Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwka wrote:Ja miałam dobry humor ale już sie popsuł...Trzymajcie jeszcze trochę te kciuki bo mam wrażenie ze któraś przestała ;/ Ja trzymam sama za siebie no i za Was też http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
Iwka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:A mnie baba wkur... ma wizyte na 12 i dzwoni ze dopiero wyjezdza z Bydgoszczy wspolczuje jej bo przyjedzie na koniec swojej wizyty i gowno jej zrobie haha
Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
No dopiero mam chwile bo musialam sie nakombinowac zeby wszyscy zadowoleni byli
Kurde mocno wierze w ten moj cykl ale ta temp stoi w miejscu jak zakleta i nie wiem czy to dobrze z drugiej strony mam termometr z jednym miejscem po przecinku moze stad taki plaski ten wykresIwka lubi tę wiadomość
-
Laski jeszcze jedna sprawa miałam iść na te badania rano ale z racji że wczoraj bylo to stwierdzilam że PRL może być zafalszowana i już kiedys badalam i byla 10 to chyba ok i nie ma się co nakrecac bo to dodatkowy stres. Chcialam tez progesteron ale z wykresu chyba nie najgorzej ta moja temp i chyba odpuszczę te badania bo bez sensu na monitoringu widac ksiazkowe jajeczkowanie i juz sama swiruje hehe ale napisalam bez skladni sorki
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Wybacz, ze krótko ale ja np.zazwyczaj miałam "książkowe" wykresy przy słabych wynikach hormonów. Najwidoczniej nie zawsze to sie w 100% przekłada.
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Wlasnie przeanalizowalam sobie temp. pod koniec zeszlego cyklu i tez byla wysoka,wiec widze ze to sie ni jak ma u mnie do ciazy, ale koniec biadolenia i uzalania sie nad soba, co bedzie to bedzie, a teraz sie zbieram i spadam z niezbyt fajne zakupy
Iwka lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj dzien biegania i ogarniania rożnych spraw ....strasznie mi sie nie chce...chyba sie przeziebilam:/ a myslalam, ze dzisiaj na skyway pójdziemy...
Miłego dnia Wam życzę!Iwka lubi tę wiadomość
-
Cześc dziewczyny Mam nadzieję że nie macie złego nastroju bo ja taki sobie. Coś mi podpadają tempki chyba znów nie było owulacji dobrze że jutro idę do gina zobaczymy co w trawie piszczy czy mam brac duphaston może zrobic badania czy coś
Wczoraj zabraliśmy mamę na starówkę byliśmy przy kolorowej fontannie no i już jest wszystko przygotowane na skyway piękne kolory cudownie czułam się jak w bajce A dziś mam nockę w pracy więc nici z imprezy świetlnej może jutro po ginekologu pójdziemy z mężusiem na chwilę chociaż i we czwartek.
Życzę Wam udanego dnia ja. Dziś moja mam już odjeżdża i znów będziemy z mężusiem sami. Buziaki.
Kasiu nie martw się jednym spadkiem tempki bo może nie miec to w ogóle znaczenia trzeba czekac dalej.
Rah zyczę miłego seansu dziś w mieście
Vanila popatrz sobie na słodkie akcesoria dziecięce przy okazji podpowiadaj po cichu co się Tobie podoba wiesz może niedługo dla Ciebie będzie coś kompletowane
Rudziutka7, Iwka trzymajcie się cieplutko i nie przepracujcie sięIwka lubi tę wiadomość