Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe india wysiłek też chyba wywołuje małpiszona
ja też nie dam rady chyba od razu całego treningu no ale trzeba będzie się wspierać dziewczyny a na lato jak nie brzuszek to kaloryfer a poza tym łatwiej wrócimy do formy po ciąży i będziemy sexy mamuśkimisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
India ja pierwszy skalpel w życiu zrobiłam do końca ale płakałam. Pot zalewał mi oczy i wsYstko bolało. Robiłam mniej powtórzeń jednego ćwiczenia, ale program cały. Na drugi dzien nie mogłam wstać z łóżka. Wróciłam do ćwiczeń po 3 dniach a potem bolał każdy mięsień przy kolejnych ćwiczeniach ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 07:34
Iwka lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry!
I tak gratuluje motywacji! Ja sie z fotela ruszyć nie moge
A tu trzeba sie do roboty zbierać ....Kaśka, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewuszki!
Witaj Łapka!
U mnie temperatura oszalała. Nie wiem czy termometr się zepsuł czy mój organizm zwariował
Aż of zazanaczył że ovu była 11 dc, dodam że 12 dc byłam na ocenie u Ł. i pęcherzyk był mały dziś lece na kolejny pomiar
Według statystyk ovu powinnam mieć 31.12
Wkurzają mnie te długie cykle już !!! Wszystko się tak ciągie!!!
My sylwka mamy spędzić u znajomych. Ale jakoś nie jestem pozytywnie nastawiona. Wolałabym posiedzieć chyba w domu!
I tak was czytam i chyba sama skuszę sie na Chodakowska Zobaczymy!!
A tak w ogóle to ja też jestem Kasia
Miłego dnia!Kaśka, rah, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny
no masakra z tą robotą człowiek szybko przyzwyczaja się do wolnego
ja też dziś lecę na cały dzień
właśnie parzę sobie siemię i będę w siebie wmuszać litry wody i minimium kawy taki mam plan na ten cykl
miłego pon już tylko 3 dni do końca tego Roku <jupi>rah, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:rudziutka mówisz aby bułki oskarżyć?
misia ja też nie sądziłam ze to takie kwoty sumując wyjdzie to 2 450 zl
Koniecznie! moja teściowa oskarżyła kiełbasę, znalazła w kiełbasie pióro, wysłała im w kopercie i napisała, że musiała skorzystać z wizyty u dentysty Przysłali jej paczkę wędlin, że obdzieliła całą rodzinę hehe
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Rah czy nie uważasz że nasze forum jest wspaniałe ? Tyle już jesteśmy razem i bez żadnej scysji nieporozumień i sporów Tutaj są kochane dziewczyny znające się na żartach narzekające zdrowo i normalnie i nawet jak się powie komuś coś prosto z mostu to jest to takie jakieś oczywiste i uprzejme
JESTEŚMY THE BEST I W NOWYM ROKU WSZYSTKIE BĘDZIEMY Z BRZUSZKAMI !!!!!!
Dołączam się do słów Misi!rah, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
łapka wrote:Mam na imię sylwia:) otóż zapomnialam napisać ze mam jednak defekt,od kilku lat biore euthyrox ,ostatnie tsh bylo 2,9.,teraz własnie niedawno poczytalam że to troche za wysokie..
Może o poziom TSH do starań zapytaj endo, może zwiększy dawkę leku?misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kenya wrote:Ania jestem hihi a z kręgosłupowymi problemami borykam się od... huhuhu i jeszcze troche, ile to ja się nie nachodziłam, od ogólnego, przez neurologa, po neurochirurga itp. bo o skierowania trzeba się oczywiście powypraszać, a następnie czekać i czekać na wizyty... Guzik to dało, ale odkąd osiadłam w Toruniu, wzięłam się na poważnie, początkowo od początku ta sama historia na NFZ, ale skończyło się prywatnie, operacją w prywatnym centrum, ale na NFZ... Generalnie mam 3 przepukliny, w odcinku lędźwiowo-krzyżowym, bóle kręgosłupa towarzyszą mi codziennie, już się nawet do nich przyzywczaiłam W marcu miałam usunięty fragment dysku, który się "odłamał" i uciskał na prawy korzeń nerwowy, bóle nogi odeszły, jak ręką odjął od czasu operacji, no ale napewno jeszcze w przyszłości czeka mnie kolejna operacja tych przepuklin... Bo niestety, cholernie ciężko zadbać o kręgosłup Praca dodatkowo też sprawy nie ułatwia... Jakby ktoś potrzebował namiary na dwóch genialnych neurochirurgów, do walić jak w dym do mnie! Znani, są na tyle, że gdy byłam na komisji w ZUS'ie (bo przecież trzeba było się zainteresować osobą, która 3 mc'e jest na L4, bo może jakieś "lewe"?), w innym zupełnie mieście oddalonym ponad 100km, to lek. w komisji tylko oczy wybałuszył, na to kto mnie operował, i zaczął dopytywać "jak ja się tam dostałam" Fakt, wizyta prywatna "JEDYNE" 300zł, ale było warto... Za część dalszą kręgosłupa "wezmę" się, dopiero, gdy uda się spełnić dzieciątkowe marzenie...
Współczuję z kręgosłupem! Ja miewam przy mojej endometriozie straszne bóle kręgosłupa, takie blokady, że boli, a ruszyć się nie mogę od szyi do "ogona"!misia79 lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:hejka
u mnie dziś zawitała @ z samego rana nie ma co kurna, nastrój spadł zrobiłam sobie kawkę i wpieprzę batonika a co
mam nadzieję że w przyszłym roku już żadna mnie nie nawiedzi
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Widzę, że pisałyście o ćwiczeniach. Ja nie lubię Chodakowskiej i chyba nie umiałabym z nią ćwiczyć. Za to dieta od września na dobre mi wyszła. W święta pojadłam porządnie, jakiś kilogram przybył, ale schudłam z marginesem, więc załamki nie ma
Na basen chciałam chodzić to remont nas pochłania na tyle, ta wykończeniówka zwłaszcza, że nie mam czasu wyskoczyć na godzinkę popływać. A na święta dostałam gogle do pływania niebieskie Trzeba je użyć
W drugie święto miałam plan: upić się z mężem i zbałamucić go i tak też zrobiłam owulejszyn nie przyszła, ale przyjemnie byłoKaśka, rah, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
No i po dobrym humorze!
Pęcherzyków brak, ciałka żółtego za dobrze też nie widać. Wszystko wskazuje na to ze owulacji nie było i nie będzie!
A na dodatek okazało się, że albo pan dr coś namieszał albo ja coś źle zrozumiałam i przyjmowałam za duża dawke clo.
Teraz 8.01 wizyta w poradni.
Ale szczerze powiedziawszy nie wiem czy się wybiore bo mam najzwyczajniej w świecie DOŚĆ!!!
Jestem tym wszystkim zmęczona. Jestem na skraju poddania się.
misia79 lubi tę wiadomość