Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
misia79 wrote:Ja też trzymam mocno kciuki bardzo mocno za siebie za Was i za wszystkie staraczki
misia79, rah lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:No dopiero mam chwile bo musialam sie nakombinowac zeby wszyscy zadowoleni byli
Kurde mocno wierze w ten moj cykl ale ta temp stoi w miejscu jak zakleta i nie wiem czy to dobrze z drugiej strony mam termometr z jednym miejscem po przecinku moze stad taki plaski ten wykresKaśka lubi tę wiadomość
-
Vanila wrote:A pozatym to o 9 jade z tesciowa kompletowac wyprawke dla szwagierki bo rodzi w pazdzierniku. Z jednej strony fajnie bo takie male ciuszki sa slodkie a z drugiej szkoda ze to nie dka mnie
-
rah wrote:Ja dzisiaj dzien biegania i ogarniania rożnych spraw ....strasznie mi sie nie chce...chyba sie przeziebilam:/ a myslalam, ze dzisiaj na skyway pójdziemy...
Miłego dnia Wam życzę!misia79 lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:No myślałam, że Ty masz nowiny dla nas
cyt.: "już nie mogę się doczekać aż Wam powiem"
Ja dzisiaj w robocie nie ogarniam, wszyscy moi kochani klienci zostali poinformowani że idę na urlop więc chcą ten czas przed wykorzystać jak najlepiej ale ja już nie daję rady,,,!!! -
Iwka wrote:To przepraszam, że moja wypowiedź wprowadziła Ciebie w błąd. Dzisiaj mam 22 dc @ będzie 5 września ;( a będzie na pewno bo nie było seksiku, a smucę się bo to będzie środek mojego urlopiku w Tatrach. A nowinka dotyczy czegoś innego, ale na razie czekam na potwierdzenie.
Ja dzisiaj w robocie nie ogarniam, wszyscy moi kochani klienci zostali poinformowani że idę na urlop więc chcą ten czas przed wykorzystać jak najlepiej ale ja już nie daję rady,,,!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 10:41
-
misia79 wrote:Aha to dotyczy czego innego sorrki więc czekamy na inne dobre wiadomości
Tylko nie trzymaj nas aż tak długo w niepewności