Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
misia79 wrote:Ojej współczuję nie ma nic gorszego jak ból zęba i dyskomfort z tego powodu
misia jak rozmowy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 14:50
-
Rudziutka7 wrote:Iwka współczuję! ból zęba to utrapienie! Zmywam się do domku kochane! Jeszcze korepetycje i legnę się w domu odpoczywać
PAPA -
misia79 wrote:misia jak rozmowy?
Byłam na dwóch i w jednym miejscu mam przyjśc w styczniu a w drugim lipaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 17:45
misia79 lubi tę wiadomość
-
Wróciłam od dentysty, nie było mojego i przyjęła mnie dentystka, ja się uparłam że mnie boli 6 lub 5. A ona powtórzyła słowa mojego dentysty że mnie boli od 8
Ja już nie wiem co robić zastanawiam się czy by nie pojechać na pogotowie aby usuneli mi tą ósemkę i tak ją muszę usunąć i tak.
Ogólnie dentystka mi nie pomogła nawet nic nie wywierciła bo ja nie byłam wstanie określić który to ząb...a mnie teraz tak boli. Antybiotyku odmówiłam ale dostałam ketonal.Nie wiem co robić, boli mnie cała żuchwa wraz z uchem okiem i głową .... -
Iwka wrote:Wróciłam od dentysty, nie było mojego i przyjęła mnie dentystka, ja się uparłam że mnie boli 6 lub 5. A ona powtórzyła słowa mojego dentysty że mnie boli od 8
Ja już nie wiem co robić zastanawiam się czy by nie pojechać na pogotowie aby usuneli mi tą ósemkę i tak ją muszę usunąć i tak.
Ogólnie dentystka mi nie pomogła nawet nic nie wywierciła bo ja nie byłam wstanie określić który to ząb...a mnie teraz tak boli. Antybiotyku odmówiłam ale dostałam ketonal.Nie wiem co robić, boli mnie cała żuchwa wraz z uchem okiem i głową .... -
misia79 wrote:Hmm może szałwia by coś pomogła albo weź sobie trochę alkoholu i pomocz ząb alkohol trochę uśmierza ból tylko nie wypij za dużo bo będzie cię bolała do tego głowa Iwka szczerze współczuje trzymaj się jakoś Kochana a jak nie to jedź na pogotowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 17:53
-
misia79 wrote:Weź alkoholu najpierw może trochę uśmierzy tak wiesz podtrzymaj trochę w ustach na zębie a potem płucz szałwią ale może Kaśka by coś lepiej doradziła w końcu to profesjonalista.
...znowu boli idę po ten alkohol i zaparzę szałwięmisia79 lubi tę wiadomość