Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudziutka mi sie wydaje, ze Ł chodziło o @ z prawdziwego zdarzenia czyli kolejną.
Ale zawsze mozesz zadzwonić spytać
Ilka chyba nie doradzimy ze skierowaniem wszystkie były na nfz na Bielanach.Iwka lubi tę wiadomość
-
No nie... babcia hardkorowa!
Słuchajcie! koleś od blatu dzwoni i mówi, że 4 cm zbraknie i co ma zrobić! No i kuźwa co? Pytałam, czy wystarczy tego z jednego blatu, a oni, że tak, a 3 dni później już nie wystarcza?
Kurde, gdybym to ja rozmawiała z nim to był go zjechała!Iwka, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja kochane Dzisiaj byłam na badaniu krwi i zabrali mi 4 duże fiolki jeszcze mi się w głowie kręci.
Witaj ilka opowiedz coś o sobie a HSG na Bielanach musisz mieć tylko skierowanie od ginekologa:) A do jakiego teraz chodzisz? Bo jeśli przyjmuje na bielanach to na pewno będziesz miała za darmo a jeśli nie to zapisz się do gina jakiegokolwiek na nfz i poproś o skierowanie
Rudziutka oby @ nie przylazła a z tym stolarzem to i tak bym zadzwoniła i o pierdzieliła i pewnie kazali kupić cały metr dla tych 3 cm?
Kaśka babki są najlepsze
Miłego poniedziałku mój jutro po 9 dniach wraca !!!! Teraz jest we WrocławiuKaśka, rah lubią tę wiadomość
-
Można powiedzieć, że staram sie od roku ale właściwie to nie nazwałabym tego staraniem, ponieważ od kiedy rok temu odstawiłam tabletki anty moje cykle były dłuuugie i bezowulacyjne i tak sobie czekałam, aż się uregulują aż w końcu w sierpniu okazało się, że mam pcos Od tego czasu piłam inofolic ale nie pomógł nic a nic, więc stąd decyzja o clo i te badania.. można powiedzieć, że moja przygoda dopiero teraz się zaczyna )) Muszę znaleźć czas żeby nadrobić wasz wątek
Aktulanie chodzę prywatnie,więc pewnie nie mam możliwości dostać skierowania na HSG na bielany na NFZ?? Powiedzcie jeszcze jak to przebiegało w tym szpitalu? Mam się bać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 11:52
-
Rudziutka7 wrote:hej Iwka!
Tak, cały kawał dla takiego fragmencika!
Oczekuj gotowa na męża
Oj tak będę gotowa!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 14:48
Rudziutka7 lubi tę wiadomość
-
Ilka, wklejam mój post z tematu: HSG:
"W lutym miałam laparoskopię prawego jajnika, usunięto mi sporą torbiel i stwierdzono endometriozę. Od tego czasu intensywniej staramy się o dzidziusia. Ponieważ pierwsze starania zaczęły się już w październiku, pani doktor zaproponowała, że skoro ciąży nie ma nadal można wykonać HSG. Pierwsze podejście - zapalenie pęcherza - badanie przełożone, drugie podejście - aparat popsuty, trzecie podejście - przeżyłam badanie, wszystko ok, jestem drożna. Samo badanie, w pracowni RTG trwało raptem może 30 sekund. Wcześniej, na oddziale założono mi wziernik czy kulociąg. I to bolało najbardziej. Został mi podany przeciwbólowy środek i pojechałam do pracowni RTG. Wlewanie kontrastu czułam jako rozpieranie, tak jak przy bolesnej miesiączce. Ból był, ale do przeżycia i krótkotrwały. Ponieważ jestem drożna kontrast przepłynął szybko i nawet się nie zorientowałam, że już po.
Także dziewczyny, da się przeżyć, przy czym muszę zaznaczyć, że bardzo dużo daje opieka. Pielęgniarki były super.
Dziś mija 5ty dzień od badania i już przestałam krwawić. Przy zwykłym HSG lekarz kazał odpuścić starania, w ogóle do owulki nie współżyć."Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 14:53
-
Ilka jesli lekarz prywatny ma podpisana umowę z nfz to mozesz miec badanie na nfz robione. To nie zależy od tego czy idziesz do niego prywatnie czy nie, tylko wlasnie od jego umowy.
-
Rudziutka Ja bym chyba się wstrzymała do @ oczywiście w tym czasie działając
No a może @ już wcale nie przyjdzie??
A w nowym kolorku na pewno wyglądasz zjawiskowo i apetycznie (jak wskazuje nazwa farby)
Ilka witaj
Jestem z siebie dumna, ubrałam choinkę
I głowa mnie rozbolała
rah, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
Czesc kobietki!
No zleciało....szybko...ten rok nie był zbyt fajny. Patrząc wstecz, widze ze lata parzyste nie sa dla mnie zbyt dobre. Na szczescie znowu nadciąga nieparzysty! Wierze w niego pod każdym względem. Nie tylko dzieciowym
Chyba juz tyle dni minęło, ze moge sie "pochwalić". Nic mnie nie boli, ani brzuch, ani cycki. Nie sa nawet lekko drażliwe. Nic! Chyba jednak to był ten problem i antybiotyki pomogły! W ostatnich miesiącach wszystkowiedzące bolało niemal od owulacji, o cyckach nie wspomnę. Spac nie mogłam. Dotknięcie bluzka bolało! A teraz nic! oby tak zostało. Nie wiem jak moja owu przy tabsach, ale tempka skoczyła, humorku sa takze chyba reszta okRudziutka7, Kaśka, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Witam Kochane jak Wasze nastroje przedświąteczne
Ja już bym chciała aby ten rok się skończył i przyszedł nowy oj dużo złego mnie spotkało w tym roku. Nowy Rok nowe nadzieje. Od stycznia przenoszę się na nowy dział w pracy i mam nadzieję że tam mniej stresów będę miała i w końcu zaciążę i donoszę.
Rah cieszę się że już dobrze się czujesz najważniejsze że nic nie boli
Rudziutka czekaj na normalną @ i obserwuj swoje ciało bez stresu
Ilka88 witam na naszym wspaniałym forum Kochana przed stymulacją chyba się bada drożność i możesz iść na fundusz jak piszą dziewczyny jeśli nie chcesz przez Ł to inni lekarze też wykonują to badanie. Gbiorczyk powinien Cię pokierować to bardzo dobry lekarz słyszałam o nim bardzo dobre opinie On pracuje na Bielanach i podobno bardzo dobrze robi cesarki
Kaśka India Siala Iwka Rah Rudziutka życzę cudownego spędzania świtecznych dni w ciepłej magicznej atmosferze i rodzinnym gronie przesyłam buziakiKaśka, Iwka, rah, ILKA88 lubią tę wiadomość