Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwka! Fajnie, że wróciłaś cała i zdrowa! Właśnie, opowiedz co tam za szczyty osiągałaś
Ja przeziębiona, kicham i i prycham! Pogoda prześliczna za oknem, jak skończę pranie to pójdę się przejść na godzinkę na spacer i małe zakupy.
Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
No w końcu usiadłam Mam wrażenie że cały czas jestem w biegu!!!!
Więc zdobyte:
Tatry:
Hala Ornak
Giewont
Rysy - tylko mąż, ja Morskie oko
Dolina Chochołowska, Kościeliska
Pieniny:
Wysoka
Gorce:
Turbacz
Ogólnie codziennie wychodziliśmy przedostatniego dnia mieliśmy iść Doliną Pięciu Stawów ale w górach grat padał więc nie poszliśmy, ale przynajmniej mamy do czego wracać. Miejscówka Super!!! Polecam, jak któraś by chciała pojechać prześle namiarymisia79, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Hej laski pomocy bo do czwartku ocipieje hehe
Mam wyniki możecie zerknąć.
TSH 0.9
FSH 10.95
LH 7.73
ESTRADIOL 84.39
PRL 11.52
U mnie norma FSH w labku dla fazy folikularnej to 3.85 do 8.78 czy moj wynik wymaga leczenia i jak to się robi? -
rah wrote:Toca, ja dopiero na 13..nie wiem do której on tam przyjmuje...
-
Hej Dziewczynki.
Iwka dobrze że mówisz. Czyli kto pierwszy ten lepszy
Wizyta już w czwartek i powiem szczerze, że trochę się stresuje.
Boję się, że usłysze coś złego.
Ach ta moja pesymistyczna natura
W ogóle ostatnio kiepski nastrój, dlatego się nie udzielam na forum.
Chyba włączył mi się system obronny, zaglądam rzadziej co by sie znowu nie nakręcać i nie rozczarować.Iwka, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
toca81 wrote:Hej Dziewczynki.
Iwka dobrze że mówisz. Czyli kto pierwszy ten lepszy
Wizyta już w czwartek i powiem szczerze, że trochę się stresuje.
Boję się, że usłysze coś złego.
Ach ta moja pesymistyczna natura
W ogóle ostatnio kiepski nastrój, dlatego się nie udzielam na forum.
Chyba włączył mi się system obronny, zaglądam rzadziej co by sie znowu nie nakręcać i nie rozczarować.toca81 lubi tę wiadomość
-
no witam w poniedziałkowy poranek
dziś zaczynam mój urlopik tygodniowy mam nadzieję się wyluzować i odpocząć
Iwka badanie robiłam 3 dc doktorek mówił że ok jutro idę na kontrolę czy pęcherzyk pękł i można śmigać na odpoczynekIwka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:no witam w poniedziałkowy poranek
dziś zaczynam mój urlopik tygodniowy mam nadzieję się wyluzować i odpocząć
Iwka badanie robiłam 3 dc doktorek mówił że ok jutro idę na kontrolę czy pęcherzyk pękł i można śmigać na odpoczynek -
Kaśka udanego i sielankowego wypoczynku Rudziutka7 mąż mi żyć nie dał codziennie chodziliśmy jak z Giewontu schodziliśmy oczywiście się wywaliłam i potem już do końca urlopu kolano mnie bolało, ale co tam bandaż załozyłam i dalej na szczyty.
misia79 dziękuję i Wam wszystkim miłego dzionka...u mnie pierwszy dzień w pracy po urlopie i nie wiem za co złapaćmisia79, Kaśka lubią tę wiadomość
-
no mi jakoś zleciało dziś wolne ale tu z psem u fryzjera zakupki nawet obiad z dwóch dań dziś u mnie był hehe
mąż z podziwu nie mógł wyjść hehe
małe też było także spoko.
jutro rano do szpitala podejrzeć czy pęcherzyk pękł potem na pazurki trochę się spakuję i ogarnę żeby mieć czysto na powrót w chacie
a teraz tv odpaliłam i ovuIwka, misia79 lubią tę wiadomość