X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Torunianki :)
Odpowiedz

Torunianki :)

Oceń ten wątek:
  • rah Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka ma rozpiskę juz na wszystkie dni po tej rozmowie i zaawansowany plan działania! ;D
    Ale niech wraca i sie sama chwali :)

Iwka lubi tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • rah Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z tym przyjęciem w piatek to lipa okropna...ja mam niby w środę i w piatek do domku. Zobaczymy.

Iwka lubi tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :-) oj poczytałam sobie i nadrobiłam
    Iwka ale się cieszę, że już masz termin z głowy i zaplanowane czyli tego dnia macie jakąś jeszcze rozmowę czy już transfer :-)
    India głowa do góry będzie wszystko dobrze z laparo zobaczysz szybko pójdzie i szybko zapomnisz o strachu. Ja dziś byłam w pracy jutro wolne jedziemy po prezenty nie przepadam za chodzeniem za prezentami ale gwiazdor musi być.
    Dziś zakończyliśmy remont zostało tylko sprzątanie. Mąż właśnie działa układa w szafie :-)Po nowym roku jeszcze poprawki i git.
    Jestem padnięta. Spokojnej nocki

rah, Iwka, Kaśka, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rah wrote:
    Nie musisz sie martwić :) tak to jest, gdy emocje biorą,gore a jestes sama w domu :)
    Oki to mnie uspokoiłaś :)

rah lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    india wrote:
    Dzięki kochane za relację. Aż przez chwilę się przeniosłam na sale szpitalną ;)
    Mam nadzieję, że pójdzie szybko i bezboleśnie.

Iwka ja w 6, 7 dc potrafię czasem mieć jeszcze @! a to nie byłoby dla mnie zbyt komfortowe ;) Ja idę do szpitala w pt, mają porobić mi badania a w pon dopiero laparo. I dlatego tak późno wychodzi, przez ten weekend. Ale wolę o tym za dużo nie rozmyślać. Jeszcze dobry miesiąc, więc wszystko może się wydarzyć :D

Iwka takie odstresowanie na pewno dobrze Ci zrobi.
    Aż mi się zachciało potańczyć ;)
    Iwka a może ta beta koleżanki jeszcze urośnie... więc spokojnie lepiej jej nic nie mówić, a co ma być to i tak będzie. Stres na pewno nie pomoże.
    Dobrze, że termin wyznaczony - już się cieszę :D Juuupii
    Kochana, a to będzie tylko na razie wizyta z rozmową czy już coś więcej będą z Wami działać?
    To od piątku będziesz już leżała w szpitalu? Długo ;/ mi wyjątkowo @ się spóźniała bo wtedy miałam 36 dniowy cykl i dlatego tak wyszło i jak szłam do szpitala to miałam jeszcze końcówkę @ Mniejmy nadzięję że beta urośnie trzymam za nią kciuki :)
    A 30 mamy badania męża posiew i u mnie czystość i takie tam oraz podpisanie umowy :) jeszcze do mnie nie dotarło. Dostałam już informacje co w jakim dniu cyklu będzie robione, w końcu !!! Bo temat się ciągnął jak flaki z olejem !!!

rah lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rah wrote:
    Iwka ma rozpiskę juz na wszystkie dni po tej rozmowie i zaawansowany plan działania! ;D
    Ale niech wraca i sie sama chwali :)
    Tak :) Tak jest :) Wróciłam już godzinę temu nowa i nie siwa :D dobrze mi zrobiła rozmowa z koleżanką :)

rah, Kaśka lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia79 wrote:
    Cześć dziewczynki :-) oj poczytałam sobie i nadrobiłam
    Iwka ale się cieszę, że już masz termin z głowy i zaplanowane czyli tego dnia macie jakąś jeszcze rozmowę czy już transfer :-)
    India głowa do góry będzie wszystko dobrze z laparo zobaczysz szybko pójdzie i szybko zapomnisz o strachu. Ja dziś byłam w pracy jutro wolne jedziemy po prezenty nie przepadam za chodzeniem za prezentami ale gwiazdor musi być.
    Dziś zakończyliśmy remont zostało tylko sprzątanie. Mąż właśnie działa układa w szafie :-)Po nowym roku jeszcze poprawki i git.
    Jestem padnięta. Spokojnej nocki
    Super że remont skończony, niedługo będę brała namiary od Ciebie :) Gwiazdor podwoił kwotę więc będzie jeszcze remont przed pokoju :) Cieszę się nie zmiernie tyle się dzieje ostatnio że mój móżdżek nie ogarnia :)
    Misia ja też nie lubie chodzić po sklepach ale już taki nasz los że trzeba :)
    Co do kliniki to ogólnie 30.12 idziemy na badania i na podpisanie umowy. Potem w styczniu 2-3 dc zaczynay stymulacje potem po 6 dniach na usg co dwa dni, następnie dwa dni po ostatnim usg punkcja (tu musi być mąż by dać co do niego należy ) 5 dni po punkcji jest transfer :) ja @ mam dostać około 10 stycznia więc test ciążowy będę robiła pewnie na początku lutego.
    30.12 oczywiście mąż w delegacji a w styczniu ma jechac do Niemiec ale powiedział że gdzie kolwiek będzie to przyjedzie do Wawy więc już się nie martwię :)
    Kochane ja nadal nie wierzę :)

rah, toca81, Kaśka, misia79 lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :*

misia79 lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • rah Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwierz!!! ;D

Kaśka, Iwka, misia79 lubią tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
  • rah Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak serio Iwka, to wcale sie nie dziwie, ze nie mozesz uwierzyć, bo to juz! Większości przeciez udaje sie od razu, najpóźniej za drugim podejściem! Wiec juz lada chwila będziesz w ciąży!!! To musi byc pozytywny stresik :) sama juz sie nie moge doczekać ;)

Iwka, misia79 lubią tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
  • rah Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dzien dobry pozostałym! Widze, ze porządki, gotowanie, zakupy i wyjazdy pochłonęły Was do reszty :)

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rah wrote:
    A tak serio Iwka, to wcale sie nie dziwie, ze nie mozesz uwierzyć, bo to juz! Większości przeciez udaje sie od razu, najpóźniej za drugim podejściem! Wiec juz lada chwila będziesz w ciąży!!! To musi byc pozytywny stresik :) sama juz sie nie moge doczekać ;)
    Wiem kochana i ja nawet się nie nastawiam że za pierwszym razem się uda ale sam fakt że już tam jedziemy i że cos się dzieje :) bo od kwietnia jak Ł się poddał to już straciłam nadzieję :)
    Ja zaraz jadę do rodziców na obiadzik, męża nie ma to jakoś te święta mnie narazie nie cieszą ale we wtorek już wraca więc chyba chałupe trzeba będzie ogarnąć i coś do lodówki kupić bo wczoraj nawet światło już zjadłam.
    Witam się kochane <3 Życze spokojnej niedzieli :)

Kaśka, rah, misia79 lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z obiadku myślałam że tu godzinę będę nadrabiać w czytaniu a tu cisza.....idę sprzątać będę zaglądać :)

misia79 lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • rah Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nikogo nie ma ;p
    Ja ide robić pierniczki :)

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny nadrobiłam w końcu :-)

India ja miałam wstępny termin ale właśnie coś źle wypadało i dr Ł po moim tel co i jak przesunął mi termin i byłam na ostatni dzwonek przyjęcie 12 dc a zabieg 13 dc :-)

Iwka super że zaczynasz działać z kliniką czuję że niedługo będziemy ciociami :-)

Rah jak pierniczki ? :-)

Misia no na święta nowa chata super !!

Ja też wczoraj szalałam na zakupach a potem ta imprezka, fajnie było już dawno się tak nie bawiłąm :-)

pozdrowienia dla wszystkich <3

[img]file:///C:/Users/kasia/Downloads/59216.gif[/img]

misia79, Iwka lubią tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • india Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka cudownie :) już niedługo będziemy świętować Twoje 2 kreseczki :D no i mam nadzieję, że zapoczątkujesz ładny wysyp pozytywnych testów. No chyba, że któraś z Was jeszcze wcześniej się szykuje??
    No właśnie czy w najbliższym czasie planowane jest jakieś ewentualne testowanie??

misia dzięki ;) wiesz ja to się samego laparo jakoś szczególnie chyba nie boję - przynajmniej na razie. Najbardziej mnie przeraża myśl, a co będzie gdy nawet laparo mi nie pomoże :(
    A jak po zakupach, udały się?

Kaśka to mnie uspokoiłaś, no właśnie Ł mówił, że jak coś się poprzesuwa to będziemy kombinować, więc trzymam go za słowo.

Rah jak pierniczki?

My byliśmy u moich rodziców na obiedzie, a później lepiłam pierogi. Jutro druga tura ;)

Kaśka, misia79, Iwka lubią tę wiadomość

ug378ribe4qdpu6z.png
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    India ja mam tak jak Ty chyba 24 dc więc może w przyszłym tygodniu zatestuję chyba że @ będzie pierwsza :-P

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorki 23 dc :-P
    a i dobrze że nie ogarniam mniej stresu będzie :-P

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    Super że remont skończony, niedługo będę brała namiary od Ciebie :) Gwiazdor podwoił kwotę więc będzie jeszcze remont przed pokoju :) Cieszę się nie zmiernie tyle się dzieje ostatnio że mój móżdżek nie ogarnia :)
    Misia ja też nie lubie chodzić po sklepach ale już taki nasz los że trzeba :)
    Co do kliniki to ogólnie 30.12 idziemy na badania i na podpisanie umowy. Potem w styczniu 2-3 dc zaczynay stymulacje potem po 6 dniach na usg co dwa dni, następnie dwa dni po ostatnim usg punkcja (tu musi być mąż by dać co do niego należy ) 5 dni po punkcji jest transfer :) ja @ mam dostać około 10 stycznia więc test ciążowy będę robiła pewnie na początku lutego.
    30.12 oczywiście mąż w delegacji a w styczniu ma jechac do Niemiec ale powiedział że gdzie kolwiek będzie to przyjedzie do Wawy więc już się nie martwię :)
    Kochane ja nadal nie wierzę :)

Iwka tak się cieszę że już w lutym będziesz w ciąży na pewno się wszystko uda :-) Czyli po 10 stycznia będziemy kibicować :-)

• misia79 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    Wiem kochana i ja nawet się nie nastawiam że za pierwszym razem się uda ale sam fakt że już tam jedziemy i że cos się dzieje :) bo od kwietnia jak Ł się poddał to już straciłam nadzieję :)
    Ja zaraz jadę do rodziców na obiadzik, męża nie ma to jakoś te święta mnie narazie nie cieszą ale we wtorek już wraca więc chyba chałupe trzeba będzie ogarnąć i coś do lodówki kupić bo wczoraj nawet światło już zjadłam.
    Witam się kochane <3 Życze spokojnej niedzieli :)

iwka ja w tym roku w ogóle nie czuję świąt nie zdążę wszystkiego posprzątać ugotować i ogarnąć ale święta spędzamy u moich rodziców i teściów więc jakoś poleci

Iwka lubi tę wiadomość

‹‹ 186 187 188 189 190 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ