X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Torunianki :)
Odpowiedz

Torunianki :)

Oceń ten wątek:
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe india wysiłek też chyba wywołuje małpiszona :-P
    ja też nie dam rady chyba od razu całego treningu no ale trzeba będzie się wspierać dziewczyny a na lato jak nie brzuszek to kaloryfer a poza tym łatwiej wrócimy do formy po ciąży i będziemy sexy mamuśki :-P

misia79, Iwka lubią tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • rah Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    India ja pierwszy skalpel w życiu zrobiłam do końca ale płakałam. Pot zalewał mi oczy i wsYstko bolało. Robiłam mniej powtórzeń jednego ćwiczenia, ale program cały. Na drugi dzien nie mogłam wstać z łóżka. Wróciłam do ćwiczeń po 3 dniach ;) a potem bolał każdy mięsień przy kolejnych ćwiczeniach ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 07:34

Iwka lubi tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej ja zaczynam jutro zobaczę jak to u mnie wyjdzie trzymajcie za mnie kciuki :-)

Kaśka, rah, Iwka lubią tę wiadomość

• india Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu mam nadzieję, ze coś się ruszy ;)

Rah obiecuję poprawę, następnym razem bardziej się postaram :D

misia koniecznie daj znać jak wrażenia po pierwszym treningu

Uciekam, dobranoc

rah, Iwka lubią tę wiadomość

ug378ribe4qdpu6z.png
  • rah Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! :)

I tak gratuluje motywacji! Ja sie z fotela ruszyć nie moge ;)
    A tu trzeba sie do roboty zbierać ....

Kaśka, misia79, Iwka lubią tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • toca81 Przyjaciółka

Wysłany: 29 grudnia 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki!
    Witaj Łapka!

U mnie temperatura oszalała. Nie wiem czy termometr się zepsuł czy mój organizm zwariował :D
    Aż of zazanaczył że ovu była 11 dc, dodam że 12 dc byłam na ocenie u Ł. i pęcherzyk był mały :D dziś lece na kolejny pomiar :D
    Według statystyk ovu powinnam mieć 31.12
    Wkurzają mnie te długie cykle już !!! Wszystko się tak ciągie!!!

My sylwka mamy spędzić u znajomych. Ale jakoś nie jestem pozytywnie nastawiona. Wolałabym posiedzieć chyba w domu!

I tak was czytam i chyba sama skuszę sie na Chodakowska :D Zobaczymy!!

A tak w ogóle to ja też jestem Kasia ;)

Miłego dnia!

Kaśka, rah, misia79, Iwka lubią tę wiadomość

• Kaśka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :-)
    no masakra z tą robotą człowiek szybko przyzwyczaja się do wolnego :-P
    ja też dziś lecę na cały dzień :-(
    właśnie parzę sobie siemię i będę w siebie wmuszać litry wody i minimium kawy taki mam plan na ten cykl ;-)
    miłego pon już tylko 3 dni do końca tego Roku <jupi>

rah, misia79, Iwka lubią tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, witam się po świętach! Idę Was nadrabiać!

Iwka lubi tę wiadomość

83c27385cd.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    rudziutka mówisz aby bułki oskarżyć?
    misia ja też nie sądziłam ze to takie kwoty sumując wyjdzie to 2 450 zl

Koniecznie! moja teściowa oskarżyła kiełbasę, znalazła w kiełbasie pióro, wysłała im w kopercie i napisała, że musiała skorzystać z wizyty u dentysty :) Przysłali jej paczkę wędlin, że obdzieliła całą rodzinę :) hehe

83c27385cd.png
  • rah Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co z ta endo? ;p
    Przyznać sie, ktora była i jak ta babka sie nazywa? I ile wizyta kosztuje?

Iwka lubi tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia79 wrote:
    Rah czy nie uważasz że nasze forum jest wspaniałe ? Tyle już jesteśmy razem i bez żadnej scysji nieporozumień i sporów :-) Tutaj są kochane dziewczyny znające się na żartach narzekające zdrowo i normalnie i nawet jak się powie komuś coś prosto z mostu to jest to takie jakieś oczywiste i uprzejme
    JESTEŚMY THE BEST I W NOWYM ROKU WSZYSTKIE BĘDZIEMY Z BRZUSZKAMI !!!!!!

Dołączam się do słów Misi!

83c27385cd.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łapka wrote:
    Mam na imię sylwia:) otóż zapomnialam napisać ze mam jednak defekt,od kilku lat biore euthyrox ,ostatnie tsh bylo 2,9.,teraz własnie niedawno poczytalam że to troche za wysokie..
    Witaj Sylwiątko wśród miłośniczek Torunia :)
    Może o poziom TSH do starań zapytaj endo, może zwiększy dawkę leku?

83c27385cd.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kenya wrote:
    Ania jestem :D hihi a z kręgosłupowymi problemami borykam się od... huhuhu i jeszcze troche, ile to ja się nie nachodziłam, od ogólnego, przez neurologa, po neurochirurga itp. bo o skierowania trzeba się oczywiście powypraszać, a następnie czekać i czekać na wizyty... Guzik to dało, ale odkąd osiadłam w Toruniu, wzięłam się na poważnie, początkowo od początku ta sama historia na NFZ, ale skończyło się prywatnie, operacją w prywatnym centrum, ale na NFZ... Generalnie mam 3 przepukliny, w odcinku lędźwiowo-krzyżowym, bóle kręgosłupa towarzyszą mi codziennie, już się nawet do nich przyzywczaiłam :( W marcu miałam usunięty fragment dysku, który się "odłamał" i uciskał na prawy korzeń nerwowy, bóle nogi odeszły, jak ręką odjął od czasu operacji, no ale napewno jeszcze w przyszłości czeka mnie kolejna operacja tych przepuklin... Bo niestety, cholernie ciężko zadbać o kręgosłup :( Praca dodatkowo też sprawy nie ułatwia... Jakby ktoś potrzebował namiary na dwóch genialnych neurochirurgów, do walić jak w dym do mnie! :) Znani, są na tyle, że gdy byłam na komisji w ZUS'ie (bo przecież trzeba było się zainteresować osobą, która 3 mc'e jest na L4, bo może jakieś "lewe"?), w innym zupełnie mieście oddalonym ponad 100km, to lek. w komisji tylko oczy wybałuszył, na to kto mnie operował, i zaczął dopytywać "jak ja się tam dostałam" :) Fakt, wizyta prywatna "JEDYNE" 300zł, ale było warto... Za część dalszą kręgosłupa "wezmę" się, dopiero, gdy uda się spełnić dzieciątkowe marzenie... :)

Współczuję z kręgosłupem! Ja miewam przy mojej endometriozie straszne bóle kręgosłupa, takie blokady, że boli, a ruszyć się nie mogę od szyi do "ogona"!

misia79 lubi tę wiadomość

83c27385cd.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka wrote:
    hejka :-)
    u mnie dziś zawitała @ z samego rana nie ma co kurna, nastrój spadł zrobiłam sobie kawkę i wpieprzę batonika a co :-)
    mam nadzieję że w przyszłym roku już żadna mnie nie nawiedzi :-)
    :( a kysz! franca jedna!

83c27385cd.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    @ Invision-Board-France-39.gif Kasiu załatwione powiedziała że ostatni raz u Ciebie była
    Iwka, zajebista jesteś! Od rana smutaska mam, a Ty mnie rozśmieszyłaś :)

83c27385cd.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że pisałyście o ćwiczeniach. Ja nie lubię Chodakowskiej i chyba nie umiałabym z nią ćwiczyć. Za to dieta od września na dobre mi wyszła. W święta pojadłam porządnie, jakiś kilogram przybył, ale schudłam z marginesem, więc załamki nie ma :)
    Na basen chciałam chodzić to remont nas pochłania na tyle, ta wykończeniówka zwłaszcza, że nie mam czasu wyskoczyć na godzinkę popływać. A na święta dostałam gogle do pływania :) niebieskie :) Trzeba je użyć :)
    W drugie święto miałam plan: upić się z mężem i zbałamucić go i tak też zrobiłam :) owulejszyn nie przyszła, ale przyjemnie było :)

Kaśka, rah, misia79, Iwka lubią tę wiadomość

83c27385cd.png
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudziutka zaraz zobaczylam Cie oczyma wyobraźni jak balamucisz męża po pijaku w samych goglach ;-)

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahahhaha! nie!!!!
    Aż taka pijana nie byłam, jedynie odważniejsza, a założyłam wyjściowe ubranko z nocy poślubnej :) gogle schowałam :) hehehehehhehe

Kaśka, misia79, Iwka lubią tę wiadomość

83c27385cd.png
  • toca81 Przyjaciółka

Wysłany: 29 grudnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i po dobrym humorze!
    Pęcherzyków brak, ciałka żółtego za dobrze też nie widać. Wszystko wskazuje na to ze owulacji nie było i nie będzie!
    A na dodatek okazało się, że albo pan dr coś namieszał albo ja coś źle zrozumiałam i przyjmowałam za duża dawke clo.
    Teraz 8.01 wizyta w poradni.
    Ale szczerze powiedziawszy nie wiem czy się wybiore bo mam najzwyczajniej w świecie DOŚĆ!!!
    Jestem tym wszystkim zmęczona. Jestem na skraju poddania się.

misia79 lubi tę wiadomość

• Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toca! Absolutnie nie odpuszczaj! My tu się trzymamy wersji, że 2015 będzie rokiem dobrych nowin! kochana! Uszy do góry!

rah, toca81, misia79, Iwka lubią tę wiadomość

83c27385cd.png
‹‹ 194 195 196 197 198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ