Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj pecherzyk pękł takze dzis maly sukces. Co do testow to mojej kolezance ciaza wyszla na tescie jak miala jeszcze kilka dni do okresu wiec raczej bylby chociaz cien,moze cykl sie przestawil?mi raz tez sie pomylil lekarz i mowil ze pecherzyk pekl a tak nie bylo.PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Moze jednak brak @ jest dobrym objawem . Bede testowac a co mi tam mam od wczoraj wieczor taki sluz lepki ale taki ciemniejszy i dzis byl prawie,ze brazowy.a plamienia nie mam.
-
Do tego wrocilam dzis z pracy i zje**lam meza od gory do dolu za nic praktycznie a na koniec sie popłakałam.
-
Pazyfae to super,ze pekł
Pazyfae lubi tę wiadomość
-
No maz to sie nawet nie odzywa tylko czeka az mi przejdzie .
Mnie przez to czekanie to juz czarne mysli przychodza do glowy,ze moze cos nie tak jest u mnie w srodku czy co. -
A ja przeszłam przez morze czerwone i wyglądam szczytu tego najwyższego (owu), ale jeszcze nic nie widać. Zauważyłam u siebie dziwna prawidłowość. Co drugie cykle mam do siebie podobne. Tzn. w I - owulacja 19dc, II - owulacja 24dc, III - owulacja 19dc, IV - owulacja 26dc... Jeśli prawdą jest, że owulacje są z jajników naprzemiennie to ten mój prawy jajnik chyba trochę niedomaga. No, bo czy to mógłby być przypadek? W każdym razie w tym cyklu działa ten sprawniejszy i nie ukrywam, że wiążę z tym ogromne nadzieje...
Pazyfae gratulacje
Polly zaglądam do Ciebie i czekam na jakieś dobre wieści. Trzymam kciuki, jak wiadomo póki nie ma@....Pazyfae, polly8725 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny,tak bardzo bym chciala zeby sie udalo w tym cyklu.w innym przypadku nie wiem co robic dalej,no bo chyba nie moge pregnylu co miesiac brac...
Tova33 lubi tę wiadomość
PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Tova to musisz dobrze wygladac tego szczytu teraz i niech dzieje sie magia
U siebie czekam na rozwoj wypadkow. Co bedzie to przyjme z godnoscia.
Sayuri,jesli nie przyszla dzis i niw przyjdzie jutro to jest szansa na fasolke
Pazyfae trzymam kciuki za to jajeczko,oby stalo sie fasolkaPazyfae, Tova33 lubią tę wiadomość
-
Dziwny mam ten cykl. A może sobie wmawiam... brzuch ściskał lekko z tydzień temu dwa dni, potem nic, potem dwa dni temu sobie lekko podkuł i pościskał, dziś powinien być małpiszon, a drugi dzień bardzo lekkie, wręcz jednorazowe plamienie. Już mnie to denerwuje, jeśli nic z tego, to już wolałabym, żeby przyszła @. A nie takie jakieś plamienie...
Polly obiecujący ten Twój wykres
Pazyfae trzymam kciukiPazyfae lubi tę wiadomość
-
Zaczynamy od nowa
Dziekuje Dziewczynki za wsparcie :* -
Wlasnie jak bede u Kocha teraz to z nim pogadam o badaniach bo nic narazie mi nie dal.
Walczymy oczywiscie-wszystkie jestesmy tu w jednym celu-aby na koncu drogi trzymac w ramionach wyczekane ukochane malenstwo -
Witaj w klubie Sayuri. Moze to znak,ze razem zaczynamy cykl
-
Widzę, że @ obrodziła... Strasznie mi przykro Dziewczyny... No ale nie ma się co załamywać - walczymy dalej. Najpierw o pęcherzyk, potem do pęcherzyka dorabiamy rączki i nóżki. Podobno ściganie się przynosi szczęście. To jak? Ścigamy się, która pierwsza zaciąży?
polly8725, Pazyfae lubią tę wiadomość