Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka wrote:Jak dzwoniłam wczoraj to się pytał czy w tym tyg chcę więc chyba szybko ja mam teraz @ to wolałam w przyszłym i nie dopytalam bo chyba w czwartki tylko. Ale przez tel slabe wrazenie na mnie wywarł aż się zastanowilam czy nie odwołać. No ale może na żywo będzie lepiej
rah, Iwka lubią tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o Łojko, to moje pierwsze wrażenie było takie, że jest trochę drętwy... Ale to dlatego, że wczytywał się w moje badania, wypisy ze szpitala i długo się nie odzywał. Potem powiedział, że zaraz wszystko mi powie jak on to widzi i się rozkręcił, nawet żartował. Poza tym, dał mi wybór: leczenie 3 m-ce czy jeszcze jeden miesiąc starań tym razem z monitoringiem i duphastonem... wybrałam to drugie.
A tak z innej beczki, to zrobiłam dziś ciasto, bo moja babcia kończy jutro 81 lat i w ramach prezentu upiekłam oczy carycy. Polecam
http://kurcze-spieczone.bloog.pl/id,335987974,title,Oczy-carycy,index.html?smoybbtticaid=613604rah, Kaśka, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Tak ogolnie napisałam dziewczyny na owu modlą sie do Boga, ale równie czesto widuje zabawne rymowanki np.o docieraniu plemniczki do jajeczka mozesz sobie wybrać, ktora jest dla Ciebie "lepsza"
Rudziutka7, Iwka lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny z pyszną kawusią Ale mnie dzisiaj mdli wczoraj najadłam się torta bo wczoraj mężuś mi kupił na urodzinki małego torcika i się najadłam wieczorem i teraz jest mi niedobrze może kawka pomoże. Ja dziś mam zabiegany dzień pozdrawiam buziaki
Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
hej
szykuję się do roboty ale coś mnie wzięło gardło boli nos swędzi i kicham masakra ale pocieszam się że do przyszłego tyg będzie już lepiej i będą siły na
od 17 do 21 wyjeżdżamy z M na krótki urlop wrześniowy teoretycznie jest to w okolicach ovu może jak się zrelaksuję to kropek będzie chciał z nami wrócić
pozdrawiam i miłego dzionkarah, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
A ja urlop mam juz "z głowy", chorobę z głowy, kawusie z głowy, w robocie siedzę ;p
Tylko tortu żadnego nie jadłammisia79, Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:hej
szykuję się do roboty ale coś mnie wzięło gardło boli nos swędzi i kicham masakra ale pocieszam się że do przyszłego tyg będzie już lepiej i będą siły na
od 17 do 21 wyjeżdżamy z M na krótki urlop wrześniowy teoretycznie jest to w okolicach ovu może jak się zrelaksuję to kropek będzie chciał z nami wrócić
pozdrawiam i miłego dzionkaIwka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:A ja urlop mam juz "z głowy", chorobę z głowy, kawusie z głowy, w robocie siedzę ;p
Tylko tortu żadnego nie jadłamIwka lubi tę wiadomość
-
Zapomniałam napisać byłam dziś na badaniu hormonów żeby mieć świeże wyniki na wizytę. Trzymajcie kciuki żeby były ok
Torcik dobra rzecz Misia w takim razie spóźnione życzenia urodzinowe sto lat i gromadki bobasow takich samych grzecznychmisia79, rah, Iwka lubią tę wiadomość
-
Napisze zdanie, zeby nie było ;p tez cały dzien zaglądam a tu praiwe nic:)
Teraz uciekam do mego Ukochanego. Dobrej nocki Kasiu;*Iwka lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki! Ja dziś cały dzień biegałam. Najpierw na USG - jest pęcherzyk w lewym jajniku 17 mm, potem u cioci bo miała ur. wczoraj, potem u babci bo ma dziś ur. Potem u teściow, bo kanapę im przywieźli, potem bylismy umyć samochód, a potem miałam nadzieję na uczczenie pęcherzyka, ale mój mąż zasnął...
Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość