Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
misia79 wrote:Dziewczyny a jak obecnie jest na porodówce ? Jak z opieką po porodzie i podczas porodu ? Bo ja jakby co to i tak bym rodziła w Toruniu ja mam tylko jedną koleżankę która rodziła na Bielanach i była zadowolona tylko że ona rodziła 5 lat temu i miała bardzo łatwy poród dwa parcia i maluch był na świecie na szwy zapłaciła i podano jej znieczulenie a jak jest teraz ?
Pozdrawiam ja już w domku odpoczywammisia79 lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:4 moje koleżanki rodziły, 2 miały łatwe porody, 2 trudniejsze - tzn. dłuższe i żadna źle nie mówiła o porodówce. Za to o poporodówce dobrze nie mówiły... Mąż po porodzie musiał przynieść ciacho pielęgniarom, żeby lepiej patrzyły... byzydura dla mnie...
Dzięki Rudziutka7 mam tylko nadzieję że jak my będziemy na porodówce to trafimy na te milsze położne. ogólnie na forum w internecie są różnie opinie ale też każda kobitka ma inne wymagania. Ech chciałabym już móc wydac własną opinię ....
Iwka lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
ja już żyję wyjazdem na urlopik, jeszcze tydzień został
Moje koleżanki też sobie chwaliły porody na bielanach, tylko gorzej jak na nie tego lekarza trafiły, z pielęgniarką było oki bo większość miała wykupione "swoje" położne.
A ja lubię zimnomisia79, Kaśka lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Ja również się witam z Wami dziś mam gorszy dzień od rana sprzeczka z mężem ale już powoli mi przechodzi. Dziś przyjeżdża moja mama będzie do jutra
rah, Kaśka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:A mnie baba wkur... ma wizyte na 12 i dzwoni ze dopiero wyjezdza z Bydgoszczy wspolczuje jej bo przyjedzie na koniec swojej wizyty i gowno jej zrobie haha
Rudziutka7, Kaśka lubią tę wiadomość