X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Torunianki :)
Odpowiedz

Torunianki :)

Oceń ten wątek:
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie! Kultura musi być!

misia79, Iwka lubią tę wiadomość

83c27385cd.png
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    Ja miałam dobry humor ale już sie popsuł...Trzymajcie jeszcze trochę te kciuki bo mam wrażenie ze któraś przestała ;/ Ja trzymam sama za siebie divers2329.gifno i za Was też http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
    Ja też trzymam mocno kciuki bardzo mocno za siebie za Was i za wszystkie staraczki :-)

Iwka lubi tę wiadomość

• misia79 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka wrote:
    A mnie baba wkur... ma wizyte na 12 i dzwoni ze dopiero wyjezdza z Bydgoszczy wspolczuje jej bo przyjedzie na koniec swojej wizyty i gowno jej zrobie haha
    OO a co to spóźnienia jej sprawa ja bym powiedziała że juz nie mam czasu bo za chwilę są następni pacjenci ech typowi Bydgoszczanie

Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość

• Kaśka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dopiero mam chwile bo musialam sie nakombinowac zeby wszyscy zadowoleni byli :-)
    Kurde mocno wierze w ten moj cykl ale ta temp stoi w miejscu jak zakleta i nie wiem czy to dobrze z drugiej strony mam termometr z jednym miejscem po przecinku moze stad taki plaski ten wykres :-)

Iwka lubi tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski jeszcze jedna sprawa miałam iść na te badania rano ale z racji że wczoraj bylo <3 to stwierdzilam że PRL może być zafalszowana i już kiedys badalam i byla 10 to chyba ok i nie ma się co nakrecac bo to dodatkowy stres. Chcialam tez progesteron ale z wykresu chyba nie najgorzej ta moja temp i chyba odpuszczę te badania bo bez sensu na monitoringu widac ksiazkowe jajeczkowanie i juz sama swiruje hehe ale napisalam bez skladni sorki ;-)

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • rah Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybacz, ze krótko ale ja np.zazwyczaj miałam "książkowe" wykresy przy słabych wynikach hormonów. Najwidoczniej nie zawsze to sie w 100% przekłada.

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no spoko dobrze wiedziec jak sie zmobilizuje jutro przed praca to pojade zrobić tak wszystki hormony mam w normie tylko progesteronu nigdy nie robilam moze to moja przyczyna niepowodzen :-)

misia79 lubi tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie Torun ? :-)
    Dobranoc kochane :-)

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) Ja siadłam późno do kompa dziś, latałam do kuchni i robiłam obiadek.A teraz nikogo nie ma. Będę raniutko w pracy!
    Ściskam!
    Ja dziś w nocy sama jestem ale Wam życzę stosunkowo udanej nocy

83c27385cd.png
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka z ranka mi spadłą temp trochę i humoek bardzo :-(
    pewnie znowu lipa z tego eeeeee szkoda ale póki @ nie ma będę wierzyć że to mój cykl !!

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśku Kochana! Jak tylko troszkę spadła może jeszcze wzrośnie? Kiedy masz termin @? Wtedy zatestuj :) Trzymam kciuki! Musi któraś w końcu zaciążyć!

Iwka lubi tę wiadomość

83c27385cd.png
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ mam w planach na niedzielę miłe zakończenie weekendu hehe :-D

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Vanila Koleżanka

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, u mnie tez @ w niedziele wg.ovu a wg moich obliczen w czwartek, dzisiaj nie wytrzymalam i zrobilam test ktory wyszedl negatywny wiec dol ;(

ukdykqi1ikbqn120.png
    ex2b8iikhbf451yq.png
    bfarxzdvhfrykl0e.png[/url
  • Vanila Koleżanka

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pozatym to o 9 jade z tesciowa kompletowac wyprawke dla szwagierki bo rodzi w pazdzierniku. Z jednej strony fajnie bo takie male ciuszki sa slodkie a z drugiej szkoda ze to nie dka mnie

ukdykqi1ikbqn120.png
    ex2b8iikhbf451yq.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj bidulko! To już teściowej podpowiadaj co Ci się podoba, a co nie. Będzie wiedziała co za parę miesięcy Tobie kupić, jak będziesz się spodziewała swojej dzidzi :) Trzymam za to kciuki!

Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość

83c27385cd.png
  • Vanila Koleżanka

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie przeanalizowalam sobie temp. pod koniec zeszlego cyklu i tez byla wysoka,wiec widze ze to sie ni jak ma u mnie do ciazy, ale koniec biadolenia i uzalania sie nad soba, co bedzie to bedzie, a teraz sie zbieram i spadam z niezbyt fajne zakupy

Iwka lubi tę wiadomość

ukdykqi1ikbqn120.png
    ex2b8iikhbf451yq.png
  • rah Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj dzien biegania i ogarniania rożnych spraw ....strasznie mi sie nie chce...chyba sie przeziebilam:/ a myslalam, ze dzisiaj na skyway pójdziemy...
    Miłego dnia Wam życzę!

Iwka lubi tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc dziewczyny :-) Mam nadzieję że nie macie złego nastroju bo ja taki sobie. Coś mi podpadają tempki chyba znów nie było owulacji dobrze że jutro idę do gina zobaczymy co w trawie piszczy czy mam brac duphaston może zrobic badania czy coś
    Wczoraj zabraliśmy mamę na starówkę byliśmy przy kolorowej fontannie no i już jest wszystko przygotowane na skyway piękne kolory cudownie czułam się jak w bajce :-) A dziś mam nockę w pracy więc nici z imprezy świetlnej może jutro po ginekologu pójdziemy z mężusiem na chwilę chociaż i we czwartek.
    Życzę Wam udanego dnia ja. Dziś moja mam już odjeżdża i znów będziemy z mężusiem sami. Buziaki.
    Kasiu nie martw się jednym spadkiem tempki bo może nie miec to w ogóle znaczenia trzeba czekac dalej.
    Rah zyczę miłego seansu dziś w mieście :-)
    Vanila popatrz sobie na słodkie akcesoria dziecięce przy okazji podpowiadaj po cichu co się Tobie podoba wiesz może niedługo dla Ciebie będzie coś kompletowane :-)
    Rudziutka7, Iwka trzymajcie się cieplutko i nie przepracujcie się :-)

Iwka lubi tę wiadomość

• misia79 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha tak napisałam jak bym miała się żegnac :-)

Iwka, rah lubią tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia79 wrote:
    Haha tak napisałam jak bym miała się żegnac :-)
    Witam się i ja z rana bulbar-smiley.gifwczoraj robiłam leczo i już Was nadrabiam. Misia79 faktycznie jakbyś chciała nam uciec :)

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
‹‹ 29 30 31 32 33 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ