Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A moze inne ciagniecie co? Moze cos(ktos) sie rozpycha w brzuszku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 16:55
Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość
-
sayuri podobno to uczucie na początku może być podobne do uczucia przed @. Ja też ci bardzo kibicuję
Magda Lena, ja zrobiłam to samo. umówiłam się na czwrtek do Gbiorczyka, żeby zapisać się na sono. A jak się do niego umawiałaś? Ja nie mogłam się dodzwonić i zapisałam się przez portal "znany lekarz". Mam wątpliwości czy to działa . -
a oprócz dupka to coś stwiedził,że będzie robił z tą owulacja?
-
Płatek szkarłatny wrote:sayuri podobno to uczucie na początku może być podobne do uczucia przed @. Ja też ci bardzo kibicuję
Też tak słyszałam, ale poza tym nic innego nie dzieje się. Żadnego bólu piersi, a to podobno też jeden z pierwszych objawów. Wypatruję plamienia implantacyjnego, mam dość grube endometrium, także sądzę, że może u mnie wystąpić...
Płatek szkarłatny wrote:Ja nie mogłam się dodzwonić i zapisałam się przez portal "znany lekarz". Mam wątpliwości czy to działa .
Swego czasu korzystałam z tego portalu i nie było problemów z wizytą. A spojrzałaś, czy na pewno do Torunia się zapisałaś? On chyba też w Wąbrzeźnie przyjmuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 20:13
-
polly8725 wrote:a oprócz dupka to coś stwierdził,że będzie robił z tą owulacja?
sayuri, no ja wlaśnie nie jestem pewna gdzie się zapisałam bo tam wszystko jest jakieś nieczytelne.
Gbiorczyk przyjmuje w jakiejś przychodni na Bażyńskich tak? -
Aha czyli nic nowego:obserwowac obserwowac. Ech,moze to sono troche rozjasni obraz sytuacji.
-
A gbiorczyk to na bazynskich przyjmuje.
-
Ja dzis ogolnie do niczego jestem.od kilku dni czuje jakby przeziebienie i oslabienie ogolne.wczoraj musialam sie zdrzemna po obiedzie a dzis spalam 1,5 godziny i jestem i tak do niczego.masakra jakas poprostu.w robocie zasypialam na kasie.
-
No Sayuri masz racje,dluzszy jest znowu.moze to przez luteine.nie mam pojecia.taka uroda moja,jak sie wyreguluje to znowu potem jest gorzej.
-
E poczekam do piatku. Ostatnio tez ovu mi mowilo,ze smialo moge testowac bo wg ovu mialam juz 18dpo i tak wykres wygladal ladnie a potem mi zmienil termin owulacji.teraz sie wstrzymam.jak @ w piatek nie przyjdzie to zrobie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 08:24
-
Dziewczyny,trzymajcie kciuki bo ja dzis do Lojko. Ciekawe czy i co wymysli. Miala ktoras z Was pregnyl?jak wyglada ta cala procedura-on mi daje recepte,ja wykupuje a potwm w szpitalu dadza mi ten zastrzyk?PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Kciuki trzymam za wizytę o reszcie nic nie powiem bo nie mialam stycznosci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 09:03
-
Płatek szkarłatny wrote:Magda Lena, ja zrobiłam to samo. umówiłam się na czwrtek do Gbiorczyka, żeby zapisać się na sono. A jak się do niego umawiałaś? Ja nie mogłam się dodzwonić i zapisałam się przez portal "znany lekarz". Mam wątpliwości czy to działa .
Hahaha. To może w ten sam dzień próbowałyśmy się dodzwonić, bo ja też nie mogłam również przez "znanego lekarza" się zarejestrowałam. Chyba wszystko będzie okej, dziś dostałam smsa z potwierdzeniem wizyty
Dziwnie tam jest napisane bo adres wizyty to ul. Bażyńskich Toruń/Wąbrzeźno.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 10:09