Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja moze jutro albo w sobotę ide. Podobno w pip ludzi, tłumy w ch** i inne takie???Pelno przyjezdnych i ciezko w ogole przejść.
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
dziewczyny kiedyś któraś pytała jak się wrzuca fotki na forum, znalazłam na innym wątku
Zajsonek napisała, zdjęcie wrzucasz na: http://naforum.zapodaj.net/
i kopiujesz ostatni link i tu wklejasz :* i zaznaczasz format 500x500misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Ja moze jutro albo w sobotę ide. Podobno w pip ludzi, tłumy w ch** i inne takie???Pelno przyjezdnych i ciezko w ogole przejść.
A ja dziś miałam dzień pełen wrażeń. Byłam jedną z 5ciu opiekunów 100osobowej grupy ludzi. Był spływ kajakowy. A teraz mam rumieńce i czuję się mega pozytywnie naładowana choć wyczerpana!
Od wczoraj biorę Oeparol z wiesiołkiem docelowo na poprawę śluzu. Powiem Wam, ze rano miałam super pobudkę z mężem i byłam mega wilgatna, mimo tego, że zwykle świeżo po @ byłam sucha.misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Ja już odliczam czlowiekow do końca pracy ten tydzień dał mi w kość dobrze że weekendzik już niedługo
Bylyscie na swiatelkach bo ja dopiero się wybieram warto?Iwka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Hello dziewczynki! My byliśmy wczoraj na Skyway i faktycznie ludzi w pip! Najlepsza Szeroka i Collegium Maximum!
A ja dziś miałam dzień pełen wrażeń. Byłam jedną z 5ciu opiekunów 100osobowej grupy ludzi. Był spływ kajakowy. A teraz mam rumieńce i czuję się mega pozytywnie naładowana choć wyczerpana!
Od wczoraj biorę Oeparol z wiesiołkiem docelowo na poprawę śluzu. Powiem Wam, ze rano miałam super pobudkę z mężem i byłam mega wilgatna, mimo tego, że zwykle świeżo po @ byłam sucha.Iwka lubi tę wiadomość
-
Wiesz co ja z kolei słyszałam i czytałam gdzieś że jeszcze lepsze efekty od wiesiołka na śluz daje siemię lniane ale mało osób go stosuje bo jest problemowy z tym parzeniem. Ale ja chyba zastosuję to od następnego cyklu bo po wiesiołku czasem mnie pobolewa podbrzusze i daje małe efekty. A siemię można pic nawet po owulacji więc jest jakiś pozytyw. No i dużo wody pic co u mnie jest ciężko.
Iwka lubi tę wiadomość
-
Cześc Torunianki jak dziś Wasze samopoczucie
Ja dziś jadę odwiedzic rodziców bo już dawno nie byłam mężulek ma chatę wolną Znów dziś nie zmierzyłam tempki bo wczoraj się pożarłam z lubym i spałam w drugim pokoju a tu nie mam termometra Dziś przyszedł z podkulonym ogonem i robi mi śniadanie
Buziaki dla Was miłego dzionkaIwka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:dziewczyny kiedyś któraś pytała jak się wrzuca fotki na forum, znalazłam na innym wątku
Zajsonek napisała, zdjęcie wrzucasz na: http://naforum.zapodaj.net/
i kopiujesz ostatni link i tu wklejasz :* i zaznaczasz format 500x500
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3db049d6257.jpgKaśka, rah, misia79 lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Cześc Torunianki jak dziś Wasze samopoczucie
Ja dziś jadę odwiedzic rodziców bo już dawno nie byłam mężulek ma chatę wolną Znów dziś nie zmierzyłam tempki bo wczoraj się pożarłam z lubym i spałam w drugim pokoju a tu nie mam termometra Dziś przyszedł z podkulonym ogonem i robi mi śniadanie
Buziaki dla Was miłego dzionka
Raz i się zdarzyło spać w pokoju obok ale trwało to 10 minut, chłop tak mi się przestraszył że od razu przybiegł...a ja płakałam i płakałam...brrr to było straszne.misia79 lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Hejka nadaje z roboty hehe
Super zdjecie Iwka od razu japa się usmicha
A skyway moim zdaniem zanim pójdziecie lepiej prędzej sobie zaplanować trasę bo my mieliśmy z tym problem -
misia79 wrote:No to świetnie Na mnie oeparol słabo działał ale i tak spróbuję
A na mnie wiesiołek zawsze dobrze działał, chociaż ja do tego piję siemię lniane, herbatkę malinową + magnez i b6. Ale w tym cyklu miałam chyba te "mikroskurcze", o których piszą. Tak mnie brzuch pobolewal kilka dni, jak na okres. I odstawiłam go na początku cyklu. Bóle przeszły następnego dnia....misia79 lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Cześc Torunianki jak dziś Wasze samopoczucie
Buziaki dla Was miłego dzionkamisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Witajcie rybki! Jajniki mnie dziś kłują... zastanawiam się czy to od wiesiołka...
Misia, my też kiedyś się tak pokłóciliśmy, że aż poszłam spać na działkę do altanki. Ale po godzinie przyszedł po mnie jak bidny pieseczek. Starajcie się godzić szybciej. Szkoda nocy. Ten jeden raz może da mu na przyszłość nauczkę.
Iwka witaj na urlopie! Udanego wypoczynku!
Słonecznego dzionkaIwka lubi tę wiadomość