Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka
mnie choroba dopada na całego masakra potok z nosa ból głowy i szczypanie oczu haha
jadę do roboty zrobię małe przemeblowanie w pacjentach przyjmę tych których muszę w pierwszej kolejności a potem zobaczę może odwołam resztę wiem że nie fajnie ale kiepsko się czuję i nie chcę zrobić nikomu krzywdy hahaIwka lubi tę wiadomość
-
UU Kasiu współczuję najgorsze są takie przeziębienia katar ból głowy brr powinnaś przeleżec dzień w łóżeczku. Kuruj się w domku ja życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
A witam Was w ten słoneczny dzień i życzę miłego dnia. Ja idę pospac jeszcze troszkę. BuziakiKaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kasia, wypij koniecznie kubek gorącego mleka z posiekanym dużym ząbkiem czosnku, łyżeczka masła, łyżka miodu i szczypta cynamonu. Działa rozgrzewajaco, a przede wszystkim antybakteryjnie i antywirusowo. No i nie szkodzi jak tabletki
Do tego polecam sok z malin (bez cukru, im wiecej %mAlin tym lepiej 80-90% to minimum). Do tego syrop z cebuli jesli lubisz lub z czosnku.Kaśka, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
A ja nie chciałam sie nakrecac ale z niecierpliwością czekam na jutro. Temperaturka rośnie i zazwyczaj ok. 6-7 dnia jest spadek na wykresie. A tu poki co nic...
Kaśka, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek! Rah, mam nadzieje, że żołnierzyki będą wypoczętę i pełne werwy Kasia, Rah mówi dobrze. Przeproś pacjentów za zapach czosnku i dawaj! A w domu się wygrzej Herbata, maliny, sok z czarnego bzu, mleko z czosnkiem i miodem, syrop z cebuli... nasze babki miały całą aptekę w ogródkach!
rah, Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
O, z czarnego bzu! Tez
Jak tylko zaczęłam stosować "babciowe" sposoby, zaczęłam mniej chorować, a chorobę przechodzę szybko i bez rozwlekania. No i przede wszystkim nie jem żadnych ibupromow, paracetamolu, polopiryna itp. Przy okazji oszczędzam kasę
Z leków biorę vitaminer c, ale NIE rutonoscorbin itp. tylko taka w listkach 100%. W rutinoscorbinie jest jej tylko 60% i dodatkowo inne chemiczne wspomagacze.misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
ja wszędzie spotykam znajomych, dalszych znajomych, nieznajomi, którzy okazują sie dobrymi znajomymi moich znajomych a sa daleka rodzina innych znajomych itd. itp.
Dodatkowo dziewczyny z rubinkowa maja większa szanse sie spotkać na miejscu. Mnie z pewnością nie spotykacieIwka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Dzień doberek! Rah, mam nadzieje, że żołnierzyki będą wypoczętę i pełne werwy Kasia, Rah mówi dobrze. Przeproś pacjentów za zapach czosnku i dawaj! A w domu się wygrzej Herbata, maliny, sok z czarnego bzu, mleko z czosnkiem i miodem, syrop z cebuli... nasze babki miały całą aptekę w ogródkach!
Iwka lubi tę wiadomość
-
Ja na bydgoskim dłuższy czas mieszkałam. Najpierw róg Słowackiego/ Lindego, potem Moniuszki w Plazie byłam moze 2 razy w życiu;p na rubinkowie czasem u dziadków. No ale to nie chodzę po osiedlu. Na Podgorzu u mamy ale to tez ewentualnie Lidl i do mamy
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
ja na tym rynku byłam tylko raz z koleżanką w sierpniu ale nawet fajnie było muszę to powtórzyć
a tak w ogóle dzień dobry kochane
dziś czuję się jeszcze gorzej głowa mnie napierdziela że maskara, trzymajcie kciuki żebym przetrwała do 14 w pracy
buziakiIwka lubi tę wiadomość
-
O kurcze a nie masz możliwości wziąc dzisiaj jednego dnia wolnego ? Współczuję.
Robiłaś sobie mikstury z przepisów dziewczyn dobre są.
Witam się z Wami z kawą dziś jedziemy oglądac projekty mebli do kuchni i chyba podjadę na rynek zobaczyc czy mają coś fajnego z obuwia bo w sklepie nie ma takich jak ja chcęKaśka, Iwka lubią tę wiadomość