Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz mam oklepane gadki jak o kimś obcym bym mówiła...w przyszłym tyg tez musze Łojko znowu od poczatku opowiedzieć.
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
No dziewczynki, ja zakonczylam monitoring w tym cyklu. Dzis lekarz potwierdzil owulke I zyczyl powodzenia. W pt robil mi usg Lojko a dzis chyba Jackowski I byl duzo bardziej delikatny, nawet niz Szufarska, mezczyzna a jaka delikatnosc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 23:14
-
Jackowski to w ogole jest taki jakby sie wszystkiego wstydził ;p nawet za ściśnięcie cycka przeprasza i dziekuje (badanie)
-
dzień doberek ja z kawusią po spacerku z pieskiem, pogoda średnia ale co tam kaloszki i do przodu już niedługo roczek jak mały jest z nami kiedy to zleciało a pańcia regularnie wyprowadza szok taki teścior czy jestem obowiązkowa hehe
-
Witam w Was w ten mglisty dzień ale w dobrym w miarę nastroju z kawusią. A moje rybki jakie są już duże. Też minie chyba z rok jak z nami zamieszkały. Uwielbiam na nie patrzec
Kasi słodziak też jest cudowny Szkoda że ja na razie nie mogę pozwolic sobie na psa.
Miłego dzionkaIwka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Hej laski pomocy bo do czwartku ocipieje hehe
Mam wyniki możecie zerknąć.
TSH 0.9
FSH 10.95
LH 7.73
ESTRADIOL 84.39
PRL 11.52
U mnie norma FSH w labku dla fazy folikularnej to 3.85 do 8.78 czy moj wynik wymaga leczenia i jak to się robi?
A fsh nie jest jakoś tragicznie wyższe. Hmm ciekawe co powie gin.Iwka lubi tę wiadomość
-
No i wazny jest stosunek fsh do lh, a niekoniecznie samo fsh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 13:04
-
Dzieki dziewczyny niby czlowiek tyle się na czytał i wie co i jak ale jak ktoś się wypowie to fajnie. Ostatnio tez miałam FSH 10.05 a LH kolo 6 z kawałkiem i dwóch ginow nie kazalo sobie glowy tym zawracać ale już sama nie wiem.
rah, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj to w ogole wariuje:/ znowu sie w nocy budzilam, liczyłam i było to ok. 12 razy. Przestałam tylko od 22 do 23:40...
Boli mnie głowa, od komputera w pracy zrobiło mi sie niedobrze. Z godzinę sie kręciłam, piłam wodę itp. zanim mi przeszło. Wczoraj jak zjadlam szybko obiad tez od razu zbierało mi sie...
Tak jak mówiłam, nie wierze w ciąże w tym miesiącu, ale martwią mnie dziwne objawy. Nie wiem czy to nie jest moze związane z braniem euthyroxu. Przed chwila sie naczytałam, ze ogolnie to prawie nigdy sie go nie powinno brać i moze tylko zaszkodzić. Ze lekarze bez względu na przyczynę problemu wpychają lek i z głowy....ze euthyrox powinni brać tylko ci, którzy maja wyciera tarczycę...Iwka lubi tę wiadomość