Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
emka@ wrote:Cześć dziewczyny. Jak zwykle weekend minął za szybko. A moja temp dzisiaj oszalała. Ja już nie wiem co się dzieje. Wydawało mi się że ovu miałam 16 dc (test i ból)a tu program mi zaznaczył na 14 dc. Wczoraj ni z gruszki ni z pietruszki dopadła mnie biegunka tak że ledwo ze spaceru do domu doszłam (ale dziś jest wszystko ok), no i dzisiaj ten ogromny spadek temp. Ogólnie nie czuję się żebym miała jakąś wirusówkę a jadłam wszystko to samo co mąż. Może jeszcze w ogóle nie miałam ovu? Jeśli chodzi o dentystę to polecam panią Zielińską. Ma gabinet na Sobieskiego i jest rewelacyjne ale niestety nie najtańsza. Ale o denmedzie też słyszałam dobre opinie.
misia79, emka@ lubią tę wiadomość
-
Ja miałam wrażenie że ovu miałam wczoraj ale tempka nie podskoczyła...ciekawe co przyniesie jutrzejszy dzień.
Znalazłam na chełmińskiej to bellastoma. Poszła bym do mojego dentysty ale skoro chłop nie może mi zęba zrobić to z tym sobie odpuszczę !!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hmm jak dla mnie ovu mogła byc w 15 d.c wtedy kiedy był plusik ale ręki nie dam uciąc aczkolwiek wszystko na to wskazuje bo ovu nie zawsze dobrze pokazuje dzień ovu bo sugeruje się głownie tempkami mi kiedyś niedobrze zaznaczyła
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki
Iwka poleciłabym siebie ale że "znajomych" się źle leczy
a tak na poważnie to zrób zdj rvg/rtg zapodaj i zobaczymy co z nim nie tak i co można zrobić ewentualnie
mam bardzo dobrą koleżankę ale ona jest w ciąży i kończy swoich pacjentów hehe bo już powoli ledwo zipie zdjęcie robi na miejscu i może dokonać rewizji kanałów pod mikroskopem może masz jakiś ukryty gołym okiem ciężki do odnalezienia
podaję namiar warszawszka 2o dr barbara gaj-migda nr w necie znajdziesz przy okazji przychodnia ginekologicznaIwka lubi tę wiadomość
-
Miłego wieczorku dziewczynki Ja patrze się w to moje akwarium i na rybki i takie mam do nich życzenie aby przyniosły mi pozytywną aurę w postaci jakichś wibracji płodności
Tak mi brak kogoś małego w domku chciałabym nie miec czasu na nudę, motywację do codziennych spacerów, miec dla kogo życ, kim się opiekowac, na kogo patrzec w nieprzespane noce, miec radośc z kupowania małych ubranek, zabawek, książeczek które czytałabym każdego dnia.... miec dla kogo robic przeciery warzywne, soki owocowe, jabłuszko z biszkopcikiem.... i ten zapach oliwki....Tak mnie coś dziś naszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 20:26
Kaśka, Rudziutka7, emka@, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kaśku, to teraz mąż wyluzuje, a plemniory nabiorą siły, bo skoro mężczyzna pewniejszy to i one będą parły do przodu! będzie dobrze!
Idę spać, myślałam, że posiedzę tu, ale oczy mi się zamykają
DObrej nocy!misia79, emka@, Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość