Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękujęmisia79 wrote:Ja też trzymam mocno kciuki bardzo mocno za siebie za Was i za wszystkie staraczki

proszę jeszcze nie puszczać, już nie mogę się doczekać aż Wam powiem
misia79, rah lubią tę wiadomość
-
Kasiu ja "ostatnio" kupiłam sobie termometr w super-pharm za jedyne 12 zł tu masz linka http://www.ceneo.pl/262748 fajny jest bo temperaturę podaje po niespełna minucie. A co do spadku ja też dzisiaj miałam więc skoro dwie miałyśmy tego samego dnia to ja to zwalam na pogodęKaśka wrote:No dopiero mam chwile bo musialam sie nakombinowac zeby wszyscy zadowoleni byli

Kurde mocno wierze w ten moj cykl ale ta temp stoi w miejscu jak zakleta i nie wiem czy to dobrze z drugiej strony mam termometr z jednym miejscem po przecinku moze stad taki plaski ten wykres
Wiec głowa do góry
Kaśka lubi tę wiadomość
-
negatyw ale temkpkę masz niesamowitą, jak ja bym taką miała to bym już ciuszki dziecięce kupowałaVanila wrote:A pozatym to o 9 jade z tesciowa kompletowac wyprawke dla szwagierki bo rodzi w pazdzierniku. Z jednej strony fajnie bo takie male ciuszki sa slodkie a z drugiej szkoda ze to nie dka mnie
Udanych zakupów życzę :*
-
Dwie aspiryny rozkruszone na łyżeczce z wodą + szklanka wit c1000 po jednej porcji ja jestem jak nowa...spróbujrah wrote:Ja dzisiaj dzien biegania i ogarniania rożnych spraw ....strasznie mi sie nie chce...chyba sie przeziebilam:/ a myslalam, ze dzisiaj na skyway pójdziemy...
Miłego dnia Wam życzę!
misia79 lubi tę wiadomość
-
To przepraszam, że moja wypowiedź wprowadziła Ciebie w błąd. Dzisiaj mam 22 dc @ będzie 5 września ;( a będzie na pewno bo nie było seksiku, a smucę się bo to będzie środek mojego urlopiku w Tatrach. A nowinka dotyczy czegoś innego, ale na razie czekam na potwierdzenie.Rudziutka7 wrote:No myślałam, że Ty masz nowiny dla nas

cyt.: "już nie mogę się doczekać aż Wam powiem"
Ja dzisiaj w robocie nie ogarniam, wszyscy moi kochani klienci zostali poinformowani że idę na urlop więc chcą ten czas przed wykorzystać jak najlepiej ale ja już nie daję rady,,,!!! -
Zabrzmiało jak by mój zawód .....Iwka wrote:To przepraszam, że moja wypowiedź wprowadziła Ciebie w błąd. Dzisiaj mam 22 dc @ będzie 5 września ;( a będzie na pewno bo nie było seksiku, a smucę się bo to będzie środek mojego urlopiku w Tatrach. A nowinka dotyczy czegoś innego, ale na razie czekam na potwierdzenie.
Ja dzisiaj w robocie nie ogarniam, wszyscy moi kochani klienci zostali poinformowani że idę na urlop więc chcą ten czas przed wykorzystać jak najlepiej ale ja już nie daję rady,,,!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 10:41
-
Nie mogłam na stronę się zalogować....jak tylko będę wiedziała od razu Was poinformujęmisia79 wrote:Aha to dotyczy czego innego sorrki więc czekamy na inne dobre wiadomości

Tylko nie trzymaj nas aż tak długo w niepewności
Tylko nie chcę zapeszać !!!!

a kto w ciąży???
co to za nowiny???