Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A jak wogólę dziewczynki się dzisiaj czujecie? Ja czuję jakby @ miała dzisiaj przyjść, biorąc pod uwagę długość moich cykli to tak za 2-3 dni powinna się zjawić, biorąc pod uwagę moją tempkę to przylezie jutro ale patrząc na owulację i długość fazy lut. to powinna się zjawić za 9 dni czyli około 11 paź. I bądź tu mądry
-
misia79 wrote:Iwka życzę powodzenia nie ma nic gorszego jak dolegliwości zębowe. To już wolę bolesną miesiączkę. ( nie no tego też nie lubię ).
Ja w przyszłym tyg idę na kanałówkę szóstki górnejWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 12:35
-
Kaśka wrote:A i nie piłam dziś kawy też zamierzam ograniczyć na dłużej nawet
A jak to jest z tymi kanałówkami dentysta lubi czy nie lubi? Mi dentystka wczoraj powiedziała że jak jest brzydka pogoda to więcej osób się zgłasza z bólem pewnie przez ciśnienie. -
Hello! Witam nową Misię Podziel się z nami swoją historyją
Iwka współczuje z zębem, faktycznie lepiej już jak na @ boli...
Ja dziś w pracy od rana miałam troszkę sajgon, bo poduczałam kumpelę do pracy, telefony dzwoniły a na dodatek, pisały do mnie kumpele... i tak oto dotarłam do 14 i za godzinkę do domu.
Ale najpierw na spotkanie z koleżanką, doradcą kredytowym... zobaczymy co z tego wyjdzie. trzymajcie kciukasy!
Z tą kasza jaglaną to o co chodzi? moze zrobię sobie w przyszłym tygodniu dietkę? przed weselemIwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Hello! Witam nową Misię Podziel się z nami swoją historyją
Ja dziś w pracy od rana miałam troszkę sajgon, bo poduczałam kumpelę do pracy, telefony dzwoniły a na dodatek, pisały do mnie kumpele... i tak oto dotarłam do 14 i za godzinkę do domu.
Ale najpierw na spotkanie z koleżanką, doradcą kredytowym... zobaczymy co z tego wyjdzie. trzymajcie kciukasy!
Z tą kasza jaglaną to o co chodzi? moze zrobię sobie w przyszłym tygodniu dietkę? przed weselemmisia79 lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Ja lubię ale czasem jak są ciężkie 2 sensie daleko ząb pacjent słabo otwiera i kanały są krzywe to rzucilabym to w cholerę
misia79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem Wam że po odstawieniu kawy i zmuszaniu się do picia większych ilości wody (prawie w cale nie piłam wcześniej) no i biorąc wiesiołek drugi miesiąc mój śluz w tym miesiącu jest zaskakujący. Różnica ogromna więc chyba warto. Pierwszy miesiąc nie było zauważalnej poprawy dlatego się nie zniechęcajcie a teraz w drugim miesiącu była rewelka pod tym kątem .
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Hello! Witam nową Misię Podziel się z nami swoją historyją
Z tą kasza jaglaną to o co chodzi? moze zrobię sobie w przyszłym tygodniu dietkę? przed weselem
Życzę powodzenia z tym kredytem oby był w dobrej cenie Wiesz marże itp
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny