Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka wrote:hej dziewczyny nadrobiłam w końcu
India ja miałam wstępny termin ale właśnie coś źle wypadało i dr Ł po moim tel co i jak przesunął mi termin i byłam na ostatni dzwonek przyjęcie 12 dc a zabieg 13 dc
Iwka super że zaczynasz działać z kliniką czuję że niedługo będziemy ciociami
Rah jak pierniczki ?
Misia no na święta nowa chata super !!
Ja też wczoraj szalałam na zakupach a potem ta imprezka, fajnie było już dawno się tak nie bawiłąm
pozdrowienia dla wszystkich
[img]file:///C:/Users/kasia/Downloads/59216.gif[/img]Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:India ja mam tak jak Ty chyba 24 dc więc może w przyszłym tygodniu zatestuję chyba że @ będzie pierwsza
Iwka lubi tę wiadomość
-
hej hej wszystkie są pochłonięte szykowaniem na święta ja w tym roku nie czuję magii świąt wyjątkowo przez ten remont ale uff skończyło się.
dziś dopiero nadrobiliśmy zakupy świąteczne i prezenty a jutro pracuję cały dzień
pozdrawiam wszystkichIwka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:tak byłam na makijażu nawet spoko ale ja lubię wyraziście nawet oko chciałam poprawić jeszcze mocniej ale pomyślałąm że mi nie wyjdzie to będę musiała się zdemakijażować i zostawiłam:-)
Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
tylko zaznaczam ja lubię na imprezę mocno i jestem przyzwyczajona
mój M tylko na usta narzekał bo on nie lubi mocno umalowanych i wyraźnych kolorów ale ja mam czarne duże okulary i super to kontrastuje albo mi się tylko wydaje hehe
no ale na imprezkę powiedział że może być
a Iwka ma już załatwioną ciążę rozumiem że nie poleci po kolei hehe
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Witam się kochane dziękuję za trzymanie kciuków, ale nie nastawiamy się będzie co będzie. MOja kumpela właśnie miała już drugi transfer i przy drugim beta wyszła niska ona się cieszyła że pozytywna ale wczoraj @ przyszła....Więc jak widać ivf od razu wszystkim nie pomaga...;(
Ja dzisiaj upiekłam taki prawdziwy - ogromny piernik mam nadzieję że do świąt zmięknie ...a i ja na imprezy też lubię mocną krechę
A co do świąt się tak w*urwiłam że wyszło jak zawsze są u nas ;/ no bo dorośli a rozmawiać ze sobą nie umieją - wydzieliłam kto co do jedzenia robi i basta.
Aż mi siwe zaczęły przebijać z tego wkurzenia się!!!
gr... dobranoc
I kochane liczę że się sprężycie i II kreseczki jeszcze w tym roku tu będą !!! Trzymam kciukasy :*Kaśka lubi tę wiadomość
-
Przepraszam, że tak się wtrącam w rozmowę ale czy, któraś z was mogłaby mi podpowiedzieć gdzie w Toruniu najlepiej zrobić badanie HSG?? Lekarz powiedział, że dwa cykle spróbuje z CLO a po nich mam zrobić badanie nasienia męża oraz HSG. Patrzyłam w matopacie i tam jest cena 900 zł, nie ukrywam, że jestem w szoku
Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
no hej ILKa a do kogo chodzisz?? jak dla mnie to trochę mało logiczne to leczenie czy nie lepiej sprawdzić najpierw drożność i nasienie męża a dopiero potem się stymulować? jak dla mnie trochę na szczęśliwy fart jesteś leczona
ile cykli się starasz??
my tu wszystkie miałyśmy badanie w szpitalu na bielanach na nfz więc jak Twój lekarz wypisze Ci skierowanie to zapisujesz się na IP ginekologicznej na termin i wsio
napisz coś więcej o sobie i staraniach to już my Cie wyprowadzimy na prostąRudziutka7, Iwka lubią tę wiadomość
-
india wrote:Rudziutka jak po rozmowie z Ł.?
Iwka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:A ja juz po!
Sama zawsze farbuje. Znalazłam bardzo ładny odcień ciemnego brązu, Schwarzkopf Nectra Color. Zobaczymy jaki bedzie po kilku myciach.
Nie lubie farb, ktore na poczatku robia z moich włosów czarne, ani takich po których mam po miesiącu rudy odcień a ten jest bardzo ładny, ciepły.
A wlasnie sie wieczorem zastanawiałam ;p. Po co farbować włosy, skoro farba jest w kolorze włosów i nie widac nawet odrostów?rah, Iwka, toca81 lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Tak też się bardzo cieszy, jak powiedziałam mu o terminie to od razu mówi oki żonko od świąt zero alkoholu żeby plemiory były trzeźwe ale on ma 31 mln więc się nie martwię
Emocje są spore dzisiaj się poryczałam potem śmiałam ...mam się martwić? Bo ja sama w domu jestem i chyba mi trochę odbija ...dzisiaj dzień lenia po za umyciem się i zjedzeniem światła z lodówki nic nie robiłam...
Muszę się zbierać na to farbowanie idę do koleżanki - a nawet ubrac mi się nie chce
Nie martw się, czasem każda z nas tak ma, że emocje się chwieją
Ciszę się, że wizyta nie długo, im szybciej tym lepiej!
A koleżanki betka, jeszcze może wzrosnąc, spoko!
ŚciskamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 09:53
Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Cześć dziewczynki oj poczytałam sobie i nadrobiłam
Iwka ale się cieszę, że już masz termin z głowy i zaplanowane czyli tego dnia macie jakąś jeszcze rozmowę czy już transfer
India głowa do góry będzie wszystko dobrze z laparo zobaczysz szybko pójdzie i szybko zapomnisz o strachu. Ja dziś byłam w pracy jutro wolne jedziemy po prezenty nie przepadam za chodzeniem za prezentami ale gwiazdor musi być.
Dziś zakończyliśmy remont zostało tylko sprzątanie. Mąż właśnie działa układa w szafie :-)Po nowym roku jeszcze poprawki i git.
Jestem padnięta. Spokojnej nocki
My w sobotę szukaliśmy prądu... zgubił się w paru gniazdkach i jak już przeryliśmy ścianę (czyli znów syf) to się znalazł... nie ma jak to wielka płyta... ale na wszelki wypadek, mamy drugie doprowadzenie, awaryjne... Nic z tego ie rozumiem, ale elektryk się tym zajął, więc spoko.
Potem z mamą sprzątałyśmy i jest wysprzątane, okna wymyte, odkurzone i super. Ostatnie syfy jakie będą, to nie będzie tak źle I po nowym roku wprowadzka
jupiiIwka lubi tę wiadomość
-
Witajcie kochane w poniedziałek przedświąteczny! Weekend mi minął pracowicie, ale na święta mam na razie tylko zakupy zrobione... cóż, mama pomoże i będzie dobrze.
W pt kupiłam choinkę sztuczną, małą 90 cm i ustroiłam, jak będziemy się przeprowadzać to w worek i się przeniesie
Przyjemnego dnia!rah, Iwka lubią tę wiadomość