Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Kochana miło nam Cię przyjąc do naszego grona. Na pewno będzie Ci z nami dobrze u nas jest wesoło zabwanie ciepło i przytulnie
Kochana do Jackowskiego również chodzę bardzo dobry lekarz ale niestety jeśli chodzi o starania o ciążę to kiepsko za bardzo w tej kwestii nie pomaga.
A jeśli chodzi o badanie nasienia to akurat mój M robi zawsze na Filtrowej w przychodni Nowak&Nowak ale nie wiem czy tam jest aż tak super lepiej poszukac dalej w Bydzi bo tutaj robią tylko manualne a androlog taki sobie. Też kiedyś przez krótki czas mieszkałam na MokrymKaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
no hej emka witamy
może Misia Ci więcej opowie o dr Jackowskim bo chyba się u niego leczyła
a badanie nasienia mój M robił w Bydgoszczy w Medicoverze właśnie czekamy na wyniki bo robiliśmy z posiewem i aż się boję co wyjdzie ale jutro wyjeżdżamy to może troszkę odpocznę od tych myśliIwka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:no hej emka witamy
może Misia Ci więcej opowie o dr Jackowskim bo chyba się u niego leczyła
a badanie nasienia mój M robił w Bydgoszczy w Medicoverze właśnie czekamy na wyniki bo robiliśmy z posiewem i aż się boję co wyjdzie ale jutro wyjeżdżamy to może troszkę odpocznę od tych myśliIwka lubi tę wiadomość
-
Witaj emka! Zapraszamy do naszego grona
Mój też robił badania nasienia na Filtrowej, są w porządku, więc dalej nie szukaliśmy.
O Jackowskim mogę powiedzieć tyle, że jest baaardzo delikatny! Jak robił mi USG dopochwowe, to prawie przepraszał, ze to przez pochwę musi być... Ale opis badania u niego był najdokładniejszy.
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za trzymanie kciuków
emka@ rozgość się, jeśli chodzi o starania + tarczyca to bardzo dobrzy specjaliści są w Matopacie - ale już nie pamiętam czy Stankiewicz czy Szymański ale chyba stankiewicz. Łojko od razu mówi że on z endokrynologią nie za bardzo i odsyła do endokrynologa.
Kaśka udanego wypoczynkuKaśka lubi tę wiadomość