Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Łapko, do Ciebie pisałam ale myslalam o Kenyi i tym citomedzie ;p
A nie wiem na czym leci, tak ogolnie gdzies widziałamIwka lubi tę wiadomość
-
Dziękuję kochane za kciuki - przydadzą się bo mam złe przeczucia !
Miało być na 13 ale dzisiaj napisali że badania mamy na 12:30 a rozmowę kwalifikacyjną na 13:40, stresik mam straszny ! -
toca przykro mi. A który masz dzień cyklu i jaką dawkę clo brałaś? Kochana nie poddawaj się, przecież nie wszystko stracone i trzeba walczyć dalej!
Kenya ja uwielbiam Paranienormalnych, zawsze potrafią rozśmieszyć do łez. Najlepszy kabaret na jakim do tej pory byłam moim ulubieńcem jest Jacek Balcerzak
Iwka kibicuję Ci bardzo, wizyta na pewno przebiegnie super! Czekam na relację
Do mnie w końcu przyszła @
Poczułam ulgę, no i cieszę się, że zaczęłam kolejny cykl
Co prawda ostatni przed laparo, ale wierzę, że będzie dobrze.
misia79, Rudziutka7, rah, Iwka lubią tę wiadomość
-
India ja jestem w 18 dc a brałam 2x1 bo tak miałam napisane na recepcie (z tego co pamietam)...
11 dc miałam ocene i był pęcherzyk 14mm i z panem doktorem umowilismy sie na dziś a dziś pęcherzyków nie było i jak to pan doktor powiedział " jakiegoś konkretnego ciałka żółtego też nie ma" na koniec dodal że chyba byl bezowulacyjny.
Poprostu jestem zła, że znowu nic z tego a do @ jeszcze daleko i znowu sie wszystko przeciąga!misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Wiem co czujesz... bo ja ostatnie cykle też zmarnowane czyli bezowulacyjne. Nie znoszę wizyt na których dowiaduję się, że nic z tego. Najpierw pęcherzyk wyglada ładnie i pięknie rośnie z wizyty na wizytę, a nagle czar pryska: bo brak owulacji, bo brak ciałka żółtego, bo torbielka...
Ale na pewno za którymś razem nam się uda!misia79 lubi tę wiadomość
-
toca81 wrote:India ja jestem w 18 dc a brałam 2x1 bo tak miałam napisane na recepcie (z tego co pamietam)...
11 dc miałam ocene i był pęcherzyk 14mm i z panem doktorem umowilismy sie na dziś a dziś pęcherzyków nie było i jak to pan doktor powiedział " jakiegoś konkretnego ciałka żółtego też nie ma" na koniec dodal że chyba byl bezowulacyjny.
Poprostu jestem zła, że znowu nic z tego a do @ jeszcze daleko i znowu sie wszystko przeciąga!Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:O kurcze Toca to co to znaczy że clo nie działa ? co nagle pęcherzyki zniknęły ? Kurde czasami nasza wiedza tak zawodzi a natura jest bardzo przekorna i czasem..... złośliwa. No nic trzymaj się Kochana bardzo Ci współczuję nie martw się laparo na pewno wszystko będzie dobrze uśmiechnij się
-
india wrote:Wiem co czujesz... bo ja ostatnie cykle też zmarnowane czyli bezowulacyjne. Nie znoszę wizyt na których dowiaduję się, że nic z tego. Najpierw pęcherzyk wyglada ładnie i pięknie rośnie z wizyty na wizytę, a nagle czar pryska: bo brak owulacji, bo brak ciałka żółtego, bo torbielka...
Ale na pewno za którymś razem nam się uda! -
Kenya wrote:Oooo, laski! Wiem, co Wam chciałam wcześniej napisać, ale zapomniałam hihi bo nie wiem, czy lubicie kabarety, ja tak średnio, chyba że mi coś naprawde do gustu przypadnie i co? Wczoraj z Moim po pracy usiadłam przed komputerem i zaprosiłam Go na seans filmików na Youtubie Zrobiliśmy sobie po whiskaczu z colą i dosłownie UMIERAŁAM ze śmiechu! Bolała mnie TWARZ! Nie wiedziałam, że ona może boleć hihi oglądaliśmy Paranienormalnych, kooocham ich!
Laski włączcie sobie: https://www.youtube.com/watch?v=MTsk_V7gYlA - od 3 minuty hihi no toćka w toćke Makłowicz Ojjj, ubaw był po pachy same Nigdy nie podejrzewałam, że mogę "sikać ze śmiechu" przy kabaretach
Nooo! Ja na kabarety tak jak Ty! Ale Mariolka jest debeściak
Bardzo lubię jeszcze kabaret Hrabi - kobieta w ciąży to mój ulubiony marzę by żreć ogórasy jak ona! Obejrzyj sobie ten kabaret, nas sfiksowanych na jednym celu dystansuje od starańIwka lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote::* jak tylko wyjdziemy z kliniki napiszę :*
Trzymam kciuki i będę przesyłała Ci moje siły!misia79, rah, Iwka lubią tę wiadomość
-
Hejka Dziewczynki!
Emocje już mi troche opadły.
Musiałam to chyba przetrawić.
Nie wiem jak to się wszystko potoczyło. Sam pan doktor był zdziwiony.
Możliwe że to od za duzej dawki clo. Nie wiem.
Życze wszyskim miłego dnia
Iwka trzymam kciukasy!!! A złym przeczuciom mówimy stanowcze NIE!!!Iwka lubi tę wiadomość
-
Iwka wszystkie jedziemy z Wami!
A u mnie@ nadciąga ciągnie brzucho i pojawiły sie czerwonawe plamienia. Pewnie wieczorem lub jutro przyjdzie. Ale nadal w szoku jestem, ze po owu nic mnie nie bolało!!! Ani cycki, ani brzuch, ani plamien, zmęczenia, nic! Humor super! a tyle miesiecy sie męczyłam po owu....szkoda, ze wczesniej bardziej nie narzekałam, moze bym dostała szybciej leki i juz byłaby dzidzia! no ale trudno...cieszę sie, ze sie lepiej czuje, bo niemal cały ten rok sie z czy w męczyłam. Ciekawa jestem jeszcze jak @. Czy znowu bedzie tak mega bolało i rozwalało mnie z każdej strony. Czy i to przejdzie.
Dziewczynki, uszy do góry! Nowy rok juz tuż, tużRudziutka7, Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka witajcie jeszcze w staarym roku:)
iwka:) dasz rade:)
przed chwila dostalam @,w koncu bo mnie tak wydelo ze zaraz pekne hihi chyba nawet jutro nie wcisne sie w moja kreacje sylwestrowa ,i tak dobrze ze nigdzie nie ide tylko w domku ze znajomymi heeh
misia dziS w sniadaniowej tv jasnowidz stwierdzil ze wszystko co dobre bedzie w 2015 ,wiec nasze bobofruty musza nadejsc w zblizajacym sie ROCZKU:p
,Milego dnia:) dla wszystkich*rah, Iwka, Kaśka, Rudziutka7, toca81 lubią tę wiadomość