Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pazyfae wrote:Ja w tym cyklu czulam bol w lewym jajniku a owu byla w prawym-co wykazal monitoring:) Platku- ja tez tak mam,ze uspokajam sie jak mam konkretny plan dzialania w zwiazku z zajsciem. Na ten moment modle sie o zielony koniec cyklu.ale jesli to nie nadejdzie poczekam na hsg. Kolejny etap to powtorzenie badan u meza. Potem wyjazd na wakacje. A potem to juz nie wiem...ale mam nadz ze w miedzyczasie bedzie po prostu ciaza
Pazyfae lubi tę wiadomość
-
Nooo, chore to ale teraz mozna zrobić to badanie tylko u nich to zdzierają. A do tego robią to tylko prywatnie a inne zabiegi maja tez na NFZ.
Zapiszę się w tym tygodniu do matopatu do ginekologa i zobaczę co powie ale jestem już w 90% zdecydowana, że zrobię u nich jeśli w szpitalu nadal nie będzie działać. -
A dziewczyny czy slyszalyscie o tym ze przed HSG nalezy wziac summamed?Gbiorczyk wspomnial zeby tak zrobic..a ja bralam w kwietniu i nie wiem czy znow musze a oczywiscie nie dopytalam
..
PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
sayuri wrote:Ana super, gratulujemy!! ja czekam jak na szpilkach i strasznie się denerwuję, czy jutro przyjdzie małpa, czy może nie... boję się kupić test i zrobić, a też jestem 13 dpo.
Dbaj o siebie
Dziekuje:*
Nie bój sie;) ja zrobiłam test dla żartu a tu taki wynik;)Pazyfae lubi tę wiadomość
-
sayuri wrote:ja czekam jak na szpilkach i strasznie się denerwuję, czy jutro przyjdzie małpa, czy może nie... boję się kupić test i zrobić, a też jestem 13 dpo.
Dbaj o siebiePCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Torunianka wrote:Cześć dziewczyny;) Możecie mi podpowiedzieć jak dojść na wizyte do dr. Łojko jak już będę przy szpitalu? Bo wgl się nie orientuje w którym to miejscu a w czw wizyta.
Gratulacje AnaR. -
sayuri wrote:Ana super, gratulujemy!! ja czekam jak na szpilkach i strasznie się denerwuję, czy jutro przyjdzie małpa, czy może nie... boję się kupić test i zrobić, a też jestem 13 dpo.
Dbaj o siebie