Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Heh! I mamy 200 stron a zaczęłyśmy ledwo 5 miesiecy temu. naprawdę juz mam wrazenie jakbym czesc z Was znała od lat ;p Czasem cześciej rozmawiam z Wami niz ze znajomymi!
To kiedy sie spotykamy na piwo, pizzę, herbatkę????Kaśka, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Ja rownież
To moje postanowienie noworoczne bedzie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 20:19
Kaśka, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Hahah, ja to dla odmiany pewnie basen prędzej. Bo fitness to jak juz ustaliliśmy każda ma blisko gdzie indziej
Kaśka, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Iwka! Dziabagu kochany! Tak sie ciesze! Kciuki dalej trzymam!
A na spotkanie ja sie pisze chetnie
Ale super wiesci...
Ja dzis mialam dzien! Najpierw dalysmy szefowej prezent na urodziny I wynegocjowalysmy urlop do 7ego potem zapalila mi sie lampka w samochodzie czyli woda w chlodnicy poszla w pizdu... Maz stwierdzil ze dojade potem chcialam gaz zatankowac to na BP byla kolejka na Carrefourze bylao nieczynne, na Orlenie tez nieczynne... Noz kurde! W koncu na 4ej stacji zatankowalam gaz, w miedzy czasie skonczyl sie wiec jechalam na benzynie. Wyjezdzam ze stacji I benzyna sie zapalila! No kurde! Ale w koncu dojechalam do domu... Jutro Sylwek I nowy lepszy rok przed nami!Kaśka, rah, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Haha, wybacz Rudziutka ze sie śmieje ale faktycznie...
Co za dzien! To ja proponuje od razu ustalić szybki termin spotkania po sylwku jakos?misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
W sobote idziemy na koncert dla schroniska. Cos czuje, ze to nie bedzie takie proste..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 20:45
misia79, Iwka lubią tę wiadomość