Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello! Dziś ovu lepiej działa, ale od rana nie było internetu...
Siala, trzymam kciuki za dra Ł jutro i jego plan dla Ciebie
My choinki nie mamy i raczej nie będziemy mieć, bo gdybym ubrała na starym mieszkaniu to musiałabym ja potem przenosić na nowe... więc kupię żywe gałązki i tu i tam i ustroję bombkami Troszkę ozdób już powystawiałam i kupiłam małe drzewko w doniczce, zapomniałam jak się nazywa... nie Cis... wygląda jak mała tuja.
W piątek robicie sobie Wigilię z mężem? Ale tą 24ego spędzacie i tak razem?
Mi dziś tempka spadła do 36,47 czyli organizm budzi się z letargu i poziom progesteronu po leczeniu spada...
I pół tygodnia za nami! Za tydzień Wigilia... czas leci nieubłaganie...rah, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Hello
Ja z pracy nadaję, czas leci i już za tydzień wigilia
Czy któraś z was może malowala się kiedyś w douglasie u wizażystki? Bo umowilam sie w sobote i nie wiem czy bede musiala robic to drugi raz w domu hehe
Buziole.misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Miłego wieczorku Kochane ja już po pracy uff zapieprz cały dzień. Toca to wspaniale właśnie tak myślałam o Twoim wyniku. Cieszę się że wszystko w normie Kasiu uważaj w douglasie bo tam robią mega tapeciarskie makijaże jak spod latarni musisz koniecznie nadmienić że chcesz makijaż elegancki. Udanej imprezy Kochana
Rudziutka ja też nie będę miała w tym roku typowej choinki ale na pewno uroczyście ustroję stół. Kupiłam wielki świąteczny obrus i do tego duży stroik ubrany w bombeczki i szyszki i takie tak drobiazgi
Buziaki dla Was.Kaśka, Rudziutka7, Iwka lubią tę wiadomość
-
dzień dobry kobitki
my już po spacerku poznaliśmy nową suczkę na osiedlu
popijam kawkę i szykuję się do roboty mam nadzieję że jakoś zleci bo jutro mam wigilię w tym nowym miejscu i każdy musi coś własnoręcznie zrobionego przynieść więc jeszcze gotowanie na wieczór pięknie
no a w sobotę zapieprz o 6 rano wstaję i jadę na masaże a potem przygotowania do imprezy obym nie zasnęła z twarzą w talerzumisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
hejka
my sobie we dwoje robimy mini wigilię juz dziś bo jutro wyjazd do wrocka gdzie tez będziemy razem-tyle, że nastrój juz inny bo moi rodzice muszą mieć non stop tv on:(
byłam u dr Ł musze powiedziec że bardzo sympatyczny on jest;)
okazało sie że mam mega pęcherzyk 24,8mm więc juz po serduszkowaniu;) i mam być jutro zobaczyć czy pękł czy coś się z niego tworzy czy co
obejrzał wyniki, popytał fajnie bo rozmowny najbardziej z moich ginów
robiłam dzis znowu progesteron zobaczymy jaki bedzie
Rudziutka a Ty naprawde jestes rudziutka? byłas może dziś u dr Ł?
skoro prawie wszytskie chodzimy do dr Ł to duże prawdopodobieństwo spotkania naszego:)
buźki i miłegomisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kochane godzinę mi zajęło aby wszystko przeczytała
Misia z nieobecnością męża aż wstyd się przyznać na razie dobrze sobię radzę ale tylko dlatego że w pracy mam urwanie głowy i siedzę w niej do 20 (dzisiaj udało mi się wyjść „normalnie”).Ale szok na pewno bo nie tak miało być, albo mój mąż źle ich zrozumiał nie wiem. Wiem, że wczoraj był w Kielcach a dzisiaj jest w Krakowie.
Rudziutka w końcu działacie!!!! Super że remont do przod a fotki wstawia się http://naforum.zapodaj.net/
Rah napisz książkę na pewno będzie na mojej półce Uwielbiam Ciebie czytać :*
toca81 zazdroszcze choinki gratulacje wyniku
siala a w szpitalu też robią badanie nasienia?
India kenya http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
A misia listę psychologów podawałam tu na forum jak mi jutro przypomnisz to poszukam
A co najważniejsze zapomniałam do kliniki zadzwonić ze w grudniu odpuszczamy i dzisiaj zadzwonili
rah, misia79, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
....muszę uciekać ;( też mam jutro wigilię i idę piec sernik a o 20 przychodzi do mnie koleżanka(pisałam Wam o niej) są po drugim podejściu i się dowiem dzisiaj czy będzie bebiko czy nie.
KOchane tyle się u mnie wydarzyło że muszę Wam o wszystki opowiedzieć ale niestety nie teraz. Calym sercem zawsze z Wamirah, Kaśka, misia79 lubią tę wiadomość