Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sayuri wrote:Ana super, gratulujemy!! ja czekam jak na szpilkach i strasznie się denerwuję, czy jutro przyjdzie małpa, czy może nie... boję się kupić test i zrobić, a też jestem 13 dpo.
Dbaj o siebie -
Chyba jednak przyjdzie. Nie wytrzymałam i zrobiłam test... negatywny, oczywiście. No czego ja się spodziewałam...
Tak, z reguły u mnie jest ten 14 dzień, mam dość regularne cykle, z tym nie mam większego problemu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 19:55
-
sayuri a może to jednak za wcześnie. Czasem poziom hcg rośnie pomału i wcześnie test go nie wykryje.
Chyba jesteśmy na tym samym etapie. Ja też mam 14dzień i wyczekuję @. Robilam test po odstawieniu dupka ale zupełnie bez przekonania. Oczywiście negatywny. Teraz brzuch mnie czasem pobolewa jakby @ miała przyjść.
A ty jak się czujesz? Masz jakieś objawy inne niż zwykle? Tak pytam bo niektóre dziewczyny objawów nie mają albo czują się jak przed @.
A w ogóle to ty robiłaś test wieczorem? To już w ogóle mógł nie wyjść bo mocz nie był poranny...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 20:08
-
wieczorem:) dwie godziny temu. Ja się nijak inaczej nie czuje,brzuch czasem zakluje z prawej,potem z lewej,jak na okres zabolał przez chwile przedwczoraj. Tylko ciągle zmęczona chodzę, nic mi się nie chce. Wczoraj głową mnie bolała i jakbym miała się rozchorowac. Temp normalna. Cycki tez normalne. Ech:(
-
Torunianka wrote:Cześć dziewczyny;) Możecie mi podpowiedzieć jak dojść na wizyte do dr. Łojko jak już będę przy szpitalu? Bo wgl się nie orientuje w którym to miejscu a w czw wizyta.
Przy wejściu do szpitala Idziesz przez izbę przyjęć ginekologiczno-położniczą(takie drzwi rozsuwane-dobrze opisane wszystko)jak wejdziesz na izbę to są białe drzwi naprzeciw na korytarz wychodzą,idziesz prosto na kolejne drzwi i wychodzisz na podwórze.i zaraz po prawej stronie masz drzwi do poradni. mam nadzieję,że jasno opisałamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 21:27
Torunianka lubi tę wiadomość
-
Sayuri mam nadzieje,ze @ nie przyjdzie do Ciebie trzymam kciuki
sayuri lubi tę wiadomość
-
polly8725 wrote:Torunianka wrote:Cześć dziewczyny;) Możecie mi podpowiedzieć jak dojść na wizyte do dr. Łojko jak już będę przy szpitalu? Bo wgl się nie orientuje w którym to miejscu a w czw wizyta.
Przy wejściu do szpitala Idziesz przez izbę przyjęć ginekologiczno-położniczą(takie drzwi rozsuwane-dobrze opisane wszystko)jak wejdziesz na izbę to są białe drzwi naprzeciw na korytarz wychodzą,idziesz prosto na kolejne drzwi i wychodzisz na podwórze.i zaraz po prawej stronie masz drzwi do poradni. mam nadzieję,że jasno opisałam
Dziękuje;* Teraz powinnam trafić. A orientujesz się może w którym pokoju przyjmuje Łojko? -
A to juz Cie tam pokieruja.jak wchodzisz to masz poczekalnie i musisz najpierw do pielegniarki isc zeby karte zalozyc.dalej dasz rade
-
Tam sa 3 gabinety na jednej scianie i w srodkowym przyjmuja i Łojko i Koch.
-
Magda Lena zarejestrowałam się na 27 maja do matopatu do Wojtynka, żeby wypytać o hsg. Tak naprawdę chciałabym zdążyć zrobić w tym cyklu ale marnie to widzę. Napiszę wam jak to w matopacie wygląda.
Czy któraś z was była u tego lekarza? Jakie opinie macie?Magda lena lubi tę wiadomość
-
sayuri to jesteśmy na podobnym etapie-nowy cykl-nowa szansa
czekam na owulkę,mam nadzieje,że z prawego pójdzie -
Tak sie zastanawiam dziewczyny... mam na jutro umowiona wizyte u gina o ktorej zapomnialam(bo to dawno umawialam,na karte medyczna zeby nie placic). I myslalam zeby przelozyc ale w pakiecie mam cytologie ktora robilam rok temu.. tak sobie mysle, czy w razie gdybym byla w ciazy (w takiej poczatkowej fazie)to cytologia moze mi zaszkodzic?nie znalazlam w necie zadnych info..a przyda mi sie bo do hsg warto chyba miec aktualna?PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży