Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Vanila wrote:Witam po obiadku, no i chyba nici z dzidzi w tym cyklu, brzuch mnie boli jak na okres, jestem strasznie nerwowa i pochlaniam mase slodyczy,
Dzisiaj u mnie imprezka bo synus konczy 14 latIwka lubi tę wiadomość
-
Vanila wrote:Teraz nastolatki siedza w domu przy komputerach,przynajmniej ten moj igrono jego przyjaciol
Iwka lubi tę wiadomość
-
Już jestem po wizycie u ginekologa Wszystko wróciło do normy
Torbielka zniknęła a po zmianie ciążowej nie ma śladu. Endometrium prawidłowe jak na 17 dc 10 mm. Jajniki czyste a co do owulacji to prawdopodobnie była w tym 12 dc bo ginek mówi że w prawym jajniku jest zmiana odpowiadająca ciałku żółtemu. I najważniejsze dziewczyny MAMY ZIELONE ŚWIATŁO
W tym cyklu to pewnie już nic z tego ale od następnego cyklu można zrobić monitoring i brać się do roboty
Zapisuję się do Łojko.
Aha i na razie mam nie brać duphastonu i zrobić jeszcze jedno badanie takie jak poziom PRL testosteronu i PRG.
Iwka lubi tę wiadomość
-
Ja się wychowałam na rubinkowie i też latałam po placach zabaw, po drzewach, po dachach garaży na trawniku skakało się w gumę, robiło fikołki, mostki, szpagaty... grało w kapsle, w "mój ojciec zabił świniaka, co pani co sobie życzy?" ktoś to jeszcze pamięta?
Ale czasy się zmieniają, tylko pomyślcie co będzie robiło kolejne pokolenie? Teleportację wymyślą i w ogóle nie będą się ruszać z miejscamisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Witam z rana, moja dziwna szwagierka wczoraj przyjechala i jak jej i szwagra posluchalam to az plakac sie chce.
A u mnie poza wzrostem temp. To nic nie wskazuje na ciaze, bol brzucha jak przef okresem, testy negatywne, wiec nic innego jak tylko czekac az pojawi sie @.Iwka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Ciężki coś dzisiaj poranek, głowa boli nawet po kawce, jakoś mi tak zimno. Oj chyba mnie coś bierze.
Miałam takie plany na dzisiaj, zakupki, obiadki, jakieś sprzątanie a czuje, że spędze ten dzień na kanapie zawinięta w koc
Miłego dnia wszystkim życze. -
Czesc kochanieńkie
To ja sie pochwale, ze wczoraj umierałam a dzisiaj jest o niebo lepiej. Nie chce krakac wiec zmykam do łóżka moze załapie sie jeszcze jutro lub w sobotę na skyway:)Iwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:dzień dobry Toruń!!!
ja już przy porannej kawusi aż boję się jechać do pracy tyle roboty hehe
życzę miłego dzionka
Trzymam kciukasy!!!!