Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Odradzam:) nie ze względu na kobietę, ale na sąsiadkę. Jak cos nie wyjdzie, będziesz ja oglądała przez wiele lat. A jak wyjdzie i opowiesz jej duzo prywatnych spraw, moze byc niekomfortowe spotykanie jej w sklepie czy przed domem. Lepiej nie prowokować dodatkowych kłopotów
A konsultacja z psychologiem jest taka sama jak z dermatologiem, czy fryzjerem Nic takiego. Ludzie niepotrzebnie kojarzą to czasem z wizyta w "wariatkowie" i terapią więziennych świrów prądem mozesz isc i pogadac o niczym, albo isc i znalezc osobę ktora zrozumie i wysłucha. Czasem nic nie powie ale odpowiednio nakieruje Towje myślenieKaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki!Kaśka wrote:Dziewczyny okazało się że mam w bloku psychologa Kruk Marzena czy może znacie? Zastanawiam się czy do niej uderzyć czy raczej szukać dalej bo może za blisko i sąsiedzi mnie nakryja hehe ale na świecie to podobno normalne i każdy ma przynajmniej dwóch psychologów
Miłego dzionka dziewczyny
Ja zaczynam od jutra urlopIwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Iwka a mam pytanko takie dyskretniejsze czy Ty się orientujesz ile Łojko bierze za prywatną wizytę bo on przyjmuje w denmedzie na rubinkowie gdyby coś to bym poszła do niego prywatnie.
misia79 lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Czy Łojko jest też zorientowany w sprawach męskich? To znaczy jeśli chodzi o problemy faceta nasienie czy hormony ?
Znalazłam na stronie http://www.znanylekarz.pl/mariusz-lojko/ginekolog/torun
Informacje o lekarzu
Usługi
Hormonalna terapia zastępcza
Prowadzenie ciąży
Badania diagnostyczne
Testy HPV
Zwykła wizyta
Choroby
choroby ginekologiczne
niepłodność
infekcje HPV
misia79 lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Cieżko jest mi powiedzieć bo mój nie ma z tym problemu więc tylko spojrzał na wyniki i powiedział że wszystko jest oki, ale jesli się na czymś nie zna to od razu o tym mówi i kieruje do innego lekarza i podaje Ci parę nazwisk kogo poleca.
Znalazłam na stronie http://www.znanylekarz.pl/mariusz-lojko/ginekolog/torun
Informacje o lekarzu
Usługi
Hormonalna terapia zastępcza
Prowadzenie ciąży
Badania diagnostyczne
Testy HPV
Zwykła wizyta
Choroby
choroby ginekologiczne
niepłodność
infekcje HPV
Dzięki Iwciu chyba do niego też pójdę A dziś idę do mojegoIwka lubi tę wiadomość