Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwka wrote:To wspaniałego weselicha dzisiaj Dzisiaj powtórzyłam testy i są słabsze więc zaznaczam plusika wczoraj
Widzę że cisza dzisiaj... mój mąż właśnie zaczyna oglądać grand prix a ja idę zrobić zapiekanki - kupiliśmy bagietki w lidlu są najlepssze a potem obejrzę nowy odcinek chirurgów, ktos ogląda?Iwka lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj na spacerku byłam w sklepie Chciałam zrobić krem brokułowy ale ten co wczoraj kupiłam miał w sobie białe glizdy/robaki okropne!!! Teraz próbuję się zmobilizować aby ciasto marchewkowe upiec....ale tyłek nie chce się od fotela oderwać
Kaśka lubi tę wiadomość
-
dziewczyny u mnie lipton dostałąm @ pozamiatane buuuuu no cóż życie.
jestem już umówiona na hsg 6.10 trzymajcie kciuki żebym przeżyła i była drożna po zabiegu i płodna jak jakaś bogini hehe
a tak serio staram się mieć to w du... ale wiadomo łzy same się cisną ale staram się być twarda.
w tym cyklu z badaniem raczej nie wskazane staranka także odpocznę i psychicznie myślę też.
będę czasem zaglądać ale od owu też chcę odpocząć tylko na nasz wątek będę lukoać żeby nie mieć tyłów za dużych i bardzo wam kibicuję i czekam na dobre wieści
także będę co jakiś czas żebyście nie myślały że olewam was ale muszę się zająć czymś innym trochę.
Buziaczki i pozdrawiam -
Przykro mi Kasiu a ja myślałam że Wam się udało tym bardziej że byliście już odstresowani urlopowo ech życie jest okrutne u mnie też dupa w tym cyklu. Nie liczę na ciąże żadnych konkretnych objawów. Trzymaj się Kasiu mocno Ci kibicuję.
Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja dziś też dostałam @ i to nawet wcześniej niż powinna przyjść to dopiero mój pierwszy cykl więc w sumie nie powinnam się napalać... ale jednak... rozczarowanie jest no cóż... przynajmniej znamię usunę bo mi skierowanie dermatolog dała a gdybym była w ciąży to byłby problem... no i planuję się do endokrynologa wybrać i przebadać hormony... może macie jakiegoś dobrego endokrynologa do polecenia?
-
Kasiu bardzo mi przykro , tylko nie opuszczaj nas my przecież i tak tu mało o ciążach mówimy ...
misia79 nie tracimy nadzieji
estrella rownież mi przykro jeśli chodzi o endo to podobno dobry jest w citomedzie ja u niego byłam i zachwycona nie byłam. Jest jeszcze endo który przyjeżdża raz w tygodniu z bydgoszczy podobno najlepszy cena 180 zł za wizyte i ja czekałam na nią 11 miesięcy - ale od mówiłam.
Dziewczyny dzisiaj chyba nie najlepszy dzień, ale czegoś mnie nauczył nie zazdrościć ciąży..moja szwagierka dzisiaj poroniła, a koleżanka ( o której wcześniej Wam wspominałam) załatwiła sobie skrobankę na początku października i gdzie tu sprawiedliwość?
Wiecie jak się podle czuję przez tą szwagierkę...a koleżankę bym utłukła najchętniej własnymi rękomamisia79 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Iwka tak mi przykro z powodu szwagierki! A z powodu koleżanki też, dlaczego to ona nie poroniła? Problem miałaby z głowy, a szwagierka by urodziła zdrowe... dlaczego życie jest aż tak okrutne!
Kasiu przykro mi, szkoda, że się nie udało, ale nowy cykl, nowe nadzieje, prawda?
Dziewczyny, ja wczoraj miło spędziłam niedzielę z mężem, niby nic, ale w końcu coś razem, bo rzadko mamy taką okazję. Wieczorem ja obierałam marchewki do odgotowania i pomrożenia, a mężu obszorował te malutkie i zrobił sok z jabłkiem... to dopiero sok marchiowy! pyszotka!
A dziś zimno... brrr
Życzę nam na dziś, żeby szybko zaświeciło porządne słońce!Iwka lubi tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny za słowa otuchy
tak jak pisałam będę do was zaglądać może mniej ale na pewno
jakie są wasze opinie czy mogę w tym cyklu z hsg się starać czy lepiej odpocząć i zacząć od nowego??
przedłuży się trochę ale może muszę odpocząć i gdyby co nie martwić się czy będzie w porządku z fasolką po naświetlaniu.
Rudziutka, Iwka starałyście się w cyklu z hsg??Iwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja przy kawusi Ovu mi owulkę wyznaczył.
Rudziutka7 no ja to jestem wściekła...jakby ktoś pytał to skrobanka kosztuje 3 -3,5 tysiąca.
Kasiu ja się nie starałam bo płyn ze mnie wyciekał i słyszałam że ten kontrast jest szkodliwy i położna w szpitalu mi mówiła bym sobie odpuściła. Łojka nie pytałam...a po laparo powiedział że mam już działać ....podczas miałam wrażenie że mi zaraz szwy pójdą.
-
Kasiu, mi tak samo powiedzieli, żeby lepiej się nie starć po HSG, fale RTg i ten płyn działają negatywnie. A po laparo to Łojko tez kazał niby 1-2 odpocząć, chyba, że będzie się Pani szybciej czuła na siłach Ale i tak sie nie udało... a takiej co nie chce udało się i pozbywa się "intruza".... Boże jak mi przykro!
-
Rudziutka7 wrote:Kasiu, mi tak samo powiedzieli, żeby lepiej się nie starć po HSG, fale RTg i ten płyn działają negatywnie. A po laparo to Łojko tez kazał niby 1-2 odpocząć, chyba, że będzie się Pani szybciej czuła na siłach Ale i tak sie nie udało... a takiej co nie chce udało się i pozbywa się "intruza".... Boże jak mi przykro!
-
Iwka wrote:Rudziutka no masakra najchętniej bym jej zabrała to dziecko i nawet mi po głowie chodziło by to gdzieś zgłosić albo zadzwonić do jej mamy aby z nią porozmawiała...no mam poczucie że muszę coś zrobić!!!
edit: ale aż tak bardzo chyba nie mogę się wtrącać...ale z drugiej strony to jest zabójstwoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 11:19
-
Iwka, masz tydzień na przekonanie jej, tylko podejrzewam, że to nic nie da! Można przecież oddać dziecko, są okienka żeby oddać w dobre ręce!
Z drugiej strony wg niektórych to jej sprawa... ale ja jej bym nie umiała spojrzeć w twarz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 11:37
Iwka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Iwka, masz tydzień na przekonanie jej, tylko podejrzewam, że to nic nie da! Można przecież oddać dziecko, są okienka żeby oddać w dobre ręce!
Z drugiej strony wg niektórych to jej sprawa... ale ja jej bym nie umiała spojrzeć w twarz...