Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no hej
u mnie humorek też nie jest najlepszy pokłóciłam się wczoraj z moim M a on jest taki że obrażony pójdzie spać i w dupie ma a tyle razy mu mówiłam żębyśmy starali się porozmawiać i spokojnie iść spać to nie.
teraz jak dzieciaki będziemy czekać kto pierwszy się odezwie hehRudziutka7, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój na szczęście jak się wkurzy to też nie może spać i się oboje wiercimy w końcu się dogadujemy i spokojnie zasypiamy już w lepszych nastrojach. Ale też się musieliśmy nauczyć mówić od razu co nam na sercu leży a nie strzelać fochów na tydzień . Polecam
Kaśka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:no hej
u mnie humorek też nie jest najlepszy pokłóciłam się wczoraj z moim M a on jest taki że obrażony pójdzie spać i w dupie ma a tyle razy mu mówiłam żębyśmy starali się porozmawiać i spokojnie iść spać to nie.
teraz jak dzieciaki będziemy czekać kto pierwszy się odezwie heh
A tak poza tym, to faceci czasem strzelają gorsze fochy niż my w czasie @! heheWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 08:38
Kaśka, Iwka, emka@ lubią tę wiadomość
-
Witam się z późniejszego rana przy kawusi
Byłam dzisiaj w medycynie pracy i korzystając z okazji zrobiłam sobie zdjęcie tego zęba, Kasiu dziękuję Ci serdecznie za pomoc po południu prześlę Ci zdjęcie zębola
A wyniki męża SUPER!!!! Gratulacje !!!! Teraz tylko czekamy na szczęśliwy finał
A ja też niestety jak się z mężem pokłócę to ni huhuh przed snem się nie pogodzimy a na drugi dzień od rana nawet smsików od niego nie mam i tylko patrzę na komórkę czy napisać pierwsza czy nie....eh...czasami to takie skomplikowane
Rudziutka7 na bydgoskim czarno!!! Skąd te chmury odgoniłaś że do mnie je przywiało?
Kaśka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:A z Kościuszki, bo teraz tu świeci słońce Ale w pracy ciemno mamy, więc i tak światło się pali
A zastanawiałam się jak to jest z tymi zdjęciami RTG w trakcie starań. Wiem, że jeśli kobieta jest w ciąży to nie może robić zdjęć ale w trakcie owulacji? Wiecie coś więcej na ten temat?Kaśka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:I naswietlasz zab a brzuch fartuch dostałaś?
edit: dodam że byłam w CitomedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 12:54
-
Moja sasuadka tan pracuje jak ja spotkam z pieskiem to spytam czy to radiowizjo czy tradycyjne rtg ale kolezancw robilam w ciazy i bylo spoko ( mowila ze nie jesr bo test negatyw ) i sama zoatawalam z pacjentami jak bylam w ciazy i moja kolezanka tez i nic nie bylo z naszymi kropkami
Zawsze lepiej odroczyc zdjecie alw czasem trzebaIwka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Dziewczyny ale mnie wypryszczylo masakra jakaś czy to może byc przez tego dupka ?
Aha, no i Dzień doberek!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 08:09
Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Dziewczyny ale mnie wypryszczylo masakra jakaś czy to może byc przez tego dupka ?