X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Torunianki :)
Odpowiedz

Torunianki :)

Oceń ten wątek:
  • Kenya Koleżanka

Wysłany: 29 grudnia 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rah wrote:
    A co z ta endo? ;p
    Przyznać sie, ktora była i jak ta babka sie nazywa? I ile wizyta kosztuje?

Odpowiedziałam już "chwile wcześniej", ale post gdzieś umknął w tym gąszczu widocznie :) Ja byłam u A. Mazur w Citomedzie, po Nowym Roku muszę wybrać się na kontrole, zobaczymy :) Wizyta 120zł :)

Rety, laski, tyle żeście naklepały od wczoraj, że ledwo nadążam :) Ja wczoraj 8h w pracy, jeszcze mnie "zalewało" i brzuch bolał, ale dziś to chyba jak "ręką-odjął", nieźle, nieźle... 3 dni dosłownego zalewania i stop, nagle ktoś kurek chyba zakręcił :)

W kwestii Sylwestra, to chyba udało mi się namówić Mojego, do pozostania w domu... Jednak, jakoś tak gdzieś w głębi serca, nie mam ochoty na jakieś większe imprezy, w większym gronie, po tym wszystkim, co się wydarzyło... Wole się "upić" z Moim i być może zacząć starania hihi będzie jeszcze za wcześnie, bo to będzie ledwo 7/8dc, no ale przecież nie zaszkodzi hihi

A od Nowego Roku, tyłek w troki zbieram i pora zadbać conieco o siebie... Trzeba przygotować ładny domek dla Dzieciątka, które zawita do nas w 2015 roku! :) Napewno! Musi zawitać! :)

Aha hihi i co? Temperatury nie mierze, ale testy owulacyjne chyba już jadą do mnie... haha zamówiłam całą pake chyba 30 sztuk, ale co by nie kusić losu, to wysikam je w tym cyklu, co by na przyszły nie były potrzebne, ot co! :)

misia79, Kaśka, rah, Iwka lubią tę wiadomość

cb7wrjjg9u7sy1x3.png
    ojxetv7304pj7574.png

Aniołek [*] - 25.XI.2014 - 12t2dz (ob. 8t5dz)
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki widzę że macie dobre humorki i to się ceni. Ja dziś powinnam się wziąć za sprzątanie a nie chce mi się :-) Czekam spokojnie na @ i zobaczymy co los przyniesie już się tak nie spinam jakoś ale mam nadzieję na potomstwo w Nowym Roku :-) Dziś chciałam poćwiczyć z Chodakowską ale zobaczymy bo ten skalpel to trwa aż 40 minut a jak na pierwszy raz to za długo nie ma krótszych seansów ? Miłego dzionka Kochane :-)

Iwka lubi tę wiadomość

• Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kenya, jak nie wysikasz wszystkich to możesz zawsze odsprzedać :)

Iwka lubi tę wiadomość

83c27385cd.png
  • Kenya Koleżanka

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może te humory, to zasługa tego słonka? Jakoś tak mimo wszystko raźniej, jak się pojawia... :) Szkoda tylko, że muszę "je podziwiać" tylko przez okno :( I jak ja mam tą wit. D syntetyzować, no powiedzcie mi??? No jak? :( Jak udupiona w robocie jestem dziś znów na 8 godzin, jak skończe, to będzie ciemno, jak w... no właśnie :( Eh, mam nadzieję, że Mój uruchomi auto (uroki diesla zimą, grrr!) i przyjedzie po mnie, bo po jakieś zakupy trzeba by skoczyć odrazu... :)

Oooo, laski! Wiem, co Wam chciałam wcześniej napisać, ale zapomniałam hihi bo nie wiem, czy lubicie kabarety, ja tak średnio, chyba że mi coś naprawde do gustu przypadnie i co? Wczoraj z Moim po pracy usiadłam przed komputerem i zaprosiłam Go na seans filmików na Youtubie :) Zrobiliśmy sobie po whiskaczu z colą i dosłownie UMIERAŁAM ze śmiechu! Bolała mnie TWARZ! Nie wiedziałam, że ona może boleć hihi oglądaliśmy Paranienormalnych, kooocham ich! :)
    Laski włączcie sobie: https://www.youtube.com/watch?v=MTsk_V7gYlA - od 3 minuty hihi no toćka w toćke Makłowicz :) Ojjj, ubaw był po pachy same :D Nigdy nie podejrzewałam, że mogę "sikać ze śmiechu" przy kabaretach :D

Kaśka, misia79, Iwka, Rudziutka7 lubią tę wiadomość

cb7wrjjg9u7sy1x3.png
    ojxetv7304pj7574.png

• Kenya Koleżanka

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudziutka7 wrote:
    Kenya, jak nie wysikasz wszystkich to możesz zawsze odsprzedać :)

A gdzie tam, "wydupce" ino mig jak najdalej, albo nie wiem, zakopie, spale? :) Odstawie modły, taniec nad nimi, by już nigdy nie były potrzebne haha :)

misia79, Iwka lubią tę wiadomość

cb7wrjjg9u7sy1x3.png
    ojxetv7304pj7574.png

• Kenya Koleżanka

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, laski, takie pytanie "techniczne mam" :/ Powiedzcie mi, gdzie są jakieś powiadomienia, że pojawiły się odpowiedzi w danych wątkach, gdzie się coś napisało? Mam niby odhaczone, żeby mnie "powiadamiało o nowych wpisach w tym wątku", ale... no właśnie, gdzie? :) Bo w wiadomościach --> powiadomieniach, mam tylko że ten, a ten polubił mój wpis... Pytam, bo się gubię czasami, a chciałabym śledzić pewne rzeczy na bieżąco :/

Iwka lubi tę wiadomość

cb7wrjjg9u7sy1x3.png
    ojxetv7304pj7574.png

• Kaśka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kenya robimy lubie to i to znaczy ze przeczytalysmy i mozesz sprawdzic czy odp czy tylko byl szybki luk ;-)

misia79 lubi tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • rah Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kenya a cos miałaś w pakiecie za 120zl? Usg? Cokolwiek? Czy tylko gadanie? ;)

misia79 lubi tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • Kenya Koleżanka

Wysłany: 29 grudnia 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rah wrote:
    Kenya a cos miałaś w pakiecie za 120zl? Usg? Cokolwiek? Czy tylko gadanie? ;)

Niestety, tylko pitu-pitu :/ Na usg dostałam skierowanie, robiłam oddzielnie, oddzielna impreza, czyli dodatkowe 90zł...:/ I akurat jeśli chodzi o usg w Citomedzie, to nie jestem zadowolona (robione przez jakąś inną dr w pracowni usg), choć w sumie, czego mogłam się spodziewać, po usg tak małego narządu, w którym naszczęście anatomicznie wszystko jest wporządku... No, ale tak jakoś dziwnie się poczułam, jak po dosłownie 5 minutach, powiedziano mi "dziękuje" i tyle.

cb7wrjjg9u7sy1x3.png
    ojxetv7304pj7574.png

• rah Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm...no i nie wiem gdzie sie wybrać...

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski:)
    Toca witaj:) i nie poddawaj sie,bo 8 stycznia to juz za chwilke:)pojdziesz i bedziesz miec spokojniejsza glowe:)
    iwka ja tez trzymam kciuki za Ciebie!
    rah wszystkie wizyty prywatne u endo sa za 120 zl,ja latam po roznych,wlasnie dlatego ze nikt mi nie przypasowal do konca..takze nie polece Ci nikogo tak na 100 % a wogole to w toruniu cos malo tych endo jest , .moze z 10 hehe,bylo sie uczyc to bym miala super zawod:P

rah, Iwka, Kaśka, toca81 lubią tę wiadomość

• rah Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawód zawsze mozna zmienić;)

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudziutka witaj:) no wlasnie w polowie stycznia frune do endo ze by mi dawke zwiekszyl..
    Kaska ja mam 2 tygodnie wolnosci hihi i do pracy wracam dopiero po 3 krolach:}
    rah no chyba juz raczej nie zmienie:P za stara jestem hehe
    kurcze meczy mnie brzuch a glupia @ jeszcze sie nie wykluła:P

• Iwka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)jutro wielki dzien :* proszę o trzymanie kciuków!

Kaśka, misia79, toca81 lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka będziemy trzymać z całych sił i czekać niecierpliwie na relacje :-)

a mi abonament wrócił i jak odpaliłam kompa to taki kolor że po oczach dało już zapomniałam jak to jest hehe zawsze kupowałam na 3 miechy z nadzieją że po co mi więcej a tym razem kupiłam na cały rok plus promocja :-) mam nadzieję że starczy to finału pod postacią bebika na rączkach haha marzenia ;-P

rah, Iwka lubią tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • rah Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana niektórzy na "emeryturę" nawet zmieniają fach ;)
    A widziałaś reklamę, ktora ostatnio leci? O emerytach co nikt ich nie chciał i rozkręcili robotę? Hehehhheehehe ;D
    Hahahaha, az sama sie zaśmiałam, ze Ci to pisze :)

Iwka trzymamy mocno!!!! O której rozmowa??

Iwka lubi tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
  • rah Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łapka a co do lekarzy, to po kim sie "bujalas"? Bylas moze u Łukasza wojnowskiego? Widziałam, ze dobre opinie ma.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 19:24

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaska ja nie kupuje zadnego abonamentu bo po co mi :P hihi a Ty na bank stracilaś kase na kluchy zamiast na pieluchy heeh
    rah kurcze no nie widzialam tej reklamy// a na czym leci:P
    Iwka bede jutro trzymac kciuki:}}

Iwka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rah Ty chyba mnie sie pytasz o tych endo ,bo ja sie tak bujalam po nich ,tak bylam raz u niego ,ale tak jakby nic nie wniosl do tego co juz wiem,wiec moja opinia jest -bez szalu-

• rah Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie wlasnie dowiedziałam ze i prężą na sylwka bedzie u nas ;p

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
‹‹ 195 196 197 198 199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ