Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka wrote:kurde nie pisałąm jakie mam posiniaczone uda od tej jazdy konnej mam nadzieję że doktorek nie zauważył bo pewnie by pomyślał że ostro się staraliśmy haha
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDo endo jeżdżę do Bydgoszczy do Wawrzeńczyka. Moje siostry od lat do niego jeżdżą i prowadził ich wszystkie ciąże. Dziękuję za informacje dotyczące badań nasienia. Chyba zaczniemy od Torunia. Najpierw trzeba uderzyć do androloga czy na badania nasienia i z wynikami do lekarza?
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż jestem w trakcie leczenia zębów i po wczorajszej wizycie niepokojąco mnie boli a chyba nie powinien bo jest już zaplombowany. Oby nie skończyło się na kanałowym .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 14:16
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
emka@ wrote:Do endo jeżdżę do Bydgoszczy do Wawrzeńczyka. Moje siostry od lat do niego jeżdżą i prowadził ich wszystkie ciąże. Dziękuję za informacje dotyczące badań nasienia. Chyba zaczniemy od Torunia. Najpierw trzeba uderzyć do androloga czy na badania nasienia i z wynikami do lekarza?
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochana my na pierwszą wizytę poszliśmy razem Ale potem mąż chodził już sam Wiesz u nas był problem i jest nadal z tym że mąż ma troszkę mało żołnierzyków więc musi chodzic ale teraz to już sam. Na pierwszą wizytę możecie udac się razem bo mąż będzie miał wsparcie
-
nick nieaktualny