Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Super!!Gratulacje!!Moze i mi Gbiorczyk szczescie przyniesie:) To pierwsza taka beta odkad jestem na tym forum wiec tym bardziej mnie ta wiadomosc uradowala!!dawaj nam znac na biezaco!mysle ze sono mialo w tym swoj udzial
Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość
PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Płatek szkarłatny wrote:Gratuluję Super wiadomość. Na tescie rzeczywiście lekko różowe ale ta beta! Super!
Myślisz że to sono hsg ci pomogło? Z tego co pamietam staraliście sie już ponad rok.Pazyfae, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość
-
AnaR GRATULACJE! Oby wszystko poszło dobrze
ja znowu czekam jak na szpilkach jeszcze kilka dni, czy @ przyjdzie... pewnie tak, żadnych dziwnych objawów nie mam, cykl jak każdy.. tylko zmęczona chodzę, ale w sumie też leniuch ze mnie:)
Zaczynam się skłaniać ku temu, aby też zapisać się do Łojko lub Kocha i pokazać swoje wyniki... zapisałam się do gin na 1 czerwca, powinno być tuż przed owu.
Dziewczyny czy wy odczuwacie owulację? mnie w tym cyklu przez dwa dni tak koszmarnie bolał lewy jajnik, że nawet seks to była męczarnia -
sayuri wrote:Dziewczyny czy wy odczuwacie owulację? mnie w tym cyklu przez dwa dni tak koszmarnie bolał lewy jajnik, że nawet seks to była męczarnia
U mnie to różnie... Były cykle, gdzie nic nie czułam, były cykle, co ból był, ale nigdy nie czułam bólu podczas seksu (w czasie owulacji). Ciekawe od czego to zależy. ale dobrze jest czuć kiedy owulacja się zbliża -
AnaR gratulacje dla tak dobrych wieści Obyś nam przyniosła szczęście
Sayuri ja też ostatnio miałam ból jajnika przy owulce. Czekamy na wieści czy przyszła @-oby nie -
Ja czasem też trochę czuję ale to niewiele mi mówi, bo czasem to jest chyba dość długo przed owulką. Samego momentu owulki niestety nie czuję co udowodnił ostatni monitoring.
Dziś rano nie mogłam spać i podjęłam decyzję, że jak na Bielanach nie uruchomia tego sprzętu to idę do Matopatu. Zbankrutuję i będę całe lato chodzić w starych ciuchacha ale teraz poczułam ulgę, że mam jakis konkretny plan działania i nie chcę już zyc w niepewności czy wszsytko ok.
Bo dzis odstawiłam dupka i zrobiłam test. Oczywiście negatywny:(. coraz bardziej nienawidzę robienia tych testów. -
Ja w tym miesiącu masakrycznie czułam ból. To nie tam takie zwykłe pobolewanie, tylko konkretny, kłujący ból. Tak zdarzyło mi się drugi lub trzeci raz, i z tego, co pamiętam, nie w zeszłym miesiącu. Tzn. że nie co miesiąc tak potworny ból mi się pojawia. Co miesiąc z reguły czuję ten jajnik.. ale tak naprawdę, dlaczego jajnik boli? czytałam wiele artykułów i sama już nie wiem.. czy boli, jak pęka? czy jak wchłania się płyn? bo niby podrażnia wyściółkę wszystkiego? ten ból czułam przez dwa dni, a potem leciutkie kłucie.. ech
Polly to pięknie, że jest owu!! -
Ja w tym cyklu czulam bol w lewym jajniku a owu byla w prawym-co wykazal monitoring:) Platku- ja tez tak mam,ze uspokajam sie jak mam konkretny plan dzialania w zwiazku z zajsciem. Na ten moment modle sie o zielony koniec cyklu.ale jesli to nie nadejdzie poczekam na hsg. Kolejny etap to powtorzenie badan u meza. Potem wyjazd na wakacje. A potem to juz nie wiem...ale mam nadz ze w miedzyczasie bedzie po prostu ciaza
Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość
PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży