Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pazyfae wrote:Dziewczyny,trzymajcie kciuki bo ja dzis do Lojko. Ciekawe czy i co wymysli. Miala ktoras z Was pregnyl?jak wyglada ta cala procedura-on mi daje recepte,ja wykupuje a potwm w szpitalu dadza mi ten zastrzyk?
-
Dziewczyny dop zauwazylam Wasze pytanie odn Gbiorczyka. Ja tez sie umawialam przez portal znany lekarz ale na wszelki wypadek zadzwonilam i mi przesunal wizyte o godz bodajze a czekalam drugie tyle bo tu raczej jest kto pierwszy ten wchodziPCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Pazyfae wrote:Dziewczyny dop zauwazylam Wasze pytanie odn Gbiorczyka. Ja tez sie umawialam przez portal znany lekarz ale na wszelki wypadek zadzwonilam i mi przesunal wizyte o godz bodajze a czekalam drugie tyle bo tu raczej jest kto pierwszy ten wchodzi
No własnie Magda Lena mnie też zmartwił ten adres! Przerobie temat w czwratek to ci napiszę co i jak. A ty kiedy idziesz do niego? -
Sayuri dop zauwazylam ze "polubilam"Twoja wiadomosc odnosnie tego ze raczej @przyjdzie
Musialam to zrobic przypadkiem,sorki. Trzymam oczywiscie kciuki ze jednak to nie objawy na okres a na bejbika. I "nie lubie"tamtego postu;)PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Bylam u Lojko,pecherzyk 17mm,jeszcze czekamy.kazal przyjsc w czwartek
Tova33 lubi tę wiadomość
PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
sayuri wrote:A tak w ogóle, AnaR, jak się czujesz? byłaś już na USG? napisz nam coś o maluszku, o swoich odczuciach... żebyśmy mogły choć trochę też się tak poczuć!
Gbiorczyk przyjmuje w tj przychodni na przeciwko szpitala za szkoła. Gabinet ma na pierwszym piętrze pod 17:) -
Pazyfae czekamy zeby byl ladny rosl i pekl.
Ana to daj znac jak bedziesz po wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 20:14
-
Dawaj znać pazyfae jak tam pęcherzyk.
Dzięki AnaR za wskazówki . Ile przeważnie siedzisz u niego w poczekalni? Podobno organizacja tam słaba.
Dobrze, że nie czujesz się źle. Śpij ile możesz, widocznie tego potrzebujecie. Niech dzidzia rosnie zdrowo -
PŁatku, dziś miałam wizytę
Pełna poczekalnia do Gbiorczyka. Ło jesu. Organizacja okropna, bo 3 panie miały na 18 (ja też). Każdy właził jak chciał. No cyrk.
Lekarz pozytywny. Jak mu powiedziałam, że to 18 cykl to zapytał się jak psychicznie się czujemy z mężem itp. więc super. Kazał odstawić duphaston!
Teraz nie potrafił mi powiedzieć czy była owulacja, ale myśli, ze tak.
Mąż musi powtórzyć badania nasienia, bo ma te zrobione starą metodą. Ja mam zrobić kilka badań krwi,(TSH, toxo IgM, Rub IgG i AMH) no i w nast cyklu badanie SIS. Uh trochę finansowo mnie to stłamsi, ale jak trzeba to trzeba.
Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość
-
Badanie nasienia 150 zl. Co do tych badan krwi co napisalas to wiem ze AMH jest drogie a w roznych miejscach rozne ceny. Bardzo drogo jest w luxmedzie na kosciuszki,nie polecam tam zadnych badan krwi. A tak to trzeba popytac bo ceny sa naprawde roznePCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Podobno AMH gdzieś w laboratorium "Przygoda" jest do wytrzymania, bo -50%.
Gbiorczyk mówił, ze jest to dosyć ważne badanie.... Szacuje ile jeszcze zostało czasu na zostanie matką. Hyh. Wyczytałam, że badanie w wyżej wymienionym laboratorium kosztuje 200 zł, więc po rabacie będzie 100zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 21:05
-
Pazyfae, trochę jestem opóźniona, ale jesli Cię interesuje ten pregnyl to ja na ten cykl też mam przepisany jeśli cos mi tam urośnie. Koch mówił, że zastrzyk może zrobić np pielęgniarka z zabiegowego przychodni ogólnej (tam gdzie chodzisz jak np. masz grypę). Tylko najpierw trzeba by było spytać w tej przychodni. Jak nie to gdziekolwiek, np na Uniwersyteckiej. W szpitalu to nie wiem czy zrobią, nie pytałam. A pregnyl to podobno ciężko dostać w aptece. Kupiłaś już?
-
Magda lena wrote:Podobno AMH gdzieś w laboratorium "Przygoda" jest do wytrzymania, bo -50%.
Gbiorczyk mówił, ze jest to dosyć ważne badanie.... Szacuje ile jeszcze zostało czasu na zostanie matką. Hyh. Wyczytałam, że badanie w wyżej wymienionym laboratorium kosztuje 200 zł, więc po rabacie będzie 100zł.