Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka wrote:jutro idę na badania i umawiam się do tego Łojko prywatnie już skompletem tylko muszę zmolestować mojego M żeby zrobił drugi raz badanie nasienia tylko że z posiewem jeszcze dodatkowo.
a jak jest z tym stosunkiem FSH do LH bo ja miałam ostatnio 0,6 ale dwóch ginów nie kazało mi się tym martwić a może mam niewydolność ciałka żółtego i zwykła lutka albo dupek by mi pomogli eeeeee już nie wiem.Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki!Wróciłam może nie wypoczęta bo mało spaliśmy, ale pozytywnie nastawiona Niestety dziś się dowiedziałam, ze jeden z naszych klientów zmarł długo walczył z rakiem, ale myśleliśmy, że wyzdrowieje... masakara, to był dobry człowiek... miał pięćdziesiąt parę lat i mi się humor zrąbał...
misia79 lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Pisze z Tele bo laptop już spakowany dziekuje kochane :* @ będzie 5 września i szans na zieloności brak bo nie było przytulania. Rudziutka my co roku gdzieś pod namiot wyskakujemy, kocham to ognisko i mój mąż z gitara, a chlopak ma głos a jak jeszcze szwagier gitarę dorwie ehhh.... Bym jeszcze pojechała... Rah, misia, kaska, rudziutka caluje mocno i cala reszte tez :*
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Cześć dziewczynki!Wróciłam może nie wypoczęta bo mało spaliśmy, ale pozytywnie nastawiona Niestety dziś się dowiedziałam, ze jeden z naszych klientów zmarł długo walczył z rakiem, ale myśleliśmy, że wyzdrowieje... masakara, to był dobry człowiek... miał pięćdziesiąt parę lat i mi się humor zrąbał...
-
No kurna młody! Nie rozumiem tego świata czasem... a raczej rzadko go rozumiem...
Misia śpij dobrze i spokojnej pracy jutro
Słodkich senków... kiedyś dawno takie smsy pisaliśmy do siebie z moim obecnym mężęm Słodkich senkówmisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:hej dziewczynki
nie było mnie wczoraj bo cały dzionek od rana poza domem jak już wiecie albo i nie @ mnie odwiedziła plamienie było wieczorkiem a rano już z nią wstałam zaznaczam dziś jako pierwszy dzień @.
Nastrój mam fatalny ale mam nadzieję że za kilka dni wróci mi chęć do życia i przede wszystkim walki o maleństwo na tą chwilę zwisa mi to.
buziaki i oczywiśćie za was mocno trzymam kciuki
Podobnie dziś u mnie.
Nawiedziła mnie @
Nastrój podły.
Chęci do dalszej walki jakby mniej
Może Łojko na nowo wzbudzi moją wiare, że się uda -
Czesc kochane!
Mam nadzieje ze ma wiruski!!! Po "macaniu" tylu zaciazonych hehehe
Ktora z Was pisała,ze idzie 18 września?misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Toca, tak myslalam ze to Ty byłaś a na ktora godzinę idziesz?
Kasiu a Ty miałaś teraz isc prywatnie tak? Bo zaczyna mi sie wszystko mieszać :pmisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Jak dzwoniłam wczoraj to się pytał czy w tym tyg chcę więc chyba szybko ja mam teraz @ to wolałam w przyszłym i nie dopytalam bo chyba w czwartki tylko. Ale przez tel slabe wrazenie na mnie wywarł aż się zastanowilam czy nie odwołać. No ale może na żywo będzie lepiej
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Niektóre kobietki mówią, ze jest niemiły i drętwy ;p
Byłam juz u wielu lekarzy i chyba tylko jeden był taki,ze wszyscy pisali ze jest super, a był jeszcze lepszy
Cała reszta dla jednych jest super, dla drugich do kitu.Iwka lubi tę wiadomość