Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudziutka7 wrote:No Iwka, cwaniara, ale 3h zapasu to zawsze coś
A wykres masz niezdecydowany
ale pierwszy raz od dawna mam tak CUDOWNY śluzik
a mąż właśnie oznajmił że mi na imprezę męską ucieka!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 11:13
-
Ja nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam typowy rozciągliwy śluz w dni płodne mam jedynie wodnisty i ginek mnie opieprzył że za mało pije mówię do niego że mam problem ze śluzem a on do mnie a z czego ma się ten śluz tworzyc jak Pani nawet 1 litra dziennie nie wypija tak to nawet wiesiołek nie pomoże
A tak na serio muszę się zmusic do picia wody w ciągu dnia bo sobie nery rozwalę
i ograniczyc kawę ech tylko jak to zrobic.
Ogólnie jestem odwodniona i stale mi się chce spac muszę się wziąc za siebie .... bo pomagam innym a sama sobie szkodzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 11:46
Iwka lubi tę wiadomość
-
zamień kawę na zieloną herbatę, ale taką liściastą i pij tą drugi raz parzoną, bo pierwsza jest z goryczką. Wrzuć cytrynkę i 2 szklanki dasz radę a to już pół litra Ja piję dużo wody, bo w dzieciństwie miałam problem z nerkami i tak mi został nawyk. Kawkę jedną dziennie rano. ALe i tak mój śluz nei jest powalający...
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Byłam dziś znowu na usg,trochę się spóźniłam a tam...tłok...lekarz się spóźnił...
Owu brak! pęcherzyk ma tylko 21mm (zazwyczaj miałam ok 24-26 jak pękały) i kazali przyjść poniedziałek/wtorek....a dziś już 14 dzień cyklu...nie wiem o co chodzi
owulka była zawsze 13-14 dc...przez pewien czas 11dc...ale nigty tak późno! szczególnie,że moje cykle trwają 27-28 dni...misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
No tak, powinnam się cieszyć,że w ogóle jest, ale się zmartwiłam. Gin mówi, że może nie pęka i dlatego nic nie wychodzi...poza tym za krótka druga faza cyklu...
Iwka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:Byłam dziś znowu na usg,trochę się spóźniłam a tam...tłok...lekarz się spóźnił...
Owu brak! pęcherzyk ma tylko 21mm (zazwyczaj miałam ok 24-26 jak pękały) i kazali przyjść poniedziałek/wtorek....a dziś już 14 dzień cyklu...nie wiem o co chodzi
owulka była zawsze 13-14 dc...przez pewien czas 11dc...ale nigty tak późno! szczególnie,że moje cykle trwają 27-28 dni...Iwka lubi tę wiadomość
-
Możliwe, ale pierwszy raz tak mam ;p
No a miałam nie obserwować za bardzo i nie myśleć
A doktor jeszcze do mnie "no to się narobiło, weekend w pracy"Iwka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:No tak, powinnam się cieszyć,że w ogóle jest, ale się zmartwiłam. Gin mówi, że może nie pęka i dlatego nic nie wychodzi...poza tym za krótka druga faza cyklu...
misia79, rah, Iwka lubią tę wiadomość
-
Tak Rudziutka,do tej pory nawet niezła, lae ledwo zdążyłam ją wyprowadzić na prostą Dopiero kilka cykli mam takich równych po 28 dni i fazy 14 dni. Wcześniej miałam owu 10-11 dc,a cykle potrafiły trwać po 30 dni....
Przestałam brać Duphaston i znowu się coś rozjeżdża:/
A to leakrz mnie nastraszył, że może być krótka druga faza,bo jeśli zazwyczaj rosną pęcherzyki po 26mm, no to jeszcze kilka dni zanim ten będzie gotowy i pęknie...
No chyba,że tym razem będzie inaczej ;p
Ja to bym chciała mieć taką kontrolę w domu i co miesiącIwka lubi tę wiadomość
-
rah spójrz na moje cykle mi to zawsze się rozjeżdża potem zjeżdża moim zdaniem ovu będziesz miała bliżej poniedziałku.
Też mam problem z piciem wody a kawę!!! Uwielbiam ciężko było by mi ją odstawić Po prostu lubie jej smak. Kaśka trzymamy kciuki za rozmowę, pisz od razu jak wrócisz.
Ja się dzisiaj przestraszyłam i poleciałam po testy owu ale, że ja się tak do końca nie znam to nie wiem co o wyniku sądzićrah lubi tę wiadomość
-
Kochane która się zna na testach owu? Czy to pozytyw? Bo jednak ta w trójkącie jest trochę jaśniejsza...drugi raz w życiu siknełam na taki teścik i aż mi się gorąco zrobiło jak pomyślałam że mógł by to być ciążowy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/569412c1cf29.jpg -
rah wrote:Tak Rudziutka,do tej pory nawet niezła, lae ledwo zdążyłam ją wyprowadzić na prostą Dopiero kilka cykli mam takich równych po 28 dni i fazy 14 dni. Wcześniej miałam owu 10-11 dc,a cykle potrafiły trwać po 30 dni....
Przestałam brać Duphaston i znowu się coś rozjeżdża:/
A to leakrz mnie nastraszył, że może być krótka druga faza,bo jeśli zazwyczaj rosną pęcherzyki po 26mm, no to jeszcze kilka dni zanim ten będzie gotowy i pęknie...
No chyba,że tym razem będzie inaczej ;p
Ja to bym chciała mieć taką kontrolę w domu i co miesiąc
Oby Twoja cierpliwość została wynagrodzona!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 13:56
Iwka, rah, emka@, emka@ lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Iwka jak masz widoczną kreskę testową i jest w tym samym kolorze co kontrolna lub ciemniejsza to poytyw. Jak drugiej nie widac bądź jest jaśniejsza od kontrolnej to negatyw to tak jak w testach ciążowych to znaczy podobnie
A jak jest ? -
misia79 wrote:o teraz widac Jak dla mnie zbliża Ci się owulka albo jeszcze jeden wariant jest taki że owulka już była bo poziom lh może po owulce się utrzymac przez dwa trzy dni to sprawa indywidualna w każdym razie coś tam się dzieje