Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jakoś daję sobie radę z moimi emocjami choc to czekanie na prawidłową ciążę też mnie wykańcza ale na szczęście mój mąż nie jest z tych co by w jakiś sposób popędzał sytuację. On raczej bardziej cierpliwy czasem ta jego cierpliwośc bardziej mnie wykańcza Ale już nie chcę narzekac bo to jeszcze gorzej działa aczkolwiek rozmowa z profesjonalistą o tych spraw by się przydała.
-
Sama już nie wiem ile jeszcze będę czekac na dzidzie i czy będę go miała. Jakoś z tym się u mnie nie układa cóż widocznie takie miałam przeznaczenie tylko dlaczego.
A jakie macie plany na długi weekend ? Ja w zasadzie żadnych bo częściowo pracuję.Iwka lubi tę wiadomość
-
Kurczę właśnie chodzi o to że w Toruniu nie ma profesjonalistów od niepłodności. Owszem jest wielu dobrych lekarzy ginekologów ale typowo niepłodnośc jest trudną dziedziną w ginekologii i mało kto tak naprawdę chce się tego podejmowac. Każdy idzie na łatwiznę jak coś nie tak to do Kliniki Niepłodności. I wszystko na ten temat a Ty kobieto radź sobie sama a co jak jest wszystko ok pod względem zdrowotnym a ciąży i tak nie ma. Nic Kasiu masz rację do psychologa może zajdziemy Wspierajmy się nawzejem
Iwka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:ja mieszkam od 4 lat w Toruniu i nie znam wszystkich zakamarków może podpowiesz co robić??
Ale można wyskoczyc tam na tą plażę nad Wisłą ale to przy ładnej pogodzie czy do ogórka zależy z kim się idzie.Iwka lubi tę wiadomość