Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahahaha, ale sie nakręcany wzajemnie ;p
Mnie to nie zdziwi jak sie badania obsuną, rozmowa potrwa z 1,5 godz i skończą o 16 ;pIwka lubi tę wiadomość
-
Zmiana tematu:)
Szukam płaszcza w przystępnej cenie. Ciemny, do kolan, z kapturem i ściągaczami w rękawach. Kołnierz miłe widziany wole tez puchowe (teraz mam z pierzem naturalnym ale w pip drogi był i juz na taki mnie nie stać), a jak materiałowy to koniecznie bawełna i z kożuszkiem/misiem od spodu, bo ja zmarzlak. któraś cos gdzies widziała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 14:04
Iwka lubi tę wiadomość
-
Cos w stylu
http://allegro.pl/piekna-kurtka-plaszcz-zimowy-z-liskiem-kaptur-40-l-i4922999264.html
Albo
http://allegro.pl/05-kozuch-2w1-cieply-plaszcz-kurtka-nowosc-cz-xl-i4933396058.htmlIwka lubi tę wiadomość
-
Na Rynku ostatnio było sporo, ale powiem szczerze, że aż tak nie rozglądałam się, bo mam swój Ale za rok będę musiała, bo ten to już ostatni rok ciągnie!
Ten drugi wygląda na cieplejszy, ale jest krótszy i w dupkę może być zimno!
A ten dłuższy podobny do mojego, tylko ja mam z wielkim kołnierzem, a bez kaptura.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 14:15
rah, Iwka lubią tę wiadomość
-
Jakoś nie mam zaufania do rynku....
Nie wiem czy bym sie odważyła tam cos kupić w cenie wyżej niz 20 zł
A ten drugi ma 82 cm długości, to w sumie juz nie taki krotki:) pewnie przy Twoim wzroście to tyłek goły :p mi moze by wystarczył
Na Allegro tez nic nie wiadomo....Iwka lubi tę wiadomość
-
Jest ! Dostaliśmy sie! Umowa podpisana! Dopiero wyszliśmy, badali, pobierali krew. Długo to wszystko trwało! Ale udało się ! Dziękuje kochane myślę ze to zasługa waszych kciuków ;* a i hicior mojemu z 31 mln zostali 6 mln i reszta tez nie najlepsza, aż chciał zapalić tak się wkurzył a rzucił 6 lat temu! Laski jestem w szoku, połowa sukcesu za nami !
rah, Kaśka, Kenya, Rudziutka7, toca81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Córka mojej sąsiadki juz 2 godziny gra na cymbałkach przybieżeli do betlejem :p mam nadzieje, ze niebawem dotrą
Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość