X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Torunianki :)
Odpowiedz

Torunianki :)

Oceń ten wątek:
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a takiego że tak dzisiaj o tej pracy wszyscy a ja znienacka dostałam propozycję z nowego miejsca chcą mnie podebrać hehe i muszę się zastanowić może to jakiś znak że czas na zmiany :-)

Iwka, misia79 lubią tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka wrote:
    a takiego że tak dzisiaj o tej pracy wszyscy a ja znienacka dostałam propozycję z nowego miejsca chcą mnie podebrać hehe i muszę się zastanowić może to jakiś znak że czas na zmiany :-)
    Super :) Najważniejsze żebyś miała lepiej :)

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro jadę pogadać na żywo co i jak :-)
    mam nadzieję że wszystko się poukłada u nas dziewczyny i będą szczęśliwe finały :-)

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka wrote:
    jutro jadę pogadać na żywo co i jak :-)
    mam nadzieję że wszystko się poukłada u nas dziewczyny i będą szczęśliwe finały :-)
    Muszą !!! I będą !!! Trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę aby podwyżka była o 100% plus służbowy samochód i mieszkanie :*

misia79 lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe to nawet o to nie chodzi Iwka ja nie narzekam mam dobre warunki teraz i nie jest źle ale chciałabym jakąś odskocznię bo się zafiksowałam w tym jednym miejscu i nie czuję że idę do przodu. Chcę zmienić trochę towarzystwo klimat w pracy i może na 1,5 dnia na razie się zahaczę.
    nie chcę żeby ludzie wiedzieli co mnie spotkało i za plecami wszystkie moje fochy obgadywali, pacjenci też nowi którzy nie będą wiedzieć mam takie przeczucie żę się odblokuję w nowej pracy :-)

Iwka lubi tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka wrote:
    hehe to nawet o to nie chodzi Iwka ja nie narzekam mam dobre warunki teraz i nie jest źle ale chciałabym jakąś odskocznię bo się zafiksowałam w tym jednym miejscu i nie czuję że idę do przodu. Chcę zmienić trochę towarzystwo klimat w pracy i może na 1,5 dnia na razie się zahaczę.
    nie chcę żeby ludzie wiedzieli co mnie spotkało i za plecami wszystkie moje fochy obgadywali, pacjenci też nowi którzy nie będą wiedzieć mam takie przeczucie żę się odblokuję w nowej pracy :-)
    I tego Ci kochana życzę :) ja ostatnią moją pracę zmieniłam po 5 latach w obecnej leci mi czwarty rok...i już mi się znudziła. Rozglądam się za czymś nowym lub w końcu swoim..czas pokarze :)

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też docelowo na swoim bym chciała wylądować :-)
    tylko u mnie to kiepsko jakbym zaciążyła na początku dlatego myślę że jak odchowam swoją wypragnioną fasolkę to wtedy ruszę ze swoim gabinetem :-)

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie :) Czasami żałuje że nie wybrałam "białego" zawodu - zawsze mnie coś ciągnęło :)A tym czasem słodkich snów lecę męża dopaść :)

Kaśka, misia79 lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka wrote:
    no ja też docelowo na swoim bym chciała wylądować :-)
    tylko u mnie to kiepsko jakbym zaciążyła na początku dlatego myślę że jak odchowam swoją wypragnioną fasolkę to wtedy ruszę ze swoim gabinetem :-)
    Super będę miała nowego dobrego stomatologa :-)

Iwka lubi tę wiadomość

• misia79 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bym bardzo chciała pracowac na miejscu ale na razie to chyba nie ma opcji starając się o dziecko teraz i zmieniac pracę bardzo bym ryzykowałabo po macierzyńskim mogłabym dostac wypowiedzenie ale tak mam umowę na stałę i mogę zaciążac i nie martwic się o to co będzie dalej :-)
    A dalej jak bym urodziła to wtedy ruszę za pracą w Toruniu :-) Chcemy też z mężem z czasem ruszyc z czymś swoim to znaczy mąż chce iśc na swoje :-) Zobaczymy jak się uda będę go mocno wspierac :-)

Iwka lubi tę wiadomość

• misia79 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    Muszą !!! I będą !!! Trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę aby podwyżka była o 100% plus służbowy samochód i mieszkanie :*
    Dopisuję się do postu mocno wspieram i uważam że każdy powinien rozwijac się zawodowo jeśli tylko ma na to ochotę i predyspozycje :-) Przede wszystkim nie bac się zmian bo zawsze mogą byc to lepsze zmiany :-)

Iwka lubi tę wiadomość

• misia79 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rah wrote:
    Mnie na szczęście nie ma kto kontrolować ile siedze w pracy :)
    Nikt mi nie wypomina, ze sie spoznilam albo biorę wolne.

Ja lubie leniwe poranki. No ale najpierw siusiu, umyć zeby i dopiero znowu do wyrka :)
    Tylko pozazdrościc takiej pracy :-) Niektórzy to mają dobrze :-) I bardzo dobrze :-) Ja nie pamiętam kiedy ostatnio spóźniłam się do pracy jakoś nie potrafię się spóźniac i w mojej pracy jest to niemile widziane jak w wojsku :-)
    Nie no żartuję nie jest aż tak źle w weekend można przyjśc na styk ale tylko w weekend a tak sporadycznie to każdy ma prawo na chwilę spóźnienia :-)

Iwka lubi tę wiadomość

• misia79 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z poranną kawusią i od samego rana nic mi się nie chce :-)

• Kaśka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam i miłego piąteczku i całego weekendu życzę :-)

misia79, Iwka lubią tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też witam z kawką! Dziś mam zajob w pracy bo jestem sama... jedna na urlopie, drugiej dzidzia zachorowała, a szefowa wybywa za chwile w sprawach jakichś tam... a ja latam pomiędzy trzema telefonami! w końcu kawunia!
    Kaśka wrote:

Trzymam kciuki za nowe wyzwania :) Czasem człowiek potrzebuje zmian!
    My w przyszłym tygodniu składamy wniosek o pętlę na szyję... oj, przepraszam o kredyt mieszkaniowy... i mam nadzieję, że wszystko się ładnie uda i będzie to stanowiło jakiś przełom w życiu!

Iwka, Kaśka lubią tę wiadomość

83c27385cd.png
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudziutka7 życzę powodzenia na pewno wszystko pójdzie dobrze chcecie kupic mieszkanie czy domek ?

Iwka lubi tę wiadomość

• Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszkanie, teraz mamy kawalerkę, więc choć własno, to trochę ciasno :) Zmieniamy na 3pokojowe i jeden pokój dla dzidzi jest zarezerwowany, oby się przydał..
    A domek nam się marzy, ale może kiedyś damy radę zrealizować to marzenie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 10:15

misia79, Iwka lubią tę wiadomość

83c27385cd.png
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę powodzenia Kochana na pewno wszystko pójdzie dobrze a 3 pokoje zawsze się przydadzą nawet na 2 dzieci :-)

Kaśka lubi tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja z późną kawusią :) Ja dzisiaj byłam w medycynie pracy na badaniach okresowych zajęło mi to 1,5 godziny a wszyscy u nas po 5 godzin tam byli więc przyjechałam sobie jeszcze do domku :D Taka cwaniara ze mnie !!! Wstawiłam pranie teraz szybko mieszkanie ogarniam i lece do roboty. U mnie owu brak ;/

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Iwka, cwaniara, ale 3h zapasu to zawsze coś :)
    A wykres masz niezdecydowany :)

Iwka lubi tę wiadomość

83c27385cd.png
‹‹ 65 66 67 68 69 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ