X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Torunianki :)
Odpowiedz

Torunianki :)

Oceń ten wątek:
  • rah Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łapko, przyjmujemy z otwartymi ramionami! Tak jak Misia wyżej napisała, mamy najfajniejsze forum i w ogole jesteśmy the best! ;)
    Dobrze czasem z kimś tak po prostu pogadac, wyżalić sie czy nawet bez sensu "pokrzyczeć". Tutaj wszystkie prEchodzimy podobne sytuacje, wiec pomimo ze każda jest inna, to sie w miarę rozumiemy :)
    Ja niemal nikomu nie moe o staraniach, a o szczegółach, ze badania itp. to moze 2-3 osobom. I to wbrew pozorom nit my, ktore mam najbliżej :)

India a @ fiksuje pewnie przez to, ze o niej myślisz i stresujesz sie laparo ;) no chyba, ze jednak ciąża pomimo, ze piszesz ze nie :) a w razie czego przeciez Ci przesuną laparo :) przynajmniej nie będziesz przez week siedziała!:)

Kaśka odtancowuje czary, zeby @ przeszła szybko i w dobrym humorku! Troche Ci zazdroszczę, bo wolałabym miec teraz. W domu, wolne..mi wypada około sylwka, wiec oczekuje jej 31 grudnia. Jeszcze na sam koniec roku musi powiedzieć swoje trzy grosze ;) no chyba, ze przyjdzie szybciej jak w ostatnim cyklu. Chociaz to chyba było od zapalenia. Nie wiem czego sie spodziewać po zapaleniu i antybiotykach.

Kaśka, misia79 lubią tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • rah Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze niedawno szukałam jakiejkolwiek dziewczyny z Torunia, a tu prosze! Juz 16 nas jest! :) wprawdzie niektóre sie pochowały, ale w skrytości tez moga zaciążyć ;) Vanila tak nagle tez zniknęła.

Iwka, misia79 lubią tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja z kawusiom bulbar-smiley.gif mąż pojechał w kolejną delegację;/ zabieram sie za nadrobienie tego co naskrobałyście :)

rah, misia79 lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka jak rybka zdechnie to pływa na boczku lub do góry brzuchem ;) mi często zdychają jak mąż w delegacji teraz mam tylko już dwie – nie wiem dlaczego – może one tak z tęsknoty za panciem…dwa lata temu jak mąż wyjechał na 2 miesiące co to tydzień jedna mi padała?!? malkontent1.gif
    łapka witamy witamy proszę się rozgościć na naszych włościach samba.gif podziwiam że nas przeczytałaś i to w 3 godziny . Życzę Ci abyś nie przechodziła to co my i jak najszybciej zaszła w ciążę
    Kenya dawno Ciebie nie było i ja po łyżeczkowaniu też miałam bardziej obfitą @ myślę że to normalne, jeszcze się oczyszcza. Jak urodzę bebiko to chyba wezmę od Ciiebie namiary na tego lekarza, mnie w czasie ovu tak plery napierdzielają że chodzę po ścianach. A miałam kiedyś wypadnięcie jakiejś tam miazgi między kręgowej – niech chłop zerknie swoim okiem
    Rah właśnie czytam wątek – aż mam ochotę się tam odezwać… furiat.gif ale nie będę Wam z butami wchodziła

misia79 lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia79 wrote:
    Rah czy nie uważasz że nasze forum jest wspaniałe ? Tyle już jesteśmy razem i bez żadnej scysji nieporozumień i sporów :-) Tutaj są kochane dziewczyny znające się na żartach narzekające zdrowo i normalnie i nawet jak się powie komuś coś prosto z mostu to jest to takie jakieś oczywiste i uprzejme
    JESTEŚMY THE BEST I W NOWYM ROKU WSZYSTKIE BĘDZIEMY Z BRZUSZKAMI !!!!!!
    Święte słowa :)tralala.gif

Kaśka, misia79 lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Iwka idzie na bal już nawet sukienkę mam kupioną tralala.gif
    A co do tsh to ja mam 1,57, a mja kumpela właśnie miała 3 i brała eutyrox i w pierwszym cyklu zaskoczyła, przyszła kiedyś do mnie i mówi bym jej obliczyła kiedy ma dni płodne i bach ich szczęście ma teraz 11 miesięcy
    łapka powiedz Endo że się staracie o bebiko to na pewno będzie chciał Ci je obniżyć.
    India mi się zdaję że to może Twój strach przed laparo powoduje wydłużenie @ mi też jak nigdy i na złość cykl trwał 36 dni ;/ jaka wściekła byłam a jeszcze poszlam w 35 dc do dr. Ł a on do mnie że ja przed owulacją jestem i laparo zrobimy w wigilie!!! Dzięki bogu na drugi dzień przylazła i nie musiałam w święta siedzieć w szpitalu.
    A kiedy zaczynasz skalpel? Ja już 1 kg straciłam boing.gif wiem że 1 kg się nie liczy ale mnie on cieszy

Kaśka, rah, misia79 lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka wrote:
    hejka :-)
    u mnie dziś zawitała @ z samego rana nie ma co kurna, nastrój spadł zrobiłam sobie kawkę i wpieprzę batonika a co :-)
    mam nadzieję że w przyszłym roku już żadna mnie nie nawiedzi :-)

India może stres, czasem choroba różnie albo na złość franca jedna :-)

a ja tsh mam 0,9- 1.0 naturalnie :-P a może za mało kurna nie dogodzisz :-P
    @ Invision-Board-France-39.gif Kasiu załatwione powiedziała że ostatni raz u Ciebie była

Kaśka, rah, india, Rudziutka7 lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też byliśmy wczoraj na zakupach...ludzi jak Mrówków!!! Nie wiedziałam że w plazie jest 5 poziom parkingu, który był zapełniony. My szybko skoczyliśmy do tk maxx, kupiliśmy co chcieliśmy i uciekliśmy bo to był większy szał niż przed świętami!!!

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • rah Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem szczęśliwa bo jakimś cudem nie przytyłam nawet 0,1 kg przez święta :p

Iwka, misia79, india lubią tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rah wrote:
    Ja jestem szczęśliwa bo jakimś cudem nie przytyłam nawet 0,1 kg przez święta :p
    A to też powód do dumy clap-smiley.gif Gratulacje kochana !!!!

rah, misia79 lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    india wrote:
    Hej kochane :)

Wczoraj zerknęłam na Chodakowską - na razie nie ruszając się z kanapy. No i chyba zacznę od skalpela ;)

łapka witaj :)
    powodzenia w staraniach

Kenya moja imienniczko :)
    Oj masz przeboje z kręgosłupem... bidulka :( basen to dobry pomysł.

Misia w Sylwka prawdopodobnie będziemy w domu - w końcu :) Co prawda mamy zaproszenie na domówkę, ale jakoś nie mam ochoty. Co roku, gdzieś latamy, a w tym roku jakoś na razie po prostu mi się nie chce. Wytańczyłam się w I święto.

Jestem wściekła!!! Nadal nie mam @, niestety w ciąży też nie jestem. No i tak się zastanawiam kiedy przyjdzie?? Bo w głowie mam tylko jedno, termin laparo. To mój najdłuższy cykl... wiem, że tragedii nie ma, bo to dopiero 30 dzień, ale jednak nie miało kiedy się przytrafić tylko akurat teraz??
    Kochane z jakiego powodu cykle mogą się wydłużać?
    India teraz to jestem przekonana że cykl był niestety bezowulacyjny w takich cyklach bez ovu okres się mega spóźnia poza tym jakiś stres może opóźnić okres zapalenie jajników ale tego nie było u Ciebie więc pewnie stres i brak ovu

Iwka lubi tę wiadomość

• misia79 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka wrote:
    hejka :-)
    u mnie dziś zawitała @ z samego rana nie ma co kurna, nastrój spadł zrobiłam sobie kawkę i wpieprzę batonika a co :-)
    mam nadzieję że w przyszłym roku już żadna mnie nie nawiedzi :-)

India może stres, czasem choroba różnie albo na złość franca jedna :-)

a ja tsh mam 0,9- 1.0 naturalnie :-P a może za mało kurna nie dogodzisz :-P
    Oj Kasiu przykro mi a taką miałam nadzieję że Ty zaczniesz nasz łańcuszek widocznie los chce abyśmy zaciążyły w Nowym Roku także Kasiu proszę nie zniechęcaj się buziaki

Iwka lubi tę wiadomość

• misia79 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej dziewczynki ja po świętach się nie ważyłam bo boję się wejść na wagę :-) Dziewczyny czy możecie mi podpowiedzieć gdzie szukać tych ćwiczeń skalpel1 bo chcę od nowego roku zacząć ćwiczyć może uda mi się zrzucić parę kg jak będę regularnie ćwiczyć.
    Mój M chce jechać na sylwka do Gdyni ale chce z noclegiem a noclegi teraz są w kosmicznych cenach bo sylwester nie wiem wolałabym posiedzieć w domku albo iść do kina jakoś nie mam w tym roku nastroju na balangi.
    Pozdrawiam Kochane

Iwka lubi tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia79 wrote:
    hej hej dziewczynki ja po świętach się nie ważyłam bo boję się wejść na wagę :-) Dziewczyny czy możecie mi podpowiedzieć gdzie szukać tych ćwiczeń skalpel1 bo chcę od nowego roku zacząć ćwiczyć może uda mi się zrzucić parę kg jak będę regularnie ćwiczyć.
    Mój M chce jechać na sylwka do Gdyni ale chce z noclegiem a noclegi teraz są w kosmicznych cenach bo sylwester nie wiem wolałabym posiedzieć w domku albo iść do kina jakoś nie mam w tym roku nastroju na balangi.
    Pozdrawiam Kochane
    Proszę kochana na youtubie https://www.youtube.com/watch?v=iq6LM0CD18Q
    Fajny pomysł z Gdynią, mój na pewno był by prze szczęśliwy gdybym mu to zaproponowała :)
    Kochane ja wariuje przed wtorkową wizytą, a co jak nie zakwalifikujemy się do programu, nie mogę dzisiaj znaleźć sobie miejsca w mieszkaniu....stres sięga zenitu

misia79, Kaśka lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • rah Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka! Trzask! Plask! Stawiam Cie do pionu!
    A niby czemu macie sie nie zakwalifikować paszczaku!!! ;)
    Teraz wszystkie Wasze problemy i "wady" beda plusami! ;D
    Jesteście zdrowi, staracie sie długo, lekarz odpuścił, tylko macie problem z zapłodnieniem. Para w sam raz! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 14:03

Iwka, Rudziutka7 lubią tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rah wrote:
    Iwka! Trzask! Plask! Stawiam Cie do pionu!
    A niby czemu macie sie nie zakwalifikować paszczaku!!! ;)
    Teraz wszystkie Wasze problemy i "wady" beda plusami! ;D
    Jesteście zdrowi, staracie sie długo, lekarz odpuścił, tylko macie problem z zapłodnieniem. Para w sam raz! :)
    No wiem ale ja jestem ekspertem od przypadków nie możliwych, wiesz może się okazać że mam np zły kolor włosów .... wiesz o co chodzi teraz nic nie wymyślę....
    tantrumsmiley.gif tak dzisiaj się czuję

misia79, rah, Rudziutka7 lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

Iwka to zrozumiałe że się denerwujesz ja też bym się denerwowała samą myślą o wizycie to znaczy na pewno czujesz taki pozytywny niepokój w sobie to normalne. Ale nie martw się na pewno będzie dobrze najważniejsze aby mężuś był w tym czasie dyspozycyjny na pewno wyjdziesz z pozytywnym nastawieniem :-) Życzę Ci aby wszystko ułożyło się pomyślnie a sobie możesz pomóc poprzez naturalne odstresowanie idź na spacer wycisz się emocjonalnie przez wizytą a będzie wszystko dobrze. Weź ze sobą obrazek ze św. Dominikiem włóż do portfela :-) Buziaki. Właśnie ja tak zaczynam robić ktoś mi tak poradził :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 14:15

Iwka lubi tę wiadomość

• misia79 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka a jak tam Twój ząb ?

Iwka lubi tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia rah dziękuję za wsparcie :*
    Ząb tymczasowy nr II wczoraj wieczorem mi odpadł ale dostałam super klej i go przykleiłam tak nieudolnie że ten klej mam na wszystkich zębach ;/
    A 9 stycznia mam iść na odlew do korony na stałe, nie wiem co wybrać, Kaśka mi pewnie najlepiej doradzi...trochę dołujące jest bez zęba na przedzie...dziękuję ze pytasz :*

misia79, Kaśka lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia79 wrote:
    Iwka to zrozumiałe że się denerwujesz ja też bym się denerwowała samą myślą o wizycie to znaczy na pewno czujesz taki pozytywny niepokój w sobie to normalne. Ale nie martw się na pewno będzie dobrze najważniejsze aby mężuś był w tym czasie dyspozycyjny na pewno wyjdziesz z pozytywnym nastawieniem :-) Życzę Ci aby wszystko ułożyło się pomyślnie a sobie możesz pomóc poprzez naturalne odstresowanie idź na spacer wycisz się emocjonalnie przez wizytą a będzie wszystko dobrze. Weź ze sobą obrazek ze św. Dominikiem włóż do portfela :-) Buziaki. Właśnie ja tak zaczynam robić ktoś mi tak poradził :-)
    A mam w portfelu świętą Tereskę z materiałem potartym o jej ciało.
    Może przejdę się na 16 do naszego kościółka a później włączę Chodakowską... no coś muszę zrobić bo zaraz wyjdę z siebie i stanę obok

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
‹‹ 192 193 194 195 196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ