Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka wrote:a takiego że tak dzisiaj o tej pracy wszyscy a ja znienacka dostałam propozycję z nowego miejsca chcą mnie podebrać hehe i muszę się zastanowić może to jakiś znak że czas na zmiany
-
Kaśka wrote:jutro jadę pogadać na żywo co i jak
mam nadzieję że wszystko się poukłada u nas dziewczyny i będą szczęśliwe finałymisia79 lubi tę wiadomość
-
hehe to nawet o to nie chodzi Iwka ja nie narzekam mam dobre warunki teraz i nie jest źle ale chciałabym jakąś odskocznię bo się zafiksowałam w tym jednym miejscu i nie czuję że idę do przodu. Chcę zmienić trochę towarzystwo klimat w pracy i może na 1,5 dnia na razie się zahaczę.
nie chcę żeby ludzie wiedzieli co mnie spotkało i za plecami wszystkie moje fochy obgadywali, pacjenci też nowi którzy nie będą wiedzieć mam takie przeczucie żę się odblokuję w nowej pracyIwka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:hehe to nawet o to nie chodzi Iwka ja nie narzekam mam dobre warunki teraz i nie jest źle ale chciałabym jakąś odskocznię bo się zafiksowałam w tym jednym miejscu i nie czuję że idę do przodu. Chcę zmienić trochę towarzystwo klimat w pracy i może na 1,5 dnia na razie się zahaczę.
nie chcę żeby ludzie wiedzieli co mnie spotkało i za plecami wszystkie moje fochy obgadywali, pacjenci też nowi którzy nie będą wiedzieć mam takie przeczucie żę się odblokuję w nowej pracy -
Kaśka wrote:no ja też docelowo na swoim bym chciała wylądować
tylko u mnie to kiepsko jakbym zaciążyła na początku dlatego myślę że jak odchowam swoją wypragnioną fasolkę to wtedy ruszę ze swoim gabinetemIwka lubi tę wiadomość
-
A ja bym bardzo chciała pracowac na miejscu ale na razie to chyba nie ma opcji starając się o dziecko teraz i zmieniac pracę bardzo bym ryzykowałabo po macierzyńskim mogłabym dostac wypowiedzenie ale tak mam umowę na stałę i mogę zaciążac i nie martwic się o to co będzie dalej
A dalej jak bym urodziła to wtedy ruszę za pracą w Toruniu Chcemy też z mężem z czasem ruszyc z czymś swoim to znaczy mąż chce iśc na swoje Zobaczymy jak się uda będę go mocno wspieracIwka lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Muszą !!! I będą !!! Trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę aby podwyżka była o 100% plus służbowy samochód i mieszkanie :*
Iwka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:Mnie na szczęście nie ma kto kontrolować ile siedze w pracy
Nikt mi nie wypomina, ze sie spoznilam albo biorę wolne.
Ja lubie leniwe poranki. No ale najpierw siusiu, umyć zeby i dopiero znowu do wyrka
Nie no żartuję nie jest aż tak źle w weekend można przyjśc na styk ale tylko w weekend a tak sporadycznie to każdy ma prawo na chwilę spóźnieniaIwka lubi tę wiadomość
-
Ja też witam z kawką! Dziś mam zajob w pracy bo jestem sama... jedna na urlopie, drugiej dzidzia zachorowała, a szefowa wybywa za chwile w sprawach jakichś tam... a ja latam pomiędzy trzema telefonami! w końcu kawunia!
Kaśka wrote:a takiego że tak dzisiaj o tej pracy wszyscy a ja znienacka dostałam propozycję z nowego miejsca chcą mnie podebrać hehe i muszę się zastanowić może to jakiś znak że czas na zmiany
Trzymam kciuki za nowe wyzwania Czasem człowiek potrzebuje zmian!
My w przyszłym tygodniu składamy wniosek o pętlę na szyję... oj, przepraszam o kredyt mieszkaniowy... i mam nadzieję, że wszystko się ładnie uda i będzie to stanowiło jakiś przełom w życiu!Iwka, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Mieszkanie, teraz mamy kawalerkę, więc choć własno, to trochę ciasno Zmieniamy na 3pokojowe i jeden pokój dla dzidzi jest zarezerwowany, oby się przydał..
A domek nam się marzy, ale może kiedyś damy radę zrealizować to marzenie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 10:15
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja z późną kawusią Ja dzisiaj byłam w medycynie pracy na badaniach okresowych zajęło mi to 1,5 godziny a wszyscy u nas po 5 godzin tam byli więc przyjechałam sobie jeszcze do domku Taka cwaniara ze mnie !!! Wstawiłam pranie teraz szybko mieszkanie ogarniam i lece do roboty. U mnie owu brak ;/