, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Zawsze słyszę historie jak to miał kiedys dziewczyne(jako nastolatek), z ktora był prawie 2 lata i ona malowała sie nawet do spania. Kiedys przypadkiem zobaczył ja rano niedomalowana i sie wystraszył. Podobno była paskudna,a w makijażu ładna ;p
Okropne takie laski są... i się nie dziwię facetowi
Mi też zdarza się np. w sobotę do południa chodzić bez tuszu na rzęsach. A poetm kredka, tusz i makijaż wyjściowy jest hehehheherah, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Piękne podsumowanie i tak mamy wiecej w życiu niż wiele osób na świecie
P.s. Ze spodniami tez mam zawsze problem, chociaz teraz grubsza mam mniejszy problem zawsze było tak, ze spodnie odpowiednie na długość i w biodrach, były za szerokie w pasie i wiszące na pupie (niestety płaski tyłek). Spodnie przylegające na tyłku, za wąskie w biodrach (mam szerokie). A spodnie pasujące w tyłku, biodrach i pasie, sięgały ledwo do kostekIwka lubi tę wiadomość
-
Cóż za plan! hahaha, i ta "odrobina" złośliwości z ciastkami hahaha!
Wiecie, ze w zakupach na dowóz z Tesco mozna zamówić test ciążowy?misia79, Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Misia, na codzień w ogole sie nie maluje. Podkładu nie widziałam od liceum, kiedy używałam go bo wszystkie używały tylko rzęsy, ewentualnie kredka, róż (nie tak dawno o tym tu pisałyśmy). I to jest według mojego ogromny plus, ze jestem ładna (według niego) bez tych bzdetów, ze wystarczy jak na ulicy widzi tonę tapety i ze tak naturalnej kobiety jeszcze nie widział. To dla mnie ważne, bo nawet pomalowane rzęsy mi czasem przeszkadzają, a reszta "tapety"sprawia, ze czuje sie jak w masce i zaraz sie cała rozmaże bo zapominam sie..
Zawsze słyszę historie jak to miał kiedys dziewczyne(jako nastolatek), z ktora był prawie 2 lata i ona malowała sie nawet do spania. Kiedys przypadkiem zobaczył ja rano niedomalowana i sie wystraszył. Podobno była paskudna,a w makijażu ładna ;pIwka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:No właśnie! Spodnie na ryby Znam to!
Misia, straszne mieć takiego faceta! W chu... z nim! Sorry... jeśli są to motywujące komentarze to inaczej, ale jeśli mają dołować to w dupie z takim kolesiem!
Gdzieś jest złoty środek! Nie trzeba być idealnym, można się ładnie, odpowiednio do figury ubrać, delikatnie umalować, nawet tylko rzęsy i sprawa załatwiona! A jeśli kolesiowi nie pasuje, to trzeba go wysłać na tydzień na dietę przy czym jeść obok niego chipsy, smaczny tort czekoladowy, ciasteczka z marmoladą... i mówić: Ty nie, bo Ty na diecie jesteś... no i niech się maluje codziennie, zapuści włosy i dba o nie co dzień, i chodzi w niewygodnych ale seksownych ciuchach... i szpilkach po toruńskiej starówce...Iwka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:Cóż za plan! hahaha, i ta "odrobina" złośliwości z ciastkami hahaha!
Wiecie, ze w zakupach na dowóz z Tesco mozna zamówić test ciążowy?
OO to nie wiedziałam Ale nie no test wolę sama kupić to raczej dla mnie osobista sprawa ale może dla innych jakieś rozwiązanieIwka lubi tę wiadomość
-
Hehe, taki joke;)
Tzn. sprzedają, ale watpię zeby ktos był zainteresowany. Taka ciekawostka
Z drugiej strony pakuje inna osoba, a dostarcza inna, ktora nawet nie zaglada do siatekmisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Misia, ja to chyba jabłko, chociaż nie wiem...trochę klepsydra, bo w cycki mi wchodzi i talia jest, chociaż wysoko
Czyli wszystkie jesteśmy normalne i piękne, malujemy się delikatnie, ja do pracy też stonowany makijaż i mamy super facetów Muszę dziś mojemu powiedzieć, że dobrze mam z nim niech się dowartościuje facet, nie?
rah, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Oczywiscie! W koncu szczęśliwa druga połówka, to szczęśliwy związek. Bez względu na to kto komu słodzi
misia79, Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Widzę że humory chyba dzisiaj dopisują
To super!
Ja dziś po badaniu AMH, jutro odbieram wynik. Powiem tak... Strach jest
Ale żeby nie myśleć za dużo i żeby poprawić sobie nastrój postanowiłam ubrać choinke:D
W tym roku zaszalałam i mam taką 2 metrową
A oprócz tego gotuje groch z kapustą pierwszy, raz zobaczymy jak wyjdzie
Miłego popołudnia.
misia79, rah, Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Wyniki mam dobre, wszystko w normie, zelazo tez, tylko jakies dwa wskazniki obnizone, ale to przy alergii podobno normalne, wiec zadnych suplemmentow specjalnych nie potrzebuje. milego popoludnia !
toca81, misia79, rah, Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Wyniki mam dobre, wszystko w normie, zelazo tez, tylko jakies dwa wskazniki obnizone, ale to przy alergii podobno normalne, wiec zadnych suplemmentow specjalnych nie potrzebuje. milego popoludnia !
OO to super Rudziutka uspokoiłaś mnieRudziutka7, Iwka lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Niestety nie pomogę ze zdjęciami bo nie pamietam Iwka tu specjalistka była
W najgorszym wypadku mozesz wrzucić gdziekolwiek i podać link np google drive.
Prywatnie to chodzę do Matopatu, to jak ide przed praca to jest 1-2 osoby przede mna. Raz mi sie zdarzyło 25 min czekać, bo maluch miał szyty palec i strasznie sie darł
Widzisz Rudziutka, bo ja to taka wylewna jestem szczerze mówiąc bardzo lubie i gadać, i pisać od zawsze myslalam, ze kiedys napisze książkę miałam świetne oceny z prac pisemnych, bujna wyobraźnie, lekkie pismo, pisałam pamiętniki, listy do znajomych, nawet listy do męża, ktore potrafią miec 6 kartek a4 a jak sie rozpisze na fb czy gadu gadu, to współczuje ;p hehhe
Czesc Misia! rozumiem, ze do świat spokojnie zdążycie? a szafę macie wybrana (firmę)? Bo ja wlasnie jestem na etapie zastanawiania sie i nie wiem ktora firmę wybrać. Chyba musze pojeździć obejrzeć wystawki. Do przedpokoju potrzebuje wysoka zabudowę. Co do psychologa niestety nie słyszałam o żadnym dobrym, ani takim którego ludzie polecają napewno nie polecam w przychodni akademickiej. Miałam tam "przyjemność" kontaktu z trzema i nie sa to osoby, ktore sa "wystrzałowe" i fajnie sie z nimi gada, a co najważniejsze nie wyglądają na osoby przeglądające jakiekolwiek świeże badania, raczej opierają sie na donosach z lat '90. Moze sie mylę, moze jest tam jeszcze ktos wart uwagi. A do wróżki....heh, raczej bym nie poszła ;p Od jakiegoś czasu przeglądam horoskopy i czesc sie sprawdza, ale sadze ze to przypadek. Zawsze jak cos jest napisane ogolnie, to da sie dopasować do Twojej osoby. Wróżki podobno nie dają złych informacji, ewentualnie sugerują gorszy okres. A po co Ci nastawianie sie, ze bedzie gorzej? Jak tak pomyślisz to jeszcze w to uwierzysz, a jak uwierzysz to tak bedzie samospełniająca sie przepowiednia
http://www.csipb.pl/index.php?page=nasze-nastawienie---samospelniajaca-sie-przepowiednia
http://www.naukowiec.org/wiedza/psychologia/samospelniajace-sie-proroctwo_1087.htmlIwka lubi tę wiadomość
-
dzień dobry ))
próbuję nawiązać ale tyle napisałyście, że ciężko
ja maluję się codziennie (bywa, że w niedzielę nie-jedyny wolny dzień;)podkłąd rzadko, chyba, że już blada jestem jak trup. a tak to kreska, tusz i pomadka ochronna lub lekko różowa;)
a co do mebli jeszcze i wogóle remontów i wykończeń to moge polecić pana Jarka -robił nam super szafkę do łazienki, solidnie, porządnie. jest z lulkowa;) uczciwy. za szafy bierze 1000zł /mb podobnie jak komandor.
mój M znowu był na badaniu odnośnie tych leukocytów-nic sie nie wychodowało ale pan dr powiedział , że ta placówka ma "do dupy laboratorium" . wyobraźcie sobie, że mój M poszedł na badania gdzie 2 dni wcześniej pił wódkę z kumplami a dzień wcześniej był w saunie i serduszkowaliśmy i miał najwyższą liczbę plemników !!!! porażka z tym , dzis idzie na bielany.
do Migdy nie udało mi sie wczoraj dostać ale chyba z nim koncze;) jutro dr Ł zobaczymy co wymyśli.
dziś po raz pierwszy w tym cyklu konkretnie boli mnie jajnik, ale i tak chyba nici z tego bo coś późno na owulkę.
u nas choinka już ubrana;) jutro robimy wigilię we dwoje bo w piątek juz wyjezdzamy do wrocka wiec dzis trzeba będzie gotować i uszka robić i pierogi;)
a Wy gdzie Świeta spędzacie? bo my zawsze do któryś rodziców, w tym roku dzielimy.
miłego dzionka;) włączcie sobie rmf classic fajna świąteczna muza jak lubicie takie nastroje;)
Kaśka, misia79, Iwka lubią tę wiadomość