Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Poleciała
Widzę, że jest nas więcej - oczekujących aż ten rok się skończy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 14:04
Kaśka, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kochane jestescie najlepsze! Kaśka:* dziekuję:* wróciłam, a mój nadal się śmieje! Jadłam drugie śniadanko i coś chrupnęło, jem dalej ...i czuje ze nie mam zęba wstałam i skakałam krzycząc, mój nie wiedział o co chodzi. Ogólnie laski cały zab CAŁY złamał mi sie pod dziąsłem ze bylam po prostu jak szczerbol spod paluszka! Ogólnie w portfelu 700 zl mniej, za odlew ( będę miala jutro o 11 koronkę zakładaną na 1 miesiąc za 150 zl) a w styczniu koronka stała 1 600 zl, no święta w tym roku zajebiste. Teraz mam zab sztuczny przyklejony do tych obok i na jakimś drucie dlatego ze nawet niezdarzylam wam napisać ze dzisiaj organizuje kumpeli 31 urodziny niespodziankę wiec musze isc. Leb mnie boli od tych kwot
misia79, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Iwka współczuję Ci na same święta teraz ząb postanowił się od Ciebie wyprowadzić ale te koszta to masakra jeny na prawdę bardzo dużo nawet nie myślałam że wstawienie jednego zęba to aż taki duży koszt wow ale najważniejsze że chociaż tymczasowo wstawili bo jak dalej funkcjonować z dziurą na przedzie
Iwka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki.
Jutro pewnie nie bede miała czasu napisać więc już teraz chciałam życzyć Wam
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!
Owulacyjnych, serduszkowych, i dwukreskowych
Z całego serca życze Wam i Sobie aby w końcu się ziściło
misia79, Kaśka, rah, Iwka lubią tę wiadomość
-
Iwka, szok normalnie. Dobrze, że już wszystko naprawione, tylko szkoda, że został tym razem ubytek w portfelu.
W ten wyjątkowy czas Bożego Narodzenia życzę Wam, byście potrafiły odnajdywać szczęście w małych, codziennych sprawach; szukały ciepło i nadzieję, i zagłębiały się w to, co ubogaca i rozwija. Starajcie się z pokorą wchodzić w kolejne etapy swojego życia, by nie przegapić ważnych i cudownych chwil.Mam nadzieję, że Nowy Rok dla nas będzie przychylny i pozwoli by spełniły się nasze marzenia!Kaśka, Rudziutka7, toca81, rah, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kochane! Ja tez Wam życzę wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze samych caluśnych, pełnych miłości dni. Szerokiego uśmiechu na buźce, ogrom sił do walki, czasem z wiatrakami, wiele cierpliwości i pokory. Przede wszystkim jednak życzę Wam rodzinnych i spokojnych Świąt. Bez biegania i zmartwiń.
Buziole!!toca81, Iwka, Iwka, Rudziutka7 lubią tę wiadomość