Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
byłam w matopacie, mam zrobiony posiew z szyjki macicy i jak wszystko będzie ok, to w następny piątek ide na sono hsg. W ty matopacie już drugi lekarz odradza mi hsg. Mowił, że starają się coraz mnie tego robić. Nie wiem o co chodzi , że naświetlanie, że inwazyjne, że znieczulenie.
Co będzie to będzie, decyzja podjęta i na sercu lżej. Teraz tylko martwię się czy posiew wyjdzie dobrze.
Magda Lena czekam z niecierpliwością na wynik bety. ale krecha taka wyraźna, że musi być dobrze! -
No nie... Chwilę mnie nie było, a tu tyle się dzieje. Magda normalnie powaliłaś i lecisz po zwycięstwo! No odświeżam tę stronę i czekam na wieści Kochana. Kciuki mnie bolą od trzymania Ale... Ja i tak wiem swoje... Nic nie mówię tfu tfu tfu...
-
Dziękuję za kciuki Kochane! Beta 242. Więc 4 tydz? Jakoś tak. za kilka dni powtórzę.
Cieszę się ogromnie, chociaż tak się boję. Ale jestem dobrej myśli.
I wysyłam Wam mnóstwo wirusków! Całe stado! :* Dla każdej z Was!
Jestem z Wami całym serduszkiem. Kurde po 18 miesiącach udało się...Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość
-
Magda!!!!!!!Cudowne wieści!!!!Gratulacje!!!!Pobieramy wiruski od Ciebie!Dawaj nam znac kochana co i jak u Ciebie,obysmy sie niedlugo wszystkie spotkaly po fioletowej stronie:))
Magda lena lubi tę wiadomość
PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
A ja poszlam dzis prywatnie na badanie progesteronu. Bo nigdy nie mialam a akurat wczoraj o tym czytalam i dzis mam 7dpo. Zobaczymy,moze trzeba sie przyda a koszt jie jest taki wielki.PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Dziewczyny czytam was od dłuższego czasu. Nie odezwałam się wcześniej ... jakoś tak nie wiem dlaczego Jak zobaczyłam wiadomość magdalena aż mi się buźka uśmiechnęła i chciałam Ci tylko bardzo pogratulować! Reszcie cały czas kibicuję mocno. Coś wiem o tym jak Toruń jest zacofany pod tymi względami.
Magda lena, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość
-
Moze nam Polu bedziesz chciala opowiedziec o swoich perypetiach? Dla nas kazda rada i wiadomosc jest na miare zlota Dziewuszki,wyscig oczywiscie trwa
Tova33 lubi tę wiadomość
PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Za wiele wam raczej nie pomogę. Wiele was jest znacznie dalej w badaniach niż my doszliśmy. Tutaj najbardziej bolała mnie niekompetentność lekarzy. Człowiek biegał od lekarza do lekarza i tak na prawdę nikt nic sensownego nie mówił. Miałam dość tego, że wszystko muszę robić na własną rękę. To ja musiałam lekarzom mówić, co można by jeszcze sprawdzić, jakie badania zrobić. Czytałam tutaj że macie różne doświadczenia z lekarzami. Ja mam bardzo ZŁE. W pewnym momencie we mnie coś pękło i powiedziałam, że dłużej nie dam już rady. Już prawie byliśmy jedną nogą w klinice. Chciałam lekarza, który mnie będzie prowadził, a nie odwrotnie. I tak przez przypadek trafiłam do Gbiorczyka. W moim przypadku to był strzał w dziesiątkę. Od razu wypytał czy zrobiłam to, a czy tamto, co by sprawdzić jeszcze i przede wszystkim przedstawił mi plan. Czyli to czego oczekiwałam od lekarza. A nie tylko głaskał po główce i mówił, że jestem jeszcze młoda to w końcu zajdę w ciążę. No i długo czekać nie trzeba było na efekt.
-
Tova,wyniki dzisiaj ale nie mam kiedy odebrac i odbiore w poniedzialek. Dam znac Pola a u jakich lekarzy leczylas sie wczesniej?PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Pola_x wrote:Za wiele wam raczej nie pomogę. Wiele was jest znacznie dalej w badaniach niż my doszliśmy. Tutaj najbardziej bolała mnie niekompetentność lekarzy. Człowiek biegał od lekarza do lekarza i tak na prawdę nikt nic sensownego nie mówił. Miałam dość tego, że wszystko muszę robić na własną rękę. To ja musiałam lekarzom mówić, co można by jeszcze sprawdzić, jakie badania zrobić. Czytałam tutaj że macie różne doświadczenia z lekarzami. Ja mam bardzo ZŁE. W pewnym momencie we mnie coś pękło i powiedziałam, że dłużej nie dam już rady. Już prawie byliśmy jedną nogą w klinice. Chciałam lekarza, który mnie będzie prowadził, a nie odwrotnie. I tak przez przypadek trafiłam do Gbiorczyka. W moim przypadku to był strzał w dziesiątkę. Od razu wypytał czy zrobiłam to, a czy tamto, co by sprawdzić jeszcze i przede wszystkim przedstawił mi plan. Czyli to czego oczekiwałam od lekarza. A nie tylko głaskał po główce i mówił, że jestem jeszcze młoda to w końcu zajdę w ciążę. No i długo czekać nie trzeba było na efekt.
-
Magda gratulacje :* Dużo zdrówka,i spokoju przede wszystkim.
Magda lena lubi tę wiadomość