Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
witam się w Wigilię
dziewczynki życzę Wam pogodnych, radosnych, pełnych pokoju Świąt Bożego Narodzenia, by ten czas płynął powoli i szczęśliwie, bez napięć, tracenia zębów i niepowodzeń Spełnienia marzeń wszelakich, zdrówka i miłości.
Kaśka, rah, Iwka, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
Kochane wspaniałe życzenia:* a ja Wam życzę aby te Święta były ostatnimi które spędzamy w dwójkę
Kaśka zastanawiam się wlasnie czy nie poszukac innego dentysty bo wszyscy mówią ze bardzo drogo, bellastoma mi proponuje zwykłą koronkę za 1 200 lub ceramiczną za 1 600, nie wiem którą wybrać i jakie ceny są u innych. Kaśka poradzisz mi coś? Będę wdzięczna:*
rah ja się oszczędzałam z jedzeniem, zresztą od wczorajszej słynnej bułeczki nic nie jadłam do wigilii bo się bałam kolejnej utraty skuteczna dieta ta utrata zęba
rudziutka mówisz aby bułki oskarżyć?
misia ja też nie sądziłam ze to takie kwoty sumując wyjdzie to 2 450 zl
gwiazdor byl?
dobranoc kochane :*Rudziutka7 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane! Ja sie najadłam, ale nie az tak po uszy
Prezenty super
Iwka to Ty powinnaś jesc barszczyk
Kurczę....strasznie sie nakręcam na ten styczeń, ze moze sie uda. Pomaga mi to przegonić ostatnie smutki i nie myślec o szpitalu. Boje sie jednak, ze nakręciłam sie za bardzo i jak sie nie uda, to bedzie jedna z najgorszych @ i całkowita załamka...
Iwka, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Iwka napisze Ci co i jak na spokojnie w piatek z domku
Rozumiem ze pewnie 1 byla po leczeniu kanalowym i pekla i potrzebujesz wklad z korona -
My wróciliśmy niedawno. Nawet sie az tak nie objadlam w święta
Iwcia Ty masz powody zeby pokładać nadzieje w styczniu
A jeszcze by Cie zaskoczyło i bach! Świąteczna dzidzia skoro dzis owu!Iwka lubi tę wiadomość
-
Witam się z Wami w ten świąteczny czas na chwilkę wpadłam do Was zobaczyć co słychać
Kochane ja niestety troszkę dużo wczoraj zjadłam na kolację wigilijną bo takie to wszystko pyszne było Właśnie wróciliśmy od rodziców i teraz delektujemy się świętami w domku we dwoje . Ja też pokładam ogromne nadzieję na nowy rok jeśli chodzi o potomstwo od stycznia znów ostro się bierzemy M będzie jechał do Bydzi na badania i androloga zobaczymy czy są jakieś zmiany pozytywne
Mam nadzieję że wraz z Iwką wszystkie zaskoczymy i wszystkie będziemy tutaj opowiadać sobie o ciążowych dolegliwościach W pracy dostałam od siostry zakonnej na stół Jezuska na sianku na znak aby u mnie zawitało maleństwo
Pozdrawiam Was Kochanerah, Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
hej kochane ja też na chwilkę
najedzona do syta ale już zmęczona lekko tymi Swiętami.
Babcia mi powiedziała że kuzynka w ciąży czy mama mi mówiła a ja że nie ale gratuluję a ona że pewnie mi nie mówią żeby mi przykro nie było no masakra jakaś a co ja z cukru albo jakiś potwór??
e też mam cichą nadzieję że @ nie przyjdzie ale boję się rozczarowania ja to mało wytrwała jestem nie wiem ile jeszcze zniosę porażęk
no ale więcej optymizmu trzeba sobie wszczepić i na serio wracam do formy po Nowym Roku i 3 razy w tyg ćwiczeniaIwka, misia79, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
Rah też się oszczędzam w te swieta np. Jeden dzien to jeden kawałek ciasta i tak siedzę i patrzę który wybrać:p
misia oby Jezusek pomógł:*
Kaśka wlaśnie skończyłam turbo spalanie z Chodakowską do dzieła!
boję się ze przez święta przytyje i w klinice powiedzą ze się nie zakwalifikujemy przez moją wagę! Spaliła bym się ze wstydu a my z mężem abstynencja bo 30.12 będziemy mieli jeszcze badania i solidaryzuję się z mezem
idę pod prysznic bo nawet pod cyckami się spociłam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2014, 22:29
misia79, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Iwka super Ja też po świętach zaczynam ćwiczenia z Chodakowską i mam zamiar schudnąć około 8 kg może się uda jestem pełna optymizmu. A w święta niestety nie oszczędzam się bo uważam że to jest tak magiczny czas rodzina się spotyka jest fantastycznie i nie chcę się molestować dietami i uniknąć tego głupiego gadania typu a co odchudzasz się czy co ???? dlatego w święta nie rezygnuję ze słodkiego a Ty Iwka się nie przejmuj nawet gdybyś 1 kg przytyła to nic się nie stanie nikt Cię nie zdyskwalifikuje bo tylko typowa otyłość jest przeszkodą więc spoko nie przejmuj się jesteś na pewno fajna laseczka
Kasiu nie martw się wiem że porażki bolą ale już tyle wytrwałaś i uda się zobaczysz liczę że już się udałoKaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Ja sie jakos specjalnie nie oszczędzam. Po prostu nie lubie duzo jesc i sie zapychać. A za ciastami to w ogole średnio przepadam ;p wczorajnp zamiastciasta jadłam czekoladki lindt
Ale dzis sie pięknie zrobiło!
Słoneczko, błękitnie niebo, iskierki skrzą
A wczoraj sie nie zapowiadało...najpierw lało, potem wielkie płaty śniegu, ktore sie roztapialy....misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Spałam do 11! a długo a dzień dzisiaj śliczny a po Chodakowskiej dzisiaj czuje każdy milimetr mojego ciała ;p
ja z jedzeniem problemu nie mam i zawsze Malo jadłam a ciała dużo mam jeszcze z dr.Ł przytulam 10 kg ;(
Sloneczno sniegowego dzionka życzę:*rah, misia79 lubią tę wiadomość
-
rah trzeba mocno wierzyć, że się uda. Podobno nastawienie też ma wpływ. A nakręcanie często i tak przychodzi, nawet jeśli tego nie chcemy, to tak trudno opędzić się od takich myśli - przynajmniej ja tak mam Tym bardziej, że obie bardzo liczymy na to, że laparo jednak nas ominie.
Iwka no to spory wydatek zębuś Ci zafundował, no ale co zrobić. Ważne żeby piękny uśmiech został przywrócony
Czas owulejszyn wykorzystany??
U nas święta mijają spokojnie i leniwie, jakoś nie przepadam za tym czasem.
W sumie spędzaliśmy je między swoim domem, a domem moich rodzicow i jakoś zleciało.
Ale wczoraj wyskoczyliśmy ze znajomymi na imprezkę. Ale tego było mi trzeba!!! Wytańczyłam się jak nigdy, super było.
A dziś spałam do 14 no ale na szczęscie po przebudzeniu miałam okazję choć przez chwilę podziwiać ten piękny dzień.
Nakręcacie mnie na Chodakowską, aż zaraz sobie poszukam jakieś ćwiczenia. Co polecacie na początek??
Czekam na @, dziś wypada termin. Jak do tej pory 28 dni to mój najdłuższy cykl. Oczywiście od 3 dni robię testy, ale ciągle negatywne
Kasiu jak u Ciebie?rah, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Polecam skalpel 1
Zobaczysz o co chodzi, jst w spokojnym tempie, naspinasz mięśnie, a nie naskaczesz sie. Ewa zawsze powtarza, ze lepiej zrobic mniej powtórzeń, a bardzo dokładnie ja kilka tygodni uczyłam sie opanowywać wszystkie mięśnie zeby faktycznie wszystkie pracowały przy każdym ćwiczeniu. ;p
Trzymam kciuki za pozytywny, swiąteczny test!misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Speed efekt zaliczony palą mnie mięśnie! Ale fajnie było i jestem w szoku mojej kondycji, rok prawie nie ćwiczyłam! India oby jutro test był pozytywny i i nas oczywiscie czas wykorzystany ale teraz mamy zakaz bo we wtorek badania dobranoc kochane pa. Skalpel 1 na początek a i nie którym jest lepiej ten trening z krzesłem
misia79 lubi tę wiadomość
-
No tak, co kto lubi ja tego z krzesłem w ogole nie lubie. Nudne to jak flaki z olejem
Polecam zatem wejść na YT i obejrzeć kilka filmików podglądając co sie znajduje w danym filmiku, łatwiej wybrać sposob cwicEnia, ktory sie lubi skalpel 1 ma to do siebie, ze jest taka "wizytówka". Ewa duzo tam mowi, opowiada co robić, jak robić, motywuje. Im nowsze filmiki, tym mniej takie "ogadane"
Miłej soboty!Iwka lubi tę wiadomość