Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwka wrote:Dwie aspiryny rozkruszone na łyżeczce z wodą + szklanka wit c1000 po jednej porcji ja jestem jak nowa...spróbuj
A od aspiryny to w ogole z daleka, bo bardzo boli mnie po niej żołądek. Jakby mi wypalala błonę śluzową, masakra. -
toca81 wrote:Witam z poranną kawusią
Siedzę sama w domku, dochodzę do siebie po nocce dobrze że chociaż słoneczko czasem wyjdzie
Wczoraj był kiepski dzień. Miałam wizyte u mojego gina, z której wyszłam rozczarowana. Mam wrażenie, że nie podchodzi do mnie poważnie.A gdzieś wyczytałam, że jak ma się wątpliwości co do pracy swojego ginekologa, trzeba go zmienić.
Dlatego dzisiaj zarejestrowałam się do dr Łojko. Wizyta 18 września.
Mam nadzieję, że on będzie miał inne podejście
A tak szczerze łudzę się, żę @ 4.09 się nie pojawi
Miłego popołudniaIwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Do Jackowskiego chodzę jest bardzo dobrym lekarzem ale pod warunkiem że się łatwo zachodzi
Nie no zobaczymy co powie jutro i czy w ogóle wszystko doszło u mnie do normy.Iwka lubi tę wiadomość
-
toca81 wrote:Witam z poranną kawusią
Siedzę sama w domku, dochodzę do siebie po nocce dobrze że chociaż słoneczko czasem wyjdzie
Wczoraj był kiepski dzień. Miałam wizyte u mojego gina, z której wyszłam rozczarowana. Mam wrażenie, że nie podchodzi do mnie poważnie.A gdzieś wyczytałam, że jak ma się wątpliwości co do pracy swojego ginekologa, trzeba go zmienić.
Dlatego dzisiaj zarejestrowałam się do dr Łojko. Wizyta 18 września.
Mam nadzieję, że on będzie miał inne podejście
A tak szczerze łudzę się, żę @ 4.09 się nie pojawi
Miłego popołudnia -
Kaśka wrote:Ale by było śmiesznie gdybyśmy wszystkie wylądowały u jednego doktorka
I szybciutko zaszły w końcu może czekanie w kolejce byłoby miłe jak byśmy razem miały wizyty -
rah wrote:Witaminy c jem duzo, szczególnie w postaci cytryny. Nie lubię tabletek, to ostateczność. Pije sok z cebuli i czosnku, do tego mleko z miodem, czosnkiem, cynamonem i masłem. Płukania gardła woda z solą. Itp. Itd. zazwyczaj szybko przechodzi, ale w moim otoczeniu duzo jest osób chorych na cos co wlecze się tydzień-dwa. Jakis wirus. I żaden lekarz czy lek nie pomaga
A od aspiryny to w ogole z daleka, bo bardzo boli mnie po niej żołądek. Jakby mi wypalala błonę śluzową, masakra.rah, misia79 lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Ja tez ide 18 września!! ale zapisalam sie z 1,5 tyg temu...t ja nie wiem jak oni zapisują
-
Iwka wrote:W okresie wakacji jest małe zainteresowanie ja czasami dzwoniłam w poniedziałek a we wtorek już byłam niego na wizycie
-
rah wrote:Dzięki, ale tak jak pisałam "myslalam,ze pójdziemy" a juz rano było oczywiste ze nie pójdziemy...ja czuje sie conajmniej złe a moj luby nadal fatalnie:(
-
rah wrote:Witaminy c jem duzo, szczególnie w postaci cytryny. Nie lubię tabletek, to ostateczność. Pije sok z cebuli i czosnku, do tego mleko z miodem, czosnkiem, cynamonem i masłem. Płukania gardła woda z solą. Itp. Itd. zazwyczaj szybko przechodzi, ale w moim otoczeniu duzo jest osób chorych na cos co wlecze się tydzień-dwa. Jakis wirus. I żaden lekarz czy lek nie pomaga
A od aspiryny to w ogole z daleka, bo bardzo boli mnie po niej żołądek. Jakby mi wypalala błonę śluzową, masakra.rah, Iwka lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Jackowski bardzo fajny, porządny i miły, ale zrezygnowałem z niego pod koniec zeszłego roku...przez rok nic nie zdzialal i jakos sie nie zanosiło...
rah, Iwka lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:No ja juz zakończyłam z nim przygodę bo rozłożył ręce...ale 1,5 roku WALCZYŁ jak LEw może ja z brzuchem będę do niego chodzić
Iwka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny okazało się że mam w bloku psychologa Kruk Marzena czy może znacie? Zastanawiam się czy do niej uderzyć czy raczej szukać dalej bo może za blisko i sąsiedzi mnie nakryja hehe ale na świecie to podobno normalne i każdy ma przynajmniej dwóch psychologów
Iwka lubi tę wiadomość