X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Torunianki :)
Odpowiedz

Torunianki :)

Oceń ten wątek:
  • rah Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiam! :) zaczęłam mierzyć tempke zeby porównać ja do cykli niemonitorowanych (teraz chodzę na usg co 2 dzien). Wpisując tu zaznaczam co mi sie przypomni, ale nie spinam sie z tym notowaniem. Dzis zrobiłam głupotę bo nastawiam budzik wczesniej....niepotrzebnie, bo okazało sie ze moj drogi mężczyzna oglądał firmy do 4 rano i jest nieprzytomny....wściekła jestem na siebie strasznie! Bo miało byc nie na sile, nie specjalnie i nie celując....głupia! Głupia' głupia! Mam nauczkę ;) wiecej nie nastawię wczesniej budzika ;p

Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no hej dziewczynki :-)
    wczoraj wieczorem już nie dałam rady zajrzeć w pracy masakra moja asystentka zjechała po schodach na szczęście ma tylko krwiaka w okolicy lędźwiowej i przez to nie może ruszać w pełni nogą więc zwolnienie lekarskie na miesiąc a ja chyba oszaleję z nową dziewczyną która jest beznadziejna i taka powolna że szok :-(
    no nić trzeba będzie przeżyć :-)
    Rah dobre z tym budzikiem :-) mój M nie lubi z rana bo twierdzi że potem ca ly dzień jest zmęczony taki delikatniutki hehe tylko w weekend albo wolne mam szanse na ranne bara bara ;-P

Iwka lubi tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • rah Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas rano to ze mna jest problem,bo nie cierpię rano wstawać, zawsze robię to na ostatnia chwile i zawsze sie spóźniam do pracy ;) i to ja jestem po seksie rozleniwiona i chciałabym leżeć, a On tryska energia ;) hehehe

Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • rah Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W weekendy to od rana rządzi Tibia ;) to ja nie mam co sie w ogole wychylac ;)

Iwka lubi tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana girl_cool.gif
    toca81 boże jak ja tego nie lubię, a co chwilę się pytają kiedy my kiedy my ? nawet moja matka i przyjaciółka ostatnio takie pytanie mi zadały to aż mi rynce opadły!! Obie wiedzą o moich badaniach i zabiegach, nie wiem co im do łba strzeliło. A jeśli ktoś obcy spyta zawsze mówię "Jak Bóg da to będzie" A najlepsze są te mądre rady od tych co nie wiedzą mang.gif
    rah tipia to gra? Mój też jest zapalonym graczem ale teraz w coś innego gra Triste14.gifa co do seksiku to u nas jest na odwrót ja tryskam energią a mąż zasypia :P też wstaje na ostatnią chwilę, mąż chodzi do pracy godzinę wcześniej i choć by skały srały nie wstanę wcześniej budzik.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 08:49

Kaśka, toca81 lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też z rana niechętnie, a mąż przeciwnie, ja wolę się odświeżyć, orzeźwić i w ogóle śpiocha pożegnać a ten mi tu jęczy ;)
    Iwka, mój mąż też mówi - jak Bóg da, albo Bóg tak chciał... a do kościoła chodzi 2 razy w roku, hehe

Iwka lubi tę wiadomość

83c27385cd.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rah, ja też się spóźniam do roboty... ale u nas luz, można się spóźnić jakieś 15 minut a potem wychodzisz 15 min. później.

Iwka lubi tę wiadomość

83c27385cd.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudziutka7 wrote:
    Ja też z rana niechętnie, a mąż przeciwnie, ja wolę się odświeżyć, orzeźwić i w ogóle śpiocha pożegnać a ten mi tu jęczy ;)
    Iwka, mój mąż też mówi - jak Bóg da, albo Bóg tak chciał... a do kościoła chodzi 2 razy w roku, hehe
    To ja mam tak samo weź tu bez umytych zębów...a jemu to nie przeszkadza. A co do kościoła to mamy tak samo, mój kiedyś był baaaardzo wierzący wszystko się zmieniło jak mu mama zmarła, nie potrafił tego zrozumieć.

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • rah Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie na szczęście nie ma kto kontrolować ile siedze w pracy :)
    Nikt mi nie wypomina, ze sie spoznilam albo biorę wolne.

Ja lubie leniwe poranki. No ale najpierw siusiu, umyć zeby i dopiero znowu do wyrka :)

Iwka, misia79 lubią tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja szefowa też spoko, poza tym rano najczęściej śpi nawet do 10-11 bo kładzie się o 5-6ej. Dziś np. połozyła się o 7ej i wstała 9:30... i poszła... wolne mamy :) deklaracje poszły do urzędu więc wykańczamy to co trzeba było zrobić a nie było czasu, ale najpierw odpoczynek...

Iwka lubi tę wiadomość

83c27385cd.png
  • rah Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pracuje w firmie z kolegami. Oni sa właścicielami, ja prezesem, wiec jakos sie dogadujemy ;) firemki mała, pracujemy prawie zawsze we dwójkę ;p jedyny "problem" jest taki, ze kolega ma 3 dzieci wiec ja sie zawsze podkładami pod jego plany...

Iwka lubi tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie sajgon w pracy dzien pierwszy :-) i jeszcze nasza pseudo menager sie rozchorowala ale tej to mi nie jest za bardzo zal :-)

Iwka lubi tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka wrote:
    U mnie sajgon w pracy dzien pierwszy :-) i jeszcze nasza pseudo menager sie rozchorowala ale tej to mi nie jest za bardzo zal :-)
    Ja lubie sajgony w pracy trois.gif jakoś wtedy praca szybciej idzie...ale u Ciebie pewnie na odwrót whistling.gif

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudziutka7 wrote:
    Moja szefowa też spoko, poza tym rano najczęściej śpi nawet do 10-11 bo kładzie się o 5-6ej. Dziś np. połozyła się o 7ej i wstała 9:30... i poszła... wolne mamy :) deklaracje poszły do urzędu więc wykańczamy to co trzeba było zrobić a nie było czasu, ale najpierw odpoczynek...
    Mój szefo to przychodzi po 9 i siedziiiii i wymyśla...mam wrażenie czasami że w dwóch różnych firmach pracujemy, czasami człowiek za głowę się łapie jak on coś wymyśli]http://img172.imageshack.us/img172/4751/coolxm4.gif

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rah wrote:
    Ja pracuje w firmie z kolegami. Oni sa właścicielami, ja prezesem, wiec jakos sie dogadujemy ;) firemki mała, pracujemy prawie zawsze we dwójkę ;p jedyny "problem" jest taki, ze kolega ma 3 dzieci wiec ja sie zawsze podkładami pod jego plany...
    Mnie też teraz kolega namawia na założenie spółki ale jakoś nie mogę przezwyciężyć strachu przed nie powodzeniem niewiem.gif

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka kto nie ryzykuje nie pije szampana ;-)

Iwka lubi tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc dziewczynki ale naskrobałyście :-) Ale już wszystko nadrobiłam :-)
    Co do staranek to u mnie wpracy już każdy przestał pytac kiedy ciąża itp bo wiedzą że się staramy i że miałam c.p. A rodzinę rzadko teraz odwiedzam więc nie odpowiadam na beznadziejne tematy. :-)
    Co do staranek to mój najlepiej z rana jak to mówi sex z rana lepszy niż śmietana :-) Za to wieczór należy do mnie :-) To znaczy to ja bardziej zachęcam bo mąż po całym dniu roboty w firmie pada czasem jak kawka i muszę go troszku mobilizowac. Za to rano by chciał a ja rano to tak sobie bo jakoś z rana sex jest taki sobie nie zawsze ale czasem wymuszany dla staranek ech.... Jak już będzie dziecko wszystko się zmieni :-)
    Iwka zawsze trzeba zaryzykowac ale znam ten strach bo mój też się trzęsie ze strachu bo chce otworzyc za dwa lata swoją firmę i się boi czy się mu utrzyma. A ja mu mówię jesteś świetny w tym co robisz masz wiedzę to czemu ma się nie udac jak nie spróbujesz to całe życie będziesz sobie pluł w brodę że może by było dobrze. Tak więc zaradna żona tłumaczy wiele rzeczy :-)
    Miłego popołudnia ja uciekam z mężem jesteśmy dziś umówienie na projekt kuchni wpadnę później buziaki :-)

Iwka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Dziś miałam taki sajgon, że dopiero teraz Was nadrabiam. Nienawidzę jak ktoś mi doradza w kwestii dzieci i głupie stwierdzenia w stylu że "już czas najwyższy" bardzo działają mi na nerwy. Czasami odpowiem tak żeby poszło im w buty :). Jeśli chodzi o pracę to przyznam się, że nie zdarzyło mi się spóźnić chociaż jestem śpioch i wychodzę z domu na ostatnią chwilę. W końcu pracuję w wojsku więc dyscyplina musi być ;). Mój mąż też 5 lat temu zaryzykował i założył firmę. Teraz niczego nie żałuje i z każdym rokiem bardziej się rozwija. Jestem z niego dumna :).

Kaśka, Iwka, misia79 lubią tę wiadomość

• Kaśka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no hej dziewczyny :-)
    wysłałam posta a widzę że go nie widzę hehe a wy??

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka wrote:
    no hej dziewczyny :-)
    wysłałam posta a widzę że go nie widzę hehe a wy??
    No jakiego posta?
    emka@ mój mąż w wojsku pracuje :P
    Ja mam dzisiaj taką chcice że bym szafę zgwałciła, a mój jakiś nie chętny ...
    misia wiem że się powtarzam ale zazdroszczę kuchni :*

misia79 lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
‹‹ 64 65 66 67 68 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ