Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mniej czekania, ale co z tego.... 19 cykl starań zaraz mi pyknie
A tempka dziś mocno w dół. O co cho?! Może przez wczorajsze opalanie , bo dość się przypiekłam, ale to w sumie powinno być na odwrót...? Powinna mi podskoczyć?
Miłego dnia Torunianki! W ten słoneczny,piękny dzień...idę do pracy juhu! -
O MagdaLeno ja też dziś w pracy.z ta temperaturą twoją faktycznie dziwne.jutro zobaczysz co dalej. być może to faktycZnie przez opalanie.się organizm zbuntował
-
najlepiej to leżeć i nic nie robić jestem za!!
-
Z tą PTC to są w ogóle jakieś jaja. To raczej przypadek niż konkret. Mam nowy termometr - pierwszy cykl nim mierzę. Firma polecana - microlife. Z ciekawości zrobiłam dziś 3 pomiary jeden po drugim - za każdym razem inny wynik o rozbieżności nawet 0,05 stopnia. To jakaś loteria chyba jest.
-
o to wogóle nieźle własnie myślałam o kupnie nowego termometru,ale chyba sie wstrzymam
-
Platku moze odbije jeszcze
-
polly no wlasnie to wygląda jakby dziś tempka poszybowała u ciebie. Chociaż mi tu dziewczyny pisały, że skok może być nawet 3 dni po owulacji.
Ja mam nadzieję na tendencję wzrostową ale lekarz mi jutro powie czy mój wielki pęcherzyk ze środy zniknął.
-
mnie dzus poszybowala,owu zmienilo date owulacji-pozno byla niby. Daj znac nam jutro co z pecherzykiem-skoku temperatury zycze
Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy wiecie może jaki lekarz w szpitalu na bielanach dyżuruje na USG w czerwcu? O ile się nie mylę to co miesiąc jest inny, tak mi się coś obiło o uszy. W kwietniu była dr Różycka, w maju dr Łojko, a czerwiec? Płatku, Ty chodzisz do Wojtynka, nie do szpitala?
-
chodzę do Wojtynka do matopatu, więc nie wiem jak w szpitalu. A wizyty u Łojko na razie odpuściłam.
Dziękuję polly . Nie mam dużego doświadczenia z wykresami na ovufriend ale wydaje mi się, że u mnie wyznacza owulkę za późno, kiedy jest już ze 3 dni po. U mnie właśnie ta temperatura chyba wolno rośnie i to przez to. -
wiesz Platku moze tak byc. dlatego warto chyba badac szyjke macicy.bo u mnie skok temperatury nie jest oczywisty.to moze byc dobra odskocznia.trzeva troszke poprobowac zeby ja poznac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 21:29
-
Ja tez pierwszy cykl dopiero i nie jesten pewna czasem,ale zauwazylam roznice w miekkosci wysokosci.warto chyba sprobowac
-
Mi w tym cyklu też tempka wariuje.
Tova, również mam termometr firmy microlife. Mierzę nim 2 cykl.
Fakt, że ja mierzę o różnych godzinach... nigdy o tej samej. Zawsze po obudzeniu, ale czasami o 7 a czasami o 9
Ja też Łojko odpuściłam. Jutro idę do Gbiorczyka , umawiać się na sono hsg. Wkurwili mnie na tych Bielanach niesamowicie.Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość
-
Sayuri przylaczam sie do odliczania-do powitania malenstwa na swiat