Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello! Nie wiem Kaśku jak wpłynie Lutezan, a na ulotce coś mądrego piszą?
Ja wróciłam do domu, ogarnęłam, zjadłam rosołek, zrobiłam sobie kubeł wody z cytryną, wzięłam ciacha i poszłam do łóżka. Wysmarowałam się troszkę Amolem i się wygrzewam pod kołdrą... taki dzionek dziś mam...
misia79, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:dziewczyny mam pytanie mam takie tabl na oczy LUTEZAN w jednej kapsułce jest 10mg luteiny myślicie że mogę je brać czy to coś zmieni w cyklu czy za małą dawka żeby to miało wpływ??
-
misia79 wrote:jak Wam dzionek mija ? Mnie aktualnie na odpoczynku oglądam coś tam w tv i wpadłam na ovu :-)buziaki
misia79 lubi tę wiadomość
-
Właśnie też słyszałam o takich skutkach ubocznych jasnych kanap eco Dlatego nie kupiłam jasnego wypoczynku
Kurcze mam strasznie zawalony ten tydzień aż do niedzieli dużo pracy i tej zawodowej i tej domowej we czwartek przyjeżdżają moi rodzice muszę jakieś lepsze żarełko zrobic ogarnąc chatę a mężulek jak na złośc pracuje w tym tygodniu prawie całe dnie mało mi pomoże ale co tam dam radę.
We czwartek idę zobaczyc wstępny projekt naszej kuchni to znaczy wybrac mebelki remont zbliża się dużymi krokami pod koniec października zaczynamy Aż się boję nie lubię remontów a raczej tego sprzątania kurzu zmiany organizacji dnia itp.
A co do staranek to jakoś emocjonalnie zaczynam chyba odpuszczac łapię się na tym że już tak się nie spinam mam plan aby zajśc do końca roku ale ze spokojem. Jakoś po tej c.p. moje myślenie przeszło na inny tor. Mam głowę zajętą też innymi moimi osobistymi planami. Zdradzę tajemnicę że zamierzam zmienic pracę aby była na miejscu w Toruniu. Jak się to uda zobaczymy bo raczej znajomości szczególnych nie mam. W ogóle chciałabym coś zmienic w swoim życiu.....
Jakoś mnie tak wzięło na sentymenty.
Życzę Wam spokojnego wieczorku
Iwka kiedy wznawiasz starania?Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Iwka Ty to masz łeb kurde mam gina jutro to spytam obym w tym przejęciu nie zapomniała
a cifem próbowałaś też mam eco białą kanapę i tym mi poszły chińskie dzinsyIwka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Hello! Nie wiem Kaśku jak wpłynie Lutezan, a na ulotce coś mądrego piszą?
Ja wróciłam do domu, ogarnęłam, zjadłam rosołek, zrobiłam sobie kubeł wody z cytryną, wzięłam ciacha i poszłam do łóżka. Wysmarowałam się troszkę Amolem i się wygrzewam pod kołdrą... taki dzionek dziś mam...Rudziutka7, Iwka lubią tę wiadomość
-
Witam sie z rana w kiepskim humorze która nie trzymała kciuków!?!!!!!
Jeszcze jest jedna nadzieja więc proszę dzisiaj wszystkie kciuki świataWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 09:17
Kaśka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Iwka Ty to masz łeb kurde mam gina jutro to spytam obym w tym przejęciu nie zapomniała
a cifem próbowałaś też mam eco białą kanapę i tym mi poszły chińskie dzinsy -
misia79 wrote:Iwka kiedy wznawiasz starania?
Fajnie jakby Ci się udało zmienić miejsce pracy ile byś czasu zaoszczędziła!!!
I oczywiście zazdroszczę remontu kuchni jak nie chcesz to mogę ją przygarnąć
A ja jak jestem u gina to kartkę wyciągam ze ściągą Bo wcześniej ZAWSZE o czymś zapominałamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 09:22
misia79 lubi tę wiadomość
-
no hej dziewuszki
ja już po wizycie pęcherzyk pękł jest ładne ciałko żółte
pokazałam tą luteinę to doktorek się uśmiechnął że on ją powinien brać na oko i dobrze że mu przypomniałam
i koniec końców o tym progesteronie pogadaliśmy i dał mi dupka w tym cyklu od dziś przez 10 dni to chyba normalnie
zobaczymy życzył szczęścia i się śmiał że rękę przyłożył dotknął i jak nie zaskoczę to już nie wie hehe
czekam jeszcze na wyniki mojego M trochę zaczynam się tym denerwować pożyjemy zobaczymy
Iwka kciuki ściśnięte z całych siłmisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Starania w październiku teraz jakoś tak się już nie chce, wczoraj nawet na seksior nie nalegałam.
Fajnie jakby Ci się udało zmienić miejsce pracy ile byś czasu zaoszczędziła!!!
I oczywiście zazdroszczę remontu kuchni jak nie chcesz to mogę ją przygarnąć
A ja jak jestem u gina to kartkę wyciągam ze ściągą Bo wcześniej ZAWSZE o czymś zapominałam
Haha to tak jak ja zawsze wracam z jakimś pytaniem bez odpowiedzi Od następnego cyklu Łojko i monitoring czyli też od października bo ten jest ostatnim na luzieIwka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:no hej dziewuszki
ja już po wizycie pęcherzyk pękł jest ładne ciałko żółte
pokazałam tą luteinę to doktorek się uśmiechnął że on ją powinien brać na oko i dobrze że mu przypomniałam
i koniec końców o tym progesteronie pogadaliśmy i dał mi dupka w tym cyklu od dziś przez 10 dni to chyba normalnie
zobaczymy życzył szczęścia i się śmiał że rękę przyłożył dotknął i jak nie zaskoczę to już nie wie hehe
czekam jeszcze na wyniki mojego M trochę zaczynam się tym denerwować pożyjemy zobaczymy
Iwka kciuki ściśnięte z całych sił
Kasiu to teraz mocno za Ciebie trzymamy pęcherzyku daj czaduKaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
Dziś przez przypadek zauważyłam Wasz wątek i od razu się zapisuje . Mieszkam na Mokrym. Od roku się staramy o bobaska ale nie za bardzo nam wychodzi. W kwietniu miałam łyżeczkowanie w 9 tc ale podobno to teraz normalka i mój lekarz nie kazał się przejmować (łatwo powiedzieć). Od 5 lat chodziłam do dr Gbiorczyka. Ogólnie super lekarz ale czeka się w kolejce 2-3 h, no i tracę po mału do niego zaufanie. Zapisałam się na pierwszą wizytę w październiku do dr Jackowskiego (przyjmował mnie w szpitalu i zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie a i opinie też słyszałam pozytywne). Borykam się z tarczycą ale nie jest jeszcze najgorzej. Chcielibyśmy też zrobić badania nasienia ale nie wiem jak się do tego zabrać i gdzie się zgłosić. Może coś doradzicie???misia79, Kaśka, Iwka, Rudziutka7 lubią tę wiadomość