X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Torunianki :)
Odpowiedz

Torunianki :)

Oceń ten wątek:
  • rah Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Łapko, do Ciebie pisałam ale myslalam o Kenyi i tym citomedzie ;p

A nie wiem na czym leci, tak ogolnie gdzies widziałam ;)

Iwka lubi tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochane za kciuki - przydadzą się bo mam złe przeczucia !
    Miało być na 13 ale dzisiaj napisali że badania mamy na 12:30 a rozmowę kwalifikacyjną na 13:40, stresik mam straszny !

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • rah Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedzie super :)
    Czekamy na Ciebie tu!! ;D

misia79, Iwka lubią tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • Kenya Koleżanka

Wysłany: 29 grudnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy, trzymamy i już czekamy na wieści! :)

Iwka lubi tę wiadomość

cb7wrjjg9u7sy1x3.png
    ojxetv7304pj7574.png

Aniołek [*] - 25.XI.2014 - 12t2dz (ob. 8t5dz)
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    Witam się i ja :)jutro wielki dzien :* proszę o trzymanie kciuków!
    Mocno sciskam kciuki wszystko bedzie dobrze tylko daj nam znac bo bedziemy myslaly buziaki

Iwka lubi tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :* jak tylko wyjdziemy z kliniki napiszę :*

rah, Kaśka, misia79 lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • india Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toca przykro mi. A który masz dzień cyklu i jaką dawkę clo brałaś? Kochana nie poddawaj się, przecież nie wszystko stracone i trzeba walczyć dalej!

Kenya ja uwielbiam Paranienormalnych, zawsze potrafią rozśmieszyć do łez. Najlepszy kabaret na jakim do tej pory byłam ;) moim ulubieńcem jest Jacek Balcerzak ;)

Iwka kibicuję Ci bardzo, wizyta na pewno przebiegnie super! Czekam na relację

Do mnie w końcu przyszła @
    Poczułam ulgę, no i cieszę się, że zaczęłam kolejny cykl :)
    Co prawda ostatni przed laparo, ale wierzę, że będzie dobrze.

misia79, Rudziutka7, rah, Iwka lubią tę wiadomość

ug378ribe4qdpu6z.png
  • toca81 Przyjaciółka

Wysłany: 29 grudnia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    India ja jestem w 18 dc a brałam 2x1 bo tak miałam napisane na recepcie (z tego co pamietam)...
    11 dc miałam ocene i był pęcherzyk 14mm i z panem doktorem umowilismy sie na dziś a dziś pęcherzyków nie było i jak to pan doktor powiedział " jakiegoś konkretnego ciałka żółtego też nie ma" na koniec dodal że chyba byl bezowulacyjny.
    Poprostu jestem zła, że znowu nic z tego a do @ jeszcze daleko i znowu sie wszystko przeciąga!

misia79, Iwka lubią tę wiadomość

• india Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem co czujesz... bo ja ostatnie cykle też zmarnowane czyli bezowulacyjne. Nie znoszę wizyt na których dowiaduję się, że nic z tego. Najpierw pęcherzyk wyglada ładnie i pięknie rośnie z wizyty na wizytę, a nagle czar pryska: bo brak owulacji, bo brak ciałka żółtego, bo torbielka...
    Ale na pewno za którymś razem nam się uda!

misia79 lubi tę wiadomość

ug378ribe4qdpu6z.png
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toca81 wrote:
    India ja jestem w 18 dc a brałam 2x1 bo tak miałam napisane na recepcie (z tego co pamietam)...
    11 dc miałam ocene i był pęcherzyk 14mm i z panem doktorem umowilismy sie na dziś a dziś pęcherzyków nie było i jak to pan doktor powiedział " jakiegoś konkretnego ciałka żółtego też nie ma" na koniec dodal że chyba byl bezowulacyjny.
    Poprostu jestem zła, że znowu nic z tego a do @ jeszcze daleko i znowu sie wszystko przeciąga!
    O kurcze Toca to co to znaczy że clo nie działa ? A co nagle pęcherzyki zniknęły ? Kurde czasami nasza wiedza tak zawodzi a natura jest bardzo przekorna i czasem..... złośliwa. No nic trzymaj się Kochana bardzo Ci współczuję nie martw się laparo na pewno wszystko będzie dobrze uśmiechnij się :-)

Iwka lubi tę wiadomość

• misia79 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia79 wrote:
    O kurcze Toca to co to znaczy że clo nie działa ? co nagle pęcherzyki zniknęły ? Kurde czasami nasza wiedza tak zawodzi a natura jest bardzo przekorna i czasem..... złośliwa. No nic trzymaj się Kochana bardzo Ci współczuję nie martw się laparo na pewno wszystko będzie dobrze uśmiechnij się :-)

• misia79 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    india wrote:
    Wiem co czujesz... bo ja ostatnie cykle też zmarnowane czyli bezowulacyjne. Nie znoszę wizyt na których dowiaduję się, że nic z tego. Najpierw pęcherzyk wyglada ładnie i pięknie rośnie z wizyty na wizytę, a nagle czar pryska: bo brak owulacji, bo brak ciałka żółtego, bo torbielka...
    Ale na pewno za którymś razem nam się uda!
    Oj India żebyś Ty wiedziała jak ja to rozumiem te stracone cykle przedłużający się czas kurde kiedy ja będę w końcu szczęśliwą mamą czy to kiedyś w ogóle nastąpi czy w 2015 czy w 2016 ? Ile jeszcze ? Kurde kolejna kumpelka w ciąży a ja dalej nic wrrrr

• Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kenya wrote:
    Oooo, laski! Wiem, co Wam chciałam wcześniej napisać, ale zapomniałam hihi bo nie wiem, czy lubicie kabarety, ja tak średnio, chyba że mi coś naprawde do gustu przypadnie i co? Wczoraj z Moim po pracy usiadłam przed komputerem i zaprosiłam Go na seans filmików na Youtubie :) Zrobiliśmy sobie po whiskaczu z colą i dosłownie UMIERAŁAM ze śmiechu! Bolała mnie TWARZ! Nie wiedziałam, że ona może boleć hihi oglądaliśmy Paranienormalnych, kooocham ich! :)
    Laski włączcie sobie: https://www.youtube.com/watch?v=MTsk_V7gYlA - od 3 minuty hihi no toćka w toćke Makłowicz :) Ojjj, ubaw był po pachy same :D Nigdy nie podejrzewałam, że mogę "sikać ze śmiechu" przy kabaretach :D

Nooo! Ja na kabarety tak jak Ty! Ale Mariolka jest debeściak :)
    Bardzo lubię jeszcze kabaret Hrabi - kobieta w ciąży to mój ulubiony :) marzę by żreć ogórasy jak ona! Obejrzyj sobie ten kabaret, nas sfiksowanych na jednym celu dystansuje od starań :)

Iwka lubi tę wiadomość

83c27385cd.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    :* jak tylko wyjdziemy z kliniki napiszę :*
    Iwka, wyśpij się dziś! Spokojnie oddychaj, mój mąż stwierdził wczoraj, że od stresu można dostać padaczki i należy wyluzować - powiedział ten, co ma 150 myśli na sekundę o wszystkim i wszystko chciałby już rozwiązane mieć... więc słuchaj - oddech i luz w dupie :)
    Trzymam kciuki i będę przesyłała Ci moje siły!

misia79, rah, Iwka lubią tę wiadomość

83c27385cd.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toca, kobiece organizmy zaskakują! Był pęcherzyk, a teraz nic nie ma? może pękł, ale słabe ciałko żółte było? Jejku, żeby można było tak zajrzęc sobie w domu i zobaczyć co tam się dzieje...

Iwka lubi tę wiadomość

83c27385cd.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla Was:
    https://www.youtube.com/watch?v=jOSl0FND_ys

Iwka lubi tę wiadomość

83c27385cd.png
  • toca81 Przyjaciółka

Wysłany: 30 grudnia 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka Dziewczynki!
    Emocje już mi troche opadły.
    Musiałam to chyba przetrawić.

Nie wiem jak to się wszystko potoczyło. Sam pan doktor był zdziwiony.
    Możliwe że to od za duzej dawki clo. Nie wiem.

Życze wszyskim miłego dnia :)

Iwka trzymam kciukasy!!! A złym przeczuciom mówimy stanowcze NIE!!!

Iwka lubi tę wiadomość

• rah Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wszystkie jedziemy z Wami! ;D

A u mnie@ nadciąga :) ciągnie brzucho i pojawiły sie czerwonawe plamienia. Pewnie wieczorem lub jutro przyjdzie. Ale nadal w szoku jestem, ze po owu nic mnie nie bolało!!! Ani cycki, ani brzuch, ani plamien, zmęczenia, nic! Humor super! :) a tyle miesiecy sie męczyłam po owu....szkoda, ze wczesniej bardziej nie narzekałam, moze bym dostała szybciej leki i juz byłaby dzidzia! ;) no ale trudno...cieszę sie, ze sie lepiej czuje, bo niemal cały ten rok sie z czy w męczyłam. Ciekawa jestem jeszcze jak @. Czy znowu bedzie tak mega bolało i rozwalało mnie z każdej strony. Czy i to przejdzie.

Dziewczynki, uszy do góry! Nowy rok juz tuż, tuż :D

Rudziutka7, Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rah mam nadzieję że @ bedzie lekka i ostatnia na jakiś czas :-)

rah, Iwka lubią tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :) witajcie jeszcze w staarym roku:)
    iwka:) dasz rade:)
    przed chwila dostalam @,w koncu bo mnie tak wydelo ze zaraz pekne hihi chyba nawet jutro nie wcisne sie w moja kreacje sylwestrowa ,i tak dobrze ze nigdzie nie ide tylko w domku ze znajomymi heeh
    misia dziS w sniadaniowej tv jasnowidz stwierdzil ze wszystko co dobre bedzie w 2015 ,wiec nasze bobofruty musza nadejsc w zblizajacym sie ROCZKU:p
    ,Milego dnia:) dla wszystkich*

rah, Iwka, Kaśka, Rudziutka7, toca81 lubią tę wiadomość

‹‹ 196 197 198 199 200 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ