Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Odradzam:) nie ze względu na kobietę, ale na sąsiadkę. Jak cos nie wyjdzie, będziesz ja oglądała przez wiele lat. A jak wyjdzie i opowiesz jej duzo prywatnych spraw, moze byc niekomfortowe spotykanie jej w sklepie czy przed domem. Lepiej nie prowokować dodatkowych kłopotów
A konsultacja z psychologiem jest taka sama jak z dermatologiem, czy fryzjeremNic takiego. Ludzie niepotrzebnie kojarzą to czasem z wizyta w "wariatkowie" i terapią więziennych świrów prądem
mozesz isc i pogadac o niczym, albo isc i znalezc osobę ktora zrozumie i wysłucha. Czasem nic nie powie ale odpowiednio nakieruje Towje myślenie
Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki!Kaśka wrote:Dziewczyny okazało się że mam w bloku psychologa Kruk Marzena czy może znacie? Zastanawiam się czy do niej uderzyć czy raczej szukać dalej bo może za blisko i sąsiedzi mnie nakryja hehe ale na świecie to podobno normalne i każdy ma przynajmniej dwóch psychologów
albo obcemu, psychologowi, którego nie będziesz widywać codziennie wychodząc na spacer, do sklepu, do pracy, do śmietnika...
Miłego dzionka dziewczyny
Ja zaczynam od jutra urlopIwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Iwka a mam pytanko takie dyskretniejsze czy Ty się orientujesz ile Łojko bierze za prywatną wizytę bo on przyjmuje w denmedzie na rubinkowie gdyby coś to bym poszła do niego prywatnie.
ja złotówki mu nie dałam
ale koleżance ciąże prowadził to brał 100 zł za wizytę, a USG i KTG kierował do szpitala więc nic za to dodatkowo nie płaciła.
misia79 lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Czy Łojko jest też zorientowany w sprawach męskich? To znaczy jeśli chodzi o problemy faceta nasienie czy hormony ?
Znalazłam na stronie http://www.znanylekarz.pl/mariusz-lojko/ginekolog/torun
Informacje o lekarzu
Usługi
Hormonalna terapia zastępcza
Prowadzenie ciąży
Badania diagnostyczne
Testy HPV
Zwykła wizyta
Choroby
choroby ginekologiczne
niepłodność
infekcje HPV
misia79 lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Cieżko jest mi powiedzieć bo mój nie ma z tym problemu więc tylko spojrzał na wyniki i powiedział że wszystko jest oki, ale jesli się na czymś nie zna to od razu o tym mówi i kieruje do innego lekarza i podaje Ci parę nazwisk kogo poleca.
Znalazłam na stronie http://www.znanylekarz.pl/mariusz-lojko/ginekolog/torun
Informacje o lekarzu
Usługi
Hormonalna terapia zastępcza
Prowadzenie ciąży
Badania diagnostyczne
Testy HPV
Zwykła wizyta
Choroby
choroby ginekologiczne
niepłodność
infekcje HPV