Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
rah wrote:A co z ta endo? ;p
Przyznać sie, ktora była i jak ta babka sie nazywa? I ile wizyta kosztuje?
Odpowiedziałam już "chwile wcześniej", ale post gdzieś umknął w tym gąszczu widocznie Ja byłam u A. Mazur w Citomedzie, po Nowym Roku muszę wybrać się na kontrole, zobaczymy Wizyta 120zł
Rety, laski, tyle żeście naklepały od wczoraj, że ledwo nadążam Ja wczoraj 8h w pracy, jeszcze mnie "zalewało" i brzuch bolał, ale dziś to chyba jak "ręką-odjął", nieźle, nieźle... 3 dni dosłownego zalewania i stop, nagle ktoś kurek chyba zakręcił
W kwestii Sylwestra, to chyba udało mi się namówić Mojego, do pozostania w domu... Jednak, jakoś tak gdzieś w głębi serca, nie mam ochoty na jakieś większe imprezy, w większym gronie, po tym wszystkim, co się wydarzyło... Wole się "upić" z Moim i być może zacząć starania hihi będzie jeszcze za wcześnie, bo to będzie ledwo 7/8dc, no ale przecież nie zaszkodzi hihi
A od Nowego Roku, tyłek w troki zbieram i pora zadbać conieco o siebie... Trzeba przygotować ładny domek dla Dzieciątka, które zawita do nas w 2015 roku! Napewno! Musi zawitać!
Aha hihi i co? Temperatury nie mierze, ale testy owulacyjne chyba już jadą do mnie... haha zamówiłam całą pake chyba 30 sztuk, ale co by nie kusić losu, to wysikam je w tym cyklu, co by na przyszły nie były potrzebne, ot co!misia79, Kaśka, rah, Iwka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki widzę że macie dobre humorki i to się ceni. Ja dziś powinnam się wziąć za sprzątanie a nie chce mi się Czekam spokojnie na @ i zobaczymy co los przyniesie już się tak nie spinam jakoś ale mam nadzieję na potomstwo w Nowym Roku Dziś chciałam poćwiczyć z Chodakowską ale zobaczymy bo ten skalpel to trwa aż 40 minut a jak na pierwszy raz to za długo nie ma krótszych seansów ? Miłego dzionka Kochane
Iwka lubi tę wiadomość
-
Może te humory, to zasługa tego słonka? Jakoś tak mimo wszystko raźniej, jak się pojawia... Szkoda tylko, że muszę "je podziwiać" tylko przez okno I jak ja mam tą wit. D syntetyzować, no powiedzcie mi??? No jak? Jak udupiona w robocie jestem dziś znów na 8 godzin, jak skończe, to będzie ciemno, jak w... no właśnie Eh, mam nadzieję, że Mój uruchomi auto (uroki diesla zimą, grrr!) i przyjedzie po mnie, bo po jakieś zakupy trzeba by skoczyć odrazu...
Oooo, laski! Wiem, co Wam chciałam wcześniej napisać, ale zapomniałam hihi bo nie wiem, czy lubicie kabarety, ja tak średnio, chyba że mi coś naprawde do gustu przypadnie i co? Wczoraj z Moim po pracy usiadłam przed komputerem i zaprosiłam Go na seans filmików na Youtubie Zrobiliśmy sobie po whiskaczu z colą i dosłownie UMIERAŁAM ze śmiechu! Bolała mnie TWARZ! Nie wiedziałam, że ona może boleć hihi oglądaliśmy Paranienormalnych, kooocham ich!
Laski włączcie sobie: https://www.youtube.com/watch?v=MTsk_V7gYlA - od 3 minuty hihi no toćka w toćke Makłowicz Ojjj, ubaw był po pachy same Nigdy nie podejrzewałam, że mogę "sikać ze śmiechu" przy kabaretachKaśka, misia79, Iwka, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Kenya, jak nie wysikasz wszystkich to możesz zawsze odsprzedać
A gdzie tam, "wydupce" ino mig jak najdalej, albo nie wiem, zakopie, spale? Odstawie modły, taniec nad nimi, by już nigdy nie były potrzebne hahamisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Ej, laski, takie pytanie "techniczne mam" Powiedzcie mi, gdzie są jakieś powiadomienia, że pojawiły się odpowiedzi w danych wątkach, gdzie się coś napisało? Mam niby odhaczone, żeby mnie "powiadamiało o nowych wpisach w tym wątku", ale... no właśnie, gdzie? Bo w wiadomościach --> powiadomieniach, mam tylko że ten, a ten polubił mój wpis... Pytam, bo się gubię czasami, a chciałabym śledzić pewne rzeczy na bieżąco
Iwka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:Kenya a cos miałaś w pakiecie za 120zl? Usg? Cokolwiek? Czy tylko gadanie?
Niestety, tylko pitu-pitu Na usg dostałam skierowanie, robiłam oddzielnie, oddzielna impreza, czyli dodatkowe 90zł... I akurat jeśli chodzi o usg w Citomedzie, to nie jestem zadowolona (robione przez jakąś inną dr w pracowni usg), choć w sumie, czego mogłam się spodziewać, po usg tak małego narządu, w którym naszczęście anatomicznie wszystko jest wporządku... No, ale tak jakoś dziwnie się poczułam, jak po dosłownie 5 minutach, powiedziano mi "dziękuje" i tyle. -
nick nieaktualnyHej laski:)
Toca witaj:) i nie poddawaj sie,bo 8 stycznia to juz za chwilke:)pojdziesz i bedziesz miec spokojniejsza glowe:)
iwka ja tez trzymam kciuki za Ciebie!
rah wszystkie wizyty prywatne u endo sa za 120 zl,ja latam po roznych,wlasnie dlatego ze nikt mi nie przypasowal do konca..takze nie polece Ci nikogo tak na 100 % a wogole to w toruniu cos malo tych endo jest , .moze z 10 hehe,bylo sie uczyc to bym miala super zawod:Prah, Iwka, Kaśka, toca81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudziutka witaj:) no wlasnie w polowie stycznia frune do endo ze by mi dawke zwiekszyl..
Kaska ja mam 2 tygodnie wolnosci hihi i do pracy wracam dopiero po 3 krolach:}
rah no chyba juz raczej nie zmienie:P za stara jestem hehe
kurcze meczy mnie brzuch a glupia @ jeszcze sie nie wykluła:P -
Iwka będziemy trzymać z całych sił i czekać niecierpliwie na relacje
a mi abonament wrócił i jak odpaliłam kompa to taki kolor że po oczach dało już zapomniałam jak to jest hehe zawsze kupowałam na 3 miechy z nadzieją że po co mi więcej a tym razem kupiłam na cały rok plus promocja mam nadzieję że starczy to finału pod postacią bebika na rączkach haha marzenia ;-Prah, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kochana niektórzy na "emeryturę" nawet zmieniają fach
A widziałaś reklamę, ktora ostatnio leci? O emerytach co nikt ich nie chciał i rozkręcili robotę? Hehehhheehehe
Hahahaha, az sama sie zaśmiałam, ze Ci to pisze
Iwka trzymamy mocno!!!! O której rozmowa??Iwka lubi tę wiadomość
-
Łapka a co do lekarzy, to po kim sie "bujalas"? Bylas moze u Łukasza wojnowskiego? Widziałam, ze dobre opinie ma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 19:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny