Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam z poranną kawusią
Siedzę sama w domku, dochodzę do siebie po nocce dobrze że chociaż słoneczko czasem wyjdzie
Wczoraj był kiepski dzień. Miałam wizyte u mojego gina, z której wyszłam rozczarowana. Mam wrażenie, że nie podchodzi do mnie poważnie.A gdzieś wyczytałam, że jak ma się wątpliwości co do pracy swojego ginekologa, trzeba go zmienić.
Dlatego dzisiaj zarejestrowałam się do dr Łojko. Wizyta 18 września.
Mam nadzieję, że on będzie miał inne podejście
A tak szczerze łudzę się, żę @ 4.09 się nie pojawi
Miłego popołudniamisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
WROCILAM z zakupow, i stwierdzam ze nigdy wiecej, ta moja szawgierka jakas niedzisiejsza, jak uslyszalam co ma jej tesciowa pokupowac to z szoku do teraz nie moge wyjsc, kto w dzisiejszych czasach kupuje dziecku polspiochy, dobrze ze koszulek wiazanych sobie nie zazyczyla. Normalnie ile mnie to nerwo kosztowalo. Mydlo w kostce do mycia dziecka ludzie przeciez to XXI wiek mamy dzieci myje sie w emolientach zeby zachowac bariere lipidowa,no normalnie nie wytrzymam. Haslo ze trzy body i trzy polspiochy w jednym rozmiarze wysrarcza to mnie kurwica wziela,
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
toca81 wrote:Witam z poranną kawusią
Siedzę sama w domku, dochodzę do siebie po nocce dobrze że chociaż słoneczko czasem wyjdzie
Wczoraj był kiepski dzień. Miałam wizyte u mojego gina, z której wyszłam rozczarowana. Mam wrażenie, że nie podchodzi do mnie poważnie.A gdzieś wyczytałam, że jak ma się wątpliwości co do pracy swojego ginekologa, trzeba go zmienić.
Dlatego dzisiaj zarejestrowałam się do dr Łojko. Wizyta 18 września.
Mam nadzieję, że on będzie miał inne podejście
A tak szczerze łudzę się, żę @ 4.09 się nie pojawi
Miłego popołudnia
A ja dziś z kolei na nockę ech nie bardzo mam na to ochotę.
Kochana jeśli masz wątpliwości to jasne jak najbardziej zmień lekarza zobaczysz Łojko na pewno się Tobą zainteresuje ja idę jutro do swojego ale jak nie będę zadowolona to też się przeniosę do Łojko i mam gdzieś co o jeden o drugim pomyśli musimy dbac same o siebie i same sobie radzic bo jak widac każdy w sprawach rozrodczości ma nas gdzieś
Haha wyjdzie z tego że wszystkie będziemy chodzic do Łojko
Rudziutka7, toca81, Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Vanila wrote:WROCILAM z zakupow, i stwierdzam ze nigdy wiecej, ta moja szawgierka jakas niedzisiejsza, jak uslyszalam co ma jej tesciowa pokupowac to z szoku do teraz nie moge wyjsc, kto w dzisiejszych czasach kupuje dziecku polspiochy, dobrze ze koszulek wiazanych sobie nie zazyczyla. Normalnie ile mnie to nerwo kosztowalo. Mydlo w kostce do mycia dziecka ludzie przeciez to XXI wiek mamy dzieci myje sie w emolientach zeby zachowac bariere lipidowa,no normalnie nie wytrzymam. Haslo ze trzy body i trzy polspiochy w jednym rozmiarze wysrarcza to mnie kurwica wziela,
Iwka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Oby tak było! Pójdziesz do Łojko, a on rozłoży ręce i powie: ja tu już nic więcej nie mam do gadania, żołnierzyki zrobiły swoje
A teraz do jakiego chodzisz?
Nie no zobaczymy co powie jutro i czy w ogóle wszystko doszło u mnie do normy.Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Cześc dziewczyny Mam nadzieję że nie macie złego nastroju bo ja taki sobie. Coś mi podpadają tempki chyba znów nie było owulacji dobrze że jutro idę do gina zobaczymy co w trawie piszczy czy mam brac duphaston może zrobic badania czy coś
Wczoraj zabraliśmy mamę na starówkę byliśmy przy kolorowej fontannie no i już jest wszystko przygotowane na skyway piękne kolory cudownie czułam się jak w bajce A dziś mam nockę w pracy więc nici z imprezy świetlnej może jutro po ginekologu pójdziemy z mężusiem na chwilę chociaż i we czwartek.
Życzę Wam udanego dnia ja. Dziś moja mam już odjeżdża i znów będziemy z mężusiem sami. Buziaki.
Kasiu nie martw się jednym spadkiem tempki bo może nie miec to w ogóle znaczenia trzeba czekac dalej.
Rah zyczę miłego seansu dziś w mieście
Vanila popatrz sobie na słodkie akcesoria dziecięce przy okazji podpowiadaj po cichu co się Tobie podoba wiesz może niedługo dla Ciebie będzie coś kompletowane
Rudziutka7, Iwka trzymajcie się cieplutko i nie przepracujcie się