Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześc dziewczyny jak Wam moija poranek ja od samego rana na nogach chociaż dzisiaj mam wolne właśnie dopijam kawę i wychodzę dziś mam kilka rozmów kwalifikacyjnych to znaczy dwie potem i idę zaakceptowac projekt kuchni za tydzień wpłacam zaliczkę i w listopadzie remont.
Życzę Wam miłego dnia. Ja w tym cyklu nie liczę na cud potomstwa ale od października idę do Łojko na monitoring i pierwszą wizytę prywatnie.Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
hej
po spacerku z pieskiem przy kawusi jestem
a zaraz mykamy do weta bo mój "synuś" sie rozchorował po schabiku z biedronki podobno jakaś plaga tych piesków co jadły mięso z biedry dlatego szok co za świństwa w tym jedzeniu a potem się dziwić że fasolki nie chcą przychodzić na świat.
serio to zastanawiam się nad dietą oczyszczającą i tak cykl mam w plecy więc może się oczyszczę udrożnię i zajdęIwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:hej
serio to zastanawiam się nad dietą oczyszczającą i tak cykl mam w plecy więc może się oczyszczę udrożnię i zajdę
Witam się i ja przy porannej kawusi
Wczoraj opróżnialiśmy szafy i nie miałam kiedy tu do Was zajrzeć.
toca81 trzymam kciuki aby temperatura jutro odbiła
misia79 trzymam kciuki za rozmowy i kuchni nadal Ci zazdroszczę
Kaśka, rah, toca w gabinecie poproście o środki przeciw bólowe i będzie oki
Łojko naprawdę jest delikatny
Kaśka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Ja mam hsg za tydz 6 i już się boję ale ja panikara jestem
Już nie pytam dlaczego za 6 tygodni
Kasiu,a dlaczego dopiero za 6 tyg?
Na Bielanach? Ciekawa jestem Twoich odczuć, ale jak jednak ciut zaboli to nie mów mi tego!!! Mam jednak nadzieję, że wszystko drożne, pięknie przeleci i nawet nie poczujesz.
A idziesz z kimś czy sama? Bo ja to chyba nie chcę samaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 09:22
Iwka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:Już nie pytam dlaczego za 6 tygodni
Kasiu,a dlaczego dopiero za 6 tyg?
Na Bielanach? Ciekawa jestem Twoich odczuć, ale jak jednak ciut zaboli to nie mów mi tego!!! Mam jednak nadzieję, że wszystko drożne, pięknie przeleci i nawet nie poczujesz.
A idziesz z kimś czy sama? Bo ja to chyba nie chcę sama -
Ja pytałam tych babeczek w rejestracji i mi powiedziały, że oczywiście że mogę z kimś przyjść, że na izolacyjnym normalnie są odwiedziny i może ktoś ze mną być.
Iwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Ja pytałam tych babeczek w rejestracji i mi powiedziały, że oczywiście że mogę z kimś przyjść, że na izolacyjnym normalnie są odwiedziny i może ktoś ze mną być.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 09:57
-
Hahahah, a może po prostu trafiłam na miłą panią, która nie ma nic przeciwko towarzystwu, a potem się okażę, że absolutnie nie wpuszczą Też tak często miewam i potem nie wiem kogo słuchać. A pytałam takiej jednej z milszych tam ;p Ciemne, ktrótkie włosy, lekko kręcone, ok. 55 lat, nie za wysoka i cały czas żartuje ;p
Iwka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:Hahahah, a może po prostu trafiłam na miłą panią, która nie ma nic przeciwko towarzystwu, a potem się okażę, że absolutnie nie wpuszczą Też tak często miewam i potem nie wiem kogo słuchać. A pytałam takiej jednej z milszych tam ;p Ciemne, ktrótkie włosy, lekko kręcone, ok. 55 lat, nie za wysoka i cały czas żartuje ;p
rah, misia79 lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Ja pytałam tych babeczek w rejestracji i mi powiedziały, że oczywiście że mogę z kimś przyjść, że na izolacyjnym normalnie są odwiedziny i może ktoś ze mną być.
rah, Iwka lubią tę wiadomość
-
Rudziutka bo może nikt nie potrzebował trzymania za rączkę
Misiu-świetna wiadomość!
Kasiu, spokojnie, wszystko jest do odczytania Tylko ja tak w pośpiechu rzuciłam okiem i od wczoraj się zastanawiałam czemu 6 tygodni ;pmisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Tak mam juz w przyszly poniwdzialek 6.10.2014 jak wyslalam juz posta to stwierdzilam ze moze byc malo czytelny sorki
Iwka, rah lubią tę wiadomość